![]() |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı sizce hangi daha etkili Subliminal mesajmı yoksa Subliminal müzik mi |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı Bu programı bugün ben de indirdim. Pc başında geçirilen zamanın verimli gerçimek için güzel bir program. En güzel tarafı bence olumlamalarımızı ve almak istediğimiz subliminal mesajı kendimiz yazabilmemiz. Telkinler mi iyi yoksa subliminal mesaj programı mı iyi diye bir karşılaştırma yapmamız zor. Telkinlerin yanında bu programı destek olarak kullanıyorlar. Dikkat ettiniz mi hiç bilmem ama sitenin en üst kısmında yer alan hayatım değişti yazısının altındaki bulutlarda da böyle mesajlar var. |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı link ölü galiba tıklayınca ana sayfaya yönlendiriyor ayrıca resim falan gözükmüyor:( |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı Programı isim olarak aradım zaten. İndirme dosyasında adı aynı ama yüklendiğinde adı Subliminal Vision Pro olarak gözüküyor. Neyse sonuçta çok benzer bir program. Aynı işlevi görür. Benim indirdiğim link: http://rapidshare.com/files/14257577..._Mind_v1.2.rar Şifre: www . softarchive . net (şifreyi yazarken karakterler arasında boşluk bırakmadan yazın burda link çıktığı için böyle yazdım) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM. |