![]() |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
Alıntı:
Bu klasik müziğin adını Atakan Bey'e sorabilirsiniz.. Başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırız.. |
var... atakan bey kim... ve bu klasik müziğin adı nedir?????????blook |
Klasik müziğin adını ben bilmiyorum..bu tarzı pek dinlemiyorum..Kendisine özel mesajla ya da profiline yazarak sorabilirsiniz.: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...imdegisti.html actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Büyük ihtimalle öğrenmişsinizdir ama her ihtimale karşı yazıyorum. Vivaldi'nin eseri, Four seasons - Winter III allegro :) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik birşey sormak istiyorum suçluluk duygularının doğa versiyonunu 2 gündür dinliyorum,ama doğa sesinden sıkıldım :) aynı telkinin farklı müzikli olanlarını dinlesem ney,klasik falan birşey olurmu veya etkisinde değişme olurmu ??? |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Hayır herhangi bir değişiklik olmaz. Farklı versiyonlar istediğinizi dinlemeniz için alternatif olarak sunulmuştur. Hangisini dinleyeceğinizi kendiniz seçiyorsunuz yani. superxy |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ney mey hikaye benim için klasik muzik forever :) en cok bu rahatlatıyor beni kendinizi bi kere kaptırdınızmı klasige pop rock rap hepsi bos geliyor :) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bir arkadaş telkinmp3 sitesinden indirebilirsiniz demiş ordaki klasik müzik farklı ve 10dk burdaki 7dk o site başka mı size ait sansım ben |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik telkinmp3.com buraya ait. Yanlış anlmamışsınız. Eğer üst üste çok fazla telkin indirdiyseniz bazen tam inmeyebiliyor. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Müziklerin farklı olması ise çeşit olsun diyedir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu dinleyebilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhaba, ben bu siteyle karşılaşalı 1 ay oldu.Çok memnun kaldım.:) fakat bir sorum olacak telkinlerden suçluluk ve egoyu indirdim ve bir haftadır dinliyordum. Baş ağrısı, mide bulantısı vs. belirtiler oldu.Daha sonra 3 gündür sosyallik arttırıcıyı ve egoyu dinlemeye başladım. etkisini az gördüm ve bazı durumlarda yine kendimi suçlama eğilimleri görüyorum. Tekrar suçluluk ve egoyu mu dinlemeliyim?? Telkinleri kulaklıkta dinliyorum. hoparlörden dinlesem aynı etki yapar mı??yardım ederseniz çok sevinirim..^_^ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 AM. |