![]() |
Ynt: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı Yaa bu arada biraz baş ağrısı yapıyo sanki bu görüntüler telkin dinlerken yaşadığım ilk günler gibi. Acaba bu normalmi ve geçici bişeymi bilgisi olan varmı acaba.Hayal abla sen bu konuda deneyimlisin bizleri bilgilendirirsen seviniriz... |
Ynt: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı Alıntı:
|
Ynt: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı Teşekkürler navos sanırım bir kaç güne kadar geçer. öle umuyorum en azından. sigrt56 |
Cevap: Ynt: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı [quote=shamanic;40532] khkh56 khkh56 karnım ağrıdı gülmekten.. khkh56 http://www.msntr.com/ifadeler/funny/e2287.gifbu gün çok erkeksi göründüm galiba... aa34 aa34 bende çook güldüm biri beni durdursunkhkh56 |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı siz resimlerdeki gibi diyosunuzda ortada resim yok ki beyefendi :(( |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı ya bu programın mp3 yapanı var mı |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı Alıntı:
mixcraft kullanın |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı ben subliminal messages diye bir program kurdum pc ye, onu kullanıyorum..hem türkçe...onu da yine buradan bulmuştum.... eğer aynı işi gören bir programsa hiç kurmayayım bunu...değil mi? (yine türkçem coştu, aldı başını gidiyor, hadi hayırlısı! inşallah anlayan çıkar..) |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı muminokan dostum programı indirdim ama nasıl kullanılıyo ki karmasık bişey bi tarif edebilecekmisin |
Cevap: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı tesekkürler anlatım için |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 AM. |