Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal mind versiyon 1.2 crackli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/1088-subliminal-mind-versiyon-12-crackli.html)

kübrayigit 30-06-2008 11:14 AM

Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
kübracım,program vista uyumlu değil,xp ile çalışıyo illa kurmak istiyosan programı düzgün çalıştırmak istiyosan ,işletim sistemini değiştirmen gerek .ben programı zar zor yüklemiştim bu sefer kendi scriptlerimi kabul etmemişti sigrt56.ben de xp kurmuştum sırf bu program için,programı pek kullanmayınca tekrar vistaya geri döndüm .hem alternatifi var bu programın söylemiştim sana daha önceden.bence çok uğraşamana değmez ,mind master kur bitsin,bu programda olanın hepsi onda mevcut zaten tender45.bi de kurulumu da basit.sen bilirsin yine de smiliyface

iyi ama verdiğin linktede aynı sorun çıktı. blook yoksa benim için farketmez hangi program olduğu.sadece mesajların görsel olarak algılanabileceği bi program olsun yeter smiliyface

AZARRATH 13-07-2008 12:59 PM

Alıntı:

sctlms Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Cevirilen telkinler galiba sadece forumda yazi olarak verildi. Programa tek tek elle eklemek yerine
http://uploaded.to/?id=cmotw6
deki txt dosyalarini programa eklemek daha kolay olacaktir.
(Cevirilen forumda verilenler sadece kendimi motive edecek sekilde ufak degisiklikler var).

Arkadaşım dosya silinmiş tekrar yklemen mümkün mü utananadam

Türkçe'leri nasıl prgrama aktarıcaz demiş bir arkadaş..

Programın data klasörüne girin..

Orda zaten ing. metinleri txt şeklinde görürsünüz,onları silin Türkçe'sini yazın,kaydet diyin tamamdır ttli3 Yani diğer versiyonda böyle oluyor,bunda da olur belki sung66

Birde bu prog. cidden vista uyumlu değil mi..

Yaa ne heveslenmiştim off 88a

cedrus48 12-08-2008 08:57 AM

Benim işyerinde filtre olduğu için programı indiremedim ama eve gider gitmez ilk işim programı indirmek İnanın çok merak ettim bu programda sadece yazdıklarımızımı görebiliyoruz.Yazdıklarımıza mp3 ekleyebiliyormuyuz.Mesela sizin bu telkinli mp3 leri ekleyebilirmiyiz blen dostlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

pusulam 20-08-2008 08:13 PM

ya hani mesela çalışkanım diye yazsam ve buna inansam günde sadece yarım saat çalışıyorsam bunun yeterli olduğuna inanıp saati artırmam falan diye korkuyorum. yani mantıken öyle geliyor. bilgili biri bu kaygımı cevaplandırabilir mi?
bu arada program için de çok teşekkürler.

nacar 07-10-2008 11:53 PM

Merhaba,
programı kurdum ancak 10 günlük diyor. Cracki kopyaladım ama olmadı.

Bir sorum var. Çok hızlı ve ingilizce olmasına rağmen bilinçaltına etki edebiliyor mu? Yoksa yavaşlatmak mı lazım? Çünkü ben okuyamıyorum bile.

Cevaplarsanız teşekkür ederim.

shamanic 08-10-2008 05:02 AM

merhabalar ..

crack ile olması gerekirdi ama dusun eğer olmadı ise bu bölümde benzer programlar var onlarıda inceleyebilirsiniz.

eğer ingilizce biliyorsanız ingilizce kullanın bilmiyor iseniz kendiniz olumlamaları yazabilirsiniz.
olumlama yazareken dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilginiz yoksa ona göre yeni bilgilendirmelerde bulunuruz..
benzer konu başlıklarının altında bazı arakadaşlarımızın çevirileride mevcuttur..

yavaşlatmanıza gerek yok.. ne kadar hızlı bir şekilde görünüp kaybolursa o kadar etkili olur..

sevgiler..

nacar 12-10-2008 02:12 PM

Merhaba,

programı kurabildim. Meğer Final.exe yi doğru yere kopyalamamışım. Yeni sorum şöyle; Türkçe metinler ekledim ama türkçe harfler doğru görünmüyor, yani i harfi y olarak görünüyor. Bunun bir çözümü var mı?

Diğer taraftan bir tespitimi söylemek istiyorum. Programı ilk önce yanlış kurduğumda sadece subliminal pro vision. exe çalışırken yani üzerine subliminal final. exe yi kopyalayamamışken, hide dediğimde alt sağda görev çubuğunda simgesi görünüyordu. Bu şekilde gizlediğim ekranı yeniden büyütebilmiştim. Ama dün final. exe yi yükledikten sonra görünmez oldu. Bence hide edilen sayfanın tekrar görünmemesi final.exe ile ilgili.

Selamlar..

eileen 01-12-2008 11:38 PM

subliminal

arkadaşlar merhaba,

subliminal mind adında bir program var. Ana fikir aynı ancak işitsel değil görsel:)
Görsel telkinleri bilgisayarınıza yüklüyorsunuz: http://www.bio-health.com.au/download.htm

Belgin ∞ 02-12-2008 12:06 AM

Subliminal Mind dediğiniz Mind Master programı mı?

shamanic 02-12-2008 10:25 AM

merhabalar eileen ..
yanımıza hoşgeldin.. s456

subliminal mind programı hakkında açıklarımız var bu bölümümüzde seninde verdiğin bilgilerini aynı konuya ekliyorum..

redflowers cım isimleri farklı ama benzer şekilde çalışan programlar.. super
subliminal mind
mind master
subliminal vision pro..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:48 AM.