![]() |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ya benim sorularım bitmez valla.yine durdum durdum bir soru buldum.peki bu dalgalar dinlediğimiz anda mı etkili ilerleyen saatlerde bir faydası var mı.misal bende konsantrasyon eksikliği var beta ve alfadan biraz dinlesem dinlediğim anda mı konsantre olmam gereken şeyi yapmalıyım.yoksa bunları belirli bir süre hergün dinleyince beynimiz daha sağlıklı dalgalar üretiyor mu? bu üçünü istiyomm derty |
İlerleyen Saatlerde Etkisini Çok Rahat Bir Şekilde Görürsünüz.. Dinlediğiniz An Sadece Dinlediğiniz Dalgalara Konsantre OLun.. Ve Emin OLun Sağlıklı Beyin Dalgaları Üretiyor Ve Buda Kalıcı OLuyor.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY dün akşam bu program da şifre istedi bende sildim.sizde de şifre istiyor mu bilgisi olan var mı ? |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor Alıntı:
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY art56art56 programı indirim kullanmaya başladım ve inanılmaz derecede güzel. emeği geçen tüm arkadaşlarıma en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca içerik itibariyle ülkemizde önemli bir eksikliğin giderildiğini düşünüyorum. İyiki varsınız arkadaşlar teşekkür ederim. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Ay canıııım yerim ben kuşları !! güzellerim beniimm... yağmur yağıyor,kuşlar bir amazon ormanında gibi cıvıldıyor şekerlerim benim ttli3 ttli3 ttli3 ..küçük güzel bir cennet kiss3 kiss3 çok ama çok teşekürrler..İşte huzur bu... smiliyface |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY heeepinize gönülden teşekkürler ne diyceğimi bilmiyorum paylaşımlarınız için 25889 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY [quote=duru79 ] hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor bende bir kaç gün öncesine kadar dinliyordum bu mesajı yazdığım sırada benden şifre istedi.bende sildim yeni yükledim yine aynı yaa off 789569 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Kızılderili flüt + ambient space 1 'in 2.si + su sesli telkin inanılmaz bişey ya arkadaşlar mutlaka deneyin,kanyonlarda geziniyorum şu an amerikanın vadileri ,güneş batıyo :))))) 44 44 |
Sevildiğimi hissediyorum dinlerken,bu ne güzel bir duyguymuş,net olarak biri tarafından sevilmesem de,ya da sevildiğimi dile getirmeseler de.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY telefona (w810i) bu proğramı nasıl uyumlu hale getiririz... smiliyface |
Bu Seslerin Telefonda Hiçbir Etkisi OLmaz.. Tarafımca Denenmiştir... |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY mp3 haline gelebiliyormu ?mp3 şeklinde telefonda dinlesek etkisi olurmu |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar nolur biliyosanız bi yardım edin ben su sesli telkinlerim winampta calıyoken üzerine buradan piano acıyorum(yani brainwave synch. durumunu açmadan)ve gündüz de böyle dinlemek istiyorum ornegin dışarda dolaşırken deniz kenarında falan:) ama bunu nasıl başaracağım,yani bu sesleri kaydetmem gerek dimi heralde mp3 formatında,bunu bilen arkadaşım var mı ??? help please dusun b456 |
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY SELAM ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI İNDİRDİM AMA BİLGİSAYAR ÖZÜRLÜ OLDUĞUM İÇİN BİRİ BANA YAPIŞTIRMANIN NASIL YAPILDIĞINI ANLATABİLİR Mİ LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY yapıştırma dan kasıt ilk sayfadaki anahtar harflerden bahsediyorsanız eğer. program kurulduktan sonra sizden serial/key ister bu sırada o harfleri yazmalısınız. bende şimdi indiriyorum. birkaç dakikaya kurarım. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ilgilendiğiniz için teşekkürler seriallerin başında yapıştırılıp trialin kalkmasıyla ilgili yapıştırmadan bahsediyorum umarım acıklayıcı olmuştur |
