Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal mind versiyon 1.2 crackli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/1088-subliminal-mind-versiyon-12-crackli.html)

tlvnt 31-03-2007 05:38 PM

subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Çeviri ve hazır text için teşekkürler....

turgay0101 22-04-2007 03:08 PM

aaa şuna bak ben de net de görsel bir subliminal program arayıp duruyodum meğerse bizim site de ne ararsan varmış blissy s456

promo 22-04-2007 05:45 PM

türkçe textler için teşekkürler,
programa bu txt dosyalarını nasıl yükleyeceğimi ayarlayamadım, tarif edebilir misiniz?

selamlar herkese.

-mesut- 23-04-2007 04:43 PM

slm.bu programı başlattığımda mp3 mü çalıyor.yoksa sadece yazılarmı çıkıyor.?

Korkunc 23-04-2007 05:09 PM

Merhaba mesut. Ben de başka bir program var ama sanırım mantığı aynıdır. Sadece yanıp sönen yazı. Gerisi bilinçaltına kalmış. Sana kalmış diyemem muhtemelen yazılanları görmezsin bile. Ben kendiminkinde görüyorum gerçi. Bilinçaltım belki anlıyordur. Belki programı kullananlar sana direkt yazarlar.

-mesut- 24-04-2007 02:01 PM

Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

slm.programı yükledim ve kullanıyorum ama acaba doğrumu kullanuyorum.yazdıklarınızı okudum ama yinede insanın içine şüphe düşüyor. şaşkınsublimal mind acıp programs bölümünde sublimal programs ın altına sınav başlığı yazdım.onun yanındaki bölümede sınavı kazanıcam,başaracağım,cesaretliyim vb. şeyler yazdım ve setup bölümünde ki ayarlarda;
message duration
dısplay for (215) milli seconds

time between messages
dısplay every (1 ) seconds
böyle.starta basınca yanıp sönen yazılar çıkıyor ve onları okmamam gerektiğinide biliyorum.doğrumu kullanıyorum?
birde millionaire mind,positive self esteem;bunlar ingilizce yazılı ingilizceyide pek bilmiyorum onlaarıda seçsem bilinç altım anlarmı? dusun

-mesut- 24-04-2007 03:14 PM

benm 1.5 ay sonra sınavım var.dikkatimi ona vermek için telkinler varsa onlar olabilir.oda galiba ıncredible self confidence ile ilgili.çok tşkr ederm lerzan abla

Resear 25-04-2007 12:20 AM

Merhaba arkadaşlar,verdiğiniz programın resimlisi de oldugunu duymuştum daha önce ama bir turlu bulamadım.Örneğin resim olarak fare,örümcek,yılan vb. korkuları yenmek için bu resimler konuyormuş.daha etkili oldugunu duymuştum.Eğer varsa bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Sevgilerle.. smiliyface

mudokon 09-05-2007 02:27 PM

Alıntı:

Resear Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar,verdiğiniz programın resimlisi de oldugunu duymuştum daha önce ama bir turlu bulamadım.Örneğin resim olarak fare,örümcek,yılan vb. korkuları yenmek için bu resimler konuyormuş.daha etkili oldugunu duymuştum.Eğer varsa bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Sevgilerle.. smiliyface

evet böyle bir şey varsa yazılısından çok daha etkili olmalı.böyle bir program hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

hayalayaz 26-05-2007 05:18 PM

sevgili neşeli, lalezar ve lerzan hepinize çoooook çooook teşekkürler ve evren dolusu teşekkürler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM.