Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   my desktop therapy (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/388039-my-desktop-therapy.html)

Selm_A 03-03-2010 07:57 PM

Cevap: my desktop therapy

Program çalışıyorken bilgisayarın karşısında ders çalışsak ya da başka bişey yapsak yani ekrana direk bakmasak ama ekran görüş alanımızda olsa yine de işe yarar mı?

pinnko 03-03-2010 11:06 PM

Alıntı:

Selm_A Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587590)
Program çalışıyorken bilgisayarın karşısında ders çalışsak ya da başka bişey yapsak yani ekrana direk bakmasak ama ekran görüş alanımızda olsa yine de işe yarar mı?

Olur.

pinnko 03-03-2010 11:12 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587013)
UF BU 41 E 0,1 YAPTIM ÇOK HIZLI YA NASIL AYAR YAPAYIM SABİT KALSINy789YARDIM AYAR KAÇ İDEAL OLMALI

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/929...ptherapist.png[/IMG]

Ayarlardan girdiğinizde benim tüm ayarlarım görüldüğü şekilde.
Sağ alt köşeden kaydedip öyle çıkın bence.

cigdemmm1977 05-03-2010 12:27 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587693)
Bu msjı size sormadan önce yazmıştım ...iyi ki ayarlarınızı burada paylaştınız arkadaşlara faydalı olabilir...Sizin ayarlarınızı yaptım.. Çok yararlı oldu ..İyi ki size sormuşum ..Bana yardımcı oldunuz emeğinize sağlık..y789

Bence herkes kendi ayarlarını yapsın. Deneme yanılma yöntemini çalıştırırsanız başarılı olursunuz. Misal benim uzun olumlamam var ve yazı boyutunu 22 yaparsam olumlamam ekranıma sığmaz. Yazıların görüntüsünü transparency den arttırıp önce denemelerle ayarlarınızı yapın derim.

Bu resmi buraya koyan arkadaşa teşekkür ederim.

pinnko 13-03-2010 10:42 PM

Alıntı:

Selm_A Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586993)
Bu programı kullananların bilgisayarında yavaşlama yada bozulma gibi etkliler oldu mu acaba?Ben bu programı kuzllanmadan önce subliminal flash ve subliminal mindı da kullandım.Ama onlar bu program kadar kullanışlı ve güzel değildi. Belki (inşallah) onlardır bilgisyarda sorun oluşturan.Lütfen yardım edin.Bu program benim için çok önemli.Virüs taramasından mı geçirmem geriyor du sizce? Bilgisayar formatlandı şimdi tekrar indirsem mi indirmesem mi diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim bilgisayarımda üç tane program aynı anda çalışıyor.
Gerçi yavaşlıyor olabilir ama önemli değil.
Virüs problemiylede karşılaşmadım.
Hepsinide buradan indirdim.
Selamlar

bluegirlx 14-03-2010 07:19 PM

bende çok iyi kullanıyorum..yanlızcabilgisayar açılınca hemen çıkmasını sevmiyorum kendim açmak istiyorum değiştiremedim o ayarı..

pinnko 14-03-2010 08:00 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589722)
bende çok iyi kullanıyorum..yanlızcabilgisayar açılınca hemen çıkmasını sevmiyorum kendim açmak istiyorum değiştiremedim o ayarı..

Ayarlara (settings) girin.
Üstte kart başlıkları var.
En sağda üstte tercihler ( preferences ) kart başlığı var.
Tık'layın girin.
( Outo-start on windows start ) yazının karşılığını boş bırakın.

Kolay gelsin.

glshzn 24-03-2010 07:36 PM

Arkadaşlar ben programı indirdim kurdum, gayet güzel bişeye benziyor..

Fakat kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Fotograf ekleyip bilinçaltımızı nasıl programlayabiliriz? Diyelim ki mutlu bir ilişki istiyoruz, nasıl bir fotograf koyucaz ki? Ya da para kazanmak istiyoruz? Ya da ne bilim daha çok dostumuz olsun etrafımızda diyoruz mesela..Ne tür bişeyler koyabiliriz? Ve bu fotograflardan nasıl etkileniriz sizce?

Megavolt 24-03-2010 11:59 PM

Alıntı:

glshzn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591556)
Arkadaşlar ben programı indirdim kurdum, gayet güzel bişeye benziyor..

Fakat kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Fotograf ekleyip bilinçaltımızı nasıl programlayabiliriz? Diyelim ki mutlu bir ilişki istiyoruz, nasıl bir fotograf koyucaz ki? Ya da para kazanmak istiyoruz? Ya da ne bilim daha çok dostumuz olsun etrafımızda diyoruz mesela..Ne tür bişeyler koyabiliriz? Ve bu fotograflardan nasıl etkileniriz sizce?

Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekürler.
Herhangi bir konu için nette bir ara motorunda "........" yazıp görsellerde aratıyorum ve beni en çok etkileyen resmi alıyorum.
Örneğin zenginlik yazıp aradım ve bu hissi en çok veren resmi aldım.

bir de 41 ms nin altına inmek için bir yöntem bulmak lazım ya da bir yama. bu sayede şeffaflığı 100 de kullanıp görünme süresini azaltabiliriz. Daha etkili olur bence

Herkese başarılar.

glshzn 25-03-2010 08:12 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591583)
Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekürler.
Herhangi bir konu için nette bir ara motorunda "........" yazıp görsellerde aratıyorum ve beni en çok etkileyen resmi alıyorum.
Örneğin zenginlik yazıp aradım ve bu hissi en çok veren resmi aldım.

bir de 41 ms nin altına inmek için bir yöntem bulmak lazım ya da bir yama. bu sayede şeffaflığı 100 de kullanıp görünme süresini azaltabiliriz. Daha etkili olur bence

Herkese başarılar.

Aa evet gerçekten de o hissi oluşturan fotograflar son derece mantıklı ;) Teşekkür ederim fikir için.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM.