|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz de ve Suçluluk Duyguları Forumumuzda Bulunan Suçluluk Duyguları Ney Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Suçluluk Duyguları Ney için kişisel gelişim konusunda www comSuçluluk Duyguları Ney Ya merak ediyorum bu müziklerin yetişkinlerin dışında çocuklarda dabit etkisi varmı şimdi aklıma geldi bir kaç tane indirdim ve dinliyorum bakalım ne olacak. teşekkürler emeği geçenlere izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
37 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Ya merak ediyorum bu müziklerin yetişkinlerin dışında çocuklarda dabit etkisi varmı şimdi aklıma geldi bir kaç tane indirdim ve dinliyorum bakalım ne olacak. teşekkürler emeği geçenlere
|
||||
|
|
| İyi ki varsın berkant16 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
35 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Mevlana'nın kallkıp döndüğü kadar var valla... ![]() TEŞEKKÜRLER GÜZEL PAYLAŞIM... |
||
|
|
| İyi ki varsın meryemi ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#23 (permalink) | ||
|
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 12,972
1,806 Mesajinıza toplam 10,069 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar çocuklara dinlettirirken yaşlarına ve gelişimlerine göre çok daha seçici davranmamız gerekmekte.. içerisinde depresyon sosyal fobi gibi hastalık ismi geçenler yada sigarayı bırakma kilo verme gibi eylem gerektiren telkinlerin dinletilmemesi kanımca daha uygundur.. ama sosyallik arttırıcı topluluk karşısında konuşma kendine güven gibi telkinlerde yararlı olacaktır.. yukarudaki örnekler gibi ebeveynlerin süzgecinden geçmiş çocuğun gelişimine katkıda bulunacak olan telkinlerin dinletilmesi daha doğru seçimler olacaktır.. sevgiler.. |
||
|
|
| İyi ki varsın shamanic ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#24 (permalink) | ||
|
Teğmen
37 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
telkinlerden ilki olan ego güven güçlendirici ile başladım ama müzikleri gece dinleyebiliyorum pc çocukların odasında bende çocuklar la beraber yatarken açıyorum kısık bir tonda ama duyabileceğimiz şekilde bırakıyorum. sabaha kadar açık kalıyor. şu an üç gün oldu. Gün içinde de bir iki saat dinliyorum formdaki tecrübeler ve nasıl dinleyebileceğimiz üzerine yazılanlara bakarak bu şekilde yapmaya karar verdim inşaallah etkisini görebilirim. izahınız için teşekkürler. |
||
|
|
| İyi ki varsın berkant16 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Guest
|
haftada bir suçluluk ekliyorum erteleme sosyal fobi ekledim yeni olarak bunlar zararlımı oğlum için 14 aylık şu an belki daha sonra sınav heyecanı ekleyebilirim bu da zararlı olurmu
|
||
| İyi ki varsın ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#26 (permalink) | ||
|
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 12,972
1,806 Mesajinıza toplam 10,069 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bebeğin daha çok küçük sosyal fobiyi dinlemesse daha iyi olur kanımca ![]() diğer başlıklarda daha ayrıntılı cevap verdiğim için detayları yazmıyorum asaletcim.. sevgiler..
|
||
|
|
| İyi ki varsın shamanic ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#27 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
ben indirdim dostlar yaklaşık 8 dakika çok güzel
|
||
|
|
| İyi ki varsın y_cafer ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#28 (permalink) | ||
|
Teğmen
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
merhabalar siteye yeni üye oldum bir sorum var size benim 20 aylık bir kızm var nisanur ikiz eşi.çok sinirli ve kızdığı zaman kafasını yere vuruyor.acaba ney telkinleri bu konuya çözüm olabilirmi.hangisini dinlete bilirim ve kulaklıkla dinleyemez çok küçük normal bilgisayardan ses açarak dinletsem zaten müziği çok seviyorlar.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
|
||
|
|
| İyi ki varsın nisaberat ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#29 (permalink) | ||
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 8
212 Mesajinıza toplam 537 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
nisaberat hoşgeldin aramıza. suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi dinletebilirsin. İstediğin müzik türlerini dinletebilirsin, bilgisayardan dinletebilirsin. Selamlar
|
||
|
|
| İyi ki varsın Novos ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
|
|
#30 (permalink) | |||
|
Teğmen
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
| İyi ki varsın nisaberat ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | yeni bir hayat (09-12-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|