| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Subliminal Sitede Subliminal' in S' si Nerde? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Bir konu dikkatimi çekti: Bu sitenin kuruluş ya da varlık amacının subliminal kayıt tekniğini öğretmek olduğu ve site yöneticilerinin bunu öğretme sorumluluğu olduğu sonucu nereden çıkarılıyor?.. Böyle bir vaad vardı da ben mi görmedim?.. Burada başlangıç aşamasında subliminal ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #9 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar, Bir konu dikkatimi çekti: Bu sitenin kuruluş ya da varlık amacının subliminal kayıt tekniğini öğretmek olduğu ve site yöneticilerinin bunu öğretme sorumluluğu olduğu sonucu nereden çıkarılıyor?.. Böyle bir vaad vardı da ben mi görmedim?.. Burada başlangıç aşamasında subliminal kayıtlı ürünlerin sunulmuş olması, tekniğini öğretme zorunluluğunu taşır mı? Sonuçta burada sunulan ürün değil midir? Bunun içinde ücretsiz olanı var ücretli olanı var. Ücretsiz sunulanlar ücretli olanların referansı olarak işlev görüyor olamaz mı? Hangi üretici ya da satıcı formülünü açıklamakla zorunlu tutulabilir?.. Bu noktada sorumlu tutulabilinecek bir durum varsa o da içeriğidir sanırım ki bu da verilmiş telkin başlıklarında... 'İçindekiler' açıklaması dışında hangi üründe formül verildiğini ben bilemiyorum doğrusu... Yine de hepimizin sorularını karşılayacak cevap, asıl muhatabından gelecektir. Bekleyelim, görelim.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
nerde?, sitede, subliminal' |
| |
Serbest Kürsü ve Subliminal Sitede Subliminal' in S' si Nerde? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Bir konu dikkatimi çekti: Bu sitenin kuruluş ya da varlık amacının subliminal kayıt tekniğini öğretmek olduğu ve site yöneticilerinin bunu öğretme sorumluluğu olduğu sonucu nereden çıkarılıyor?.. Böyle bir vaad vardı da ben mi görmedim?.. Burada başlangıç aşamasında subliminal ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi