![]() |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli Alıntı:
|
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli Alıntı:
İç kaynaklara sahibim;1 Amaçlarımı gerçekleştirebilecek güce sahibim;1 Hayatımı denetleyebilirim;1 Değerliyim;1 Kendime güvenim tamdır;1 İnsanlar bana saygı duyar;1 İnsanlar beni sever;1 Ben gerçek bir arkadaşım;1 İnsanları önemserim;1 Yeteneklerimden, ustalığımdam ve deneyimlerinden eminim;1 Diğerleriyle ilgilenirim;1 Eminim;1 Güçlü bir kişiyim;1 Tüm engelleri kendime olan güvenimle aşabilirim;1 Ben bir başarıyım;1 Mutlu olmayı seçerim;1 Kendime ve geleceğime inancım var;1 Cesurum;1 Ben bir kahramanım;1 İnsanlar beni takdir eder;1 Kendime olan güvenim kim olduumdur, ne yaptığım değil;1 Başarıyı hakediyorum;1 Ben sakinim;1Her yerde ve her zaman kendime olan güvenimi korurum;1 Kendimi affederim;1 Kendimle barışığım;1 Kendime olan güvenimi zedeleyen etkenleri yokedebilirim;1 Zekiyim;1 Kendimi ya da bir başkasını geçmişteki tüm hatalardan dolayı affederim;1 Kendimde güvendeyim;1 Kendimden eminim;1 |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli Merhaba, Ben henüz cok yeniyim, siteyi tanimaya calisirken, sizin subliminal mind versiyonu konulu mesajinizi gördüm. Indirip ne oldugunu görmek istedim ancak verdigim sifreyi kabul etmedi. Sizden ricam, bunun ne oldugunu bana biraz detayli anlatabilir misiniz? |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli karakterlerin arasında kedicikler var. kedicik olanları yazmalısınız. kedicikleri bulmak için ipucu: kedilerin kuyruğu dik. diğerleri köpek ve ayakta... birde bazen rapid linklerine tıklarken içinizde bugün şanslıyım demenizi tavsiye ederim. rapid bazan "its hapy hours" diyor o zaman kod girmeye gerek kalmıyor. super Alıntı:
Alıntı:
|
... biraz da kullanımından bahsedebilirmisinz? arkadaşlar hiç bişey anlamadım da :) |
Ynt: ... pardon ya bi alt başlığa yazıcaktım buraya açtı kouyu |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli ben defalarca denememe rağmen maalesef yükleyemedim.acrobat reader 7.uygulamasının windowsun bu sürümüyle uyumluluk problemleri var . deyip duruyor anlamadım gitti 88a 88a 88a |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli kübracım,program vista uyumlu değil,xp ile çalışıyo illa kurmak istiyosan programı düzgün çalıştırmak istiyosan ,işletim sistemini değiştirmen gerek .ben programı zar zor yüklemiştim bu sefer kendi scriptlerimi kabul etmemişti sigrt56.ben de xp kurmuştum sırf bu program için,programı pek kullanmayınca tekrar vistaya geri döndüm .hem alternatifi var bu programın söylemiştim sana daha önceden.bence çok uğraşamana değmez ,mind master kur bitsin,bu programda olanın hepsi onda mevcut zaten tender45.bi de kurulumu da basit.sen bilirsin yine de smiliyface |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli Arkadaşlar bizler bu programı yükleyebilmek için hayal ablayı çok sıkıştırmıştık.sağolsun oda oğluna devretti ve Sevgili Can bu programı yüklememiz için video hazırladı.Ben o sayede yükledim. |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli Video dedim ama sitede bende bulamadım kesin yanlış yerlere bakıyorum bulunca linkini yazarım sizlere. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM. |