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY tamam deniyeceğim yardımcı olduğunuz için teşekkürler |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar yardımınız için çok teşekkürler indirdim.veeee bir soru daha acaba bu frekanslar ayarları nasıl oluyor acaba bunlarıda indirmemiz gerekiyormu. iyi geceler alk78 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY yok frekansları ayrı ayrı indirmene gerek yok arkadaşım,programı actıgında Brainwave synchronizer yazısının altında select frequency yazısına bas,bir tablo cıkacak, o tablodan istediğin frekansı ayarla,ama merve bu konunun başında bu frekansalrın anlamları tek tek acıklanmıştı önce onlara bir göz at istersen,ne tür frekans dinlemek istediğine oyle karar ver ok mi hismiley |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar programdaki mesela birds+piano+alfa dalgası sesini başka bi dosyaya kaydedemez miyiz mp3te dinleyebilmek için |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY çok güzelmiş bu program gerçekten ya ,dinledikten sonra zihnini temizlenmiş hissediyorsun.tender45 ama niye yarım saat? n neutrali5 telkinleri günde 10 saat dinlememiz gerekirken niye bunları sadece yarım saat dinliyoruz ki? dusun |
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Ben baya bi baktım ama bunun kayıt bölümü var mı arkadaşlar. Sesleri kayıt edip telefonda da dinleyebilirzi bu sayede. Bu konuda varsa kayıt bölümü yardımcı olan arkadaş olursa sevinirim... |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY geçengün hayalabla bana verdi programın ismini.Free Recorder yazıp aratınca bulunabilir.sevgiler. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar ben programı indiremedim.ayrıca program ingilizce .hiç bir şey anlamadım .yardımcı olurmusunuz lütfen |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ı3eyaz free recorder diye google demi aratın demek istedin yoksa site içindemi anlamadım.yardımcı olurmusun lütfen |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY http://www.download.com/Natura-Sound...dlpid=10068715 merhabalar yukarıdaki linke tıkladığında açılan sayfada < Download Now > niye bir yazı çıkar.. ona tıklayarak indirme işleminin tamamlanmasını bekle.. işlem bitince inen klasöre tıkladığında kurulum başlayacaktır ilk mesajda verilen serial numaralarından birisini kurulumda istediği zaman kopyalayarak yapıştır.. ben bu programı kuralı aylar oluyo.. onun için çok sağlıklı hatırlayamıyorum utananadam ama biraz çaba sarfedersen mutlaka halledersin.. thumbsanim çok keyifli bir programdır.. iyi dinlemeler dilerim.. free recorder başka bir program bununla ilgisi yok.. hiç kafanı karıştırmasın.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY çok teşekkür ederim |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Arkadaşlar mp3 e dönüştürme yöntemini anlatabilecek var mı acaba. İpod'da denemek istiyorum.. |
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY beyazın bahsettiği proğramın adı FREE Hİ-Q Recorder..arama motoruna yazdığınız zaman direkt linkine ulaşılıyor..proğram free olduğu için crak gerkemiyor..ben natura soundun müziklerini bayağı önemli proğramlarla kaydedmedim..yada beceremedim ama bu proğram küçük olmasına rağmen canavar gibi, ses kartından geçen her sesi kaydediyor..kolay gelsin.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY blissy blissy blissy k8908 k8908 k8908 oleeyy ben de yükledim... yükleyebildim.. ve çok hoş bir program muhteşem sesler bunlar.... alk78 blissy blissy blissy blissy blissy |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ewet artık bende şu trial olayını aşıp doğru düzgün dinlemeye başladım... blissy blissy |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar "hand drumming" i dinlediniz mi hiç ttli3 bildiğimiz darbuka ama çok komik ttli3 ttli3 kendimi çok kötü hisetitğimde ve hiçbirşey beni güldürmediğinde dinliyorum inanılmaz işe yarıyor çok komik aa34 super super mutlaka deneyin,dinlerken diyorum ki gercekten bizde darbuka calan sanatçılar cok daha mukemmel :)) bir de yapay bir zil sesi koymuşlar aralarda şıngırdıyor zehirli yılan gibi aman cok komik yahu 956k 956k uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM. |