Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal mind versiyon 1.2 crackli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/1088-subliminal-mind-versiyon-12-crackli.html)

hayalayaz 26-05-2007 05:53 PM

Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Arkadaşlar ben programı kurdum. Ve çözdüm fakat bir şey var ki sorunu halledemedim. Ben help kısmından HIDE özelliğinin nasıl çalıştığına baktım fakat oradakileri uyguladığımda program gizleniyor. Help kısmında SYSTEMTRAY e ineceği yazıyor fakat maalesef inmiyor. CTRL+ALT+DEL kombinasyonuyla programı kapatabiliyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen varsa bizimle paylaşabilir mi?

Not: Ben Hayal hanımın oğluyum onun adına yazıyorum. Annem bilgisayar piri değil maalesef sorularınızı yanıtlayamayabilir bu konuda :)

YAZGÜLÜ_81 14-08-2007 08:23 PM

Arkadaşlar o programı nasıl yüklediniz ben ilk aşamada takılıyorum biri bana yardım edebilir mi Hayal abla açıklamalı bir şekilde anlatmış fakat o kısma gelemiyorum ki dusun

YAZGÜLÜ_81 16-08-2007 01:48 AM

Yaşasın oleyyyyyyy kurdum programı sonunda smiliyface smiliyface k8908

vety 05-09-2007 11:31 AM

ben türkçe textleri bulamıyorum yardım...

shamanic 05-09-2007 04:13 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben programı kurdum. Ve çözdüm fakat bir şey var ki sorunu halledemedim. Ben help kısmından HIDE özelliğinin nasıl çalıştığına baktım fakat oradakileri uyguladığımda program gizleniyor. Help kısmında SYSTEMTRAY e ineceği yazıyor fakat maalesef inmiyor. CTRL+ALT+DEL kombinasyonuyla programı kapatabiliyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen varsa bizimle paylaşabilir mi?

Not: Ben Hayal hanımın oğluyum onun adına yazıyorum. Annem bilgisayar piri değil maalesef sorularınızı yanıtlayamayabilir bu konuda :)

cevabi bulabildiniz mi acaba .. aynı sorunu halletmek için bende uğraştım ama olmadı dusun ... bir bilen var mı ?? 4897

YAZGÜLÜ_81 05-09-2007 10:30 PM

programı kurduktan sonra ayarları aynen tarif edildiği gibi uygulayın o zaman türkçe olarak ayarlanıyor

ışıl 03-10-2007 07:36 PM

merhabalar,
aynen anlatılanları uyguladığım halde simgeye tıkladığımda açılan pencerede programs bölümü yok.setup,scripts,register,about bölümleri var.ve hiç bir şekilde create ya da add tuşları aktif olmuyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim..

TR-ance 07-10-2007 12:53 PM

Teşekkür Ederim .. clapping

TR-ance 08-10-2007 07:40 PM

Ben Programı Bayağı Beğendim Umarım İşe Yarar Mp3lere Ek OLaraktan..

ametist 12-10-2007 10:42 PM

Alıntı:

ışıl Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar,
aynen anlatılanları uyguladığım halde simgeye tıkladığımda açılan pencerede programs bölümü yok.setup,scripts,register,about bölümleri var.ve hiç bir şekilde create ya da add tuşları aktif olmuyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim..

benim de sorunum aynı sigrt56 .niye böyle oldu arkadaşlar bi yardım lütfen havesle kurmuştum programı programı ağla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 AM.