![]() |
Cevap: my desktop therapy Program çalışıyorken bilgisayarın karşısında ders çalışsak ya da başka bişey yapsak yani ekrana direk bakmasak ama ekran görüş alanımızda olsa yine de işe yarar mı? |
Cevap: my desktop therapy Alıntı:
Olur. |
[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/929...ptherapist.png[/IMG] Ayarlardan girdiğinizde benim tüm ayarlarım görüldüğü şekilde. Sağ alt köşeden kaydedip öyle çıkın bence. |
Bence herkes kendi ayarlarını yapsın. Deneme yanılma yöntemini çalıştırırsanız başarılı olursunuz. Misal benim uzun olumlamam var ve yazı boyutunu 22 yaparsam olumlamam ekranıma sığmaz. Yazıların görüntüsünü transparency den arttırıp önce denemelerle ayarlarınızı yapın derim. Bu resmi buraya koyan arkadaşa teşekkür ederim. |
Arkadaşlar benim bilgisayarımda üç tane program aynı anda çalışıyor. Gerçi yavaşlıyor olabilir ama önemli değil. Virüs problemiylede karşılaşmadım. Hepsinide buradan indirdim. Selamlar |
Cevap: my desktop therapy bende çok iyi kullanıyorum..yanlızcabilgisayar açılınca hemen çıkmasını sevmiyorum kendim açmak istiyorum değiştiremedim o ayarı.. |
Ayarlara (settings) girin. Üstte kart başlıkları var. En sağda üstte tercihler ( preferences ) kart başlığı var. Tık'layın girin. ( Outo-start on windows start ) yazının karşılığını boş bırakın. Kolay gelsin. |
Cevap: my desktop therapy Arkadaşlar ben programı indirdim kurdum, gayet güzel bişeye benziyor.. Fakat kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Fotograf ekleyip bilinçaltımızı nasıl programlayabiliriz? Diyelim ki mutlu bir ilişki istiyoruz, nasıl bir fotograf koyucaz ki? Ya da para kazanmak istiyoruz? Ya da ne bilim daha çok dostumuz olsun etrafımızda diyoruz mesela..Ne tür bişeyler koyabiliriz? Ve bu fotograflardan nasıl etkileniriz sizce? |
Herhangi bir konu için nette bir ara motorunda "........" yazıp görsellerde aratıyorum ve beni en çok etkileyen resmi alıyorum. Örneğin zenginlik yazıp aradım ve bu hissi en çok veren resmi aldım. bir de 41 ms nin altına inmek için bir yöntem bulmak lazım ya da bir yama. bu sayede şeffaflığı 100 de kullanıp görünme süresini azaltabiliriz. Daha etkili olur bence Herkese başarılar. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM. |