![]() |
subliminal mind versiyon 1.2 crackli Çeviri ve hazır text için teşekkürler.... |
subliminal mind versiyon 1.2 crackli aaa şuna bak ben de net de görsel bir subliminal program arayıp duruyodum meğerse bizim site de ne ararsan varmış blissy s456 |
subliminal mind versiyon 1.2 crackli türkçe textler için teşekkürler, programa bu txt dosyalarını nasıl yükleyeceğimi ayarlayamadım, tarif edebilir misiniz? selamlar herkese. |
subliminal mind versiyon 1.2 crackli slm.bu programı başlattığımda mp3 mü çalıyor.yoksa sadece yazılarmı çıkıyor.? |
subliminal mind versiyon 1.2 crackli Merhaba mesut. Ben de başka bir program var ama sanırım mantığı aynıdır. Sadece yanıp sönen yazı. Gerisi bilinçaltına kalmış. Sana kalmış diyemem muhtemelen yazılanları görmezsin bile. Ben kendiminkinde görüyorum gerçi. Bilinçaltım belki anlıyordur. Belki programı kullananlar sana direkt yazarlar. |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli slm.programı yükledim ve kullanıyorum ama acaba doğrumu kullanuyorum.yazdıklarınızı okudum ama yinede insanın içine şüphe düşüyor. şaşkınsublimal mind acıp programs bölümünde sublimal programs ın altına sınav başlığı yazdım.onun yanındaki bölümede sınavı kazanıcam,başaracağım,cesaretliyim vb. şeyler yazdım ve setup bölümünde ki ayarlarda; message duration dısplay for (215) milli seconds time between messages dısplay every (1 ) seconds böyle.starta basınca yanıp sönen yazılar çıkıyor ve onları okmamam gerektiğinide biliyorum.doğrumu kullanıyorum? birde millionaire mind,positive self esteem;bunlar ingilizce yazılı ingilizceyide pek bilmiyorum onlaarıda seçsem bilinç altım anlarmı? dusun |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli benm 1.5 ay sonra sınavım var.dikkatimi ona vermek için telkinler varsa onlar olabilir.oda galiba ıncredible self confidence ile ilgili.çok tşkr ederm lerzan abla |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli Merhaba arkadaşlar,verdiğiniz programın resimlisi de oldugunu duymuştum daha önce ama bir turlu bulamadım.Örneğin resim olarak fare,örümcek,yılan vb. korkuları yenmek için bu resimler konuyormuş.daha etkili oldugunu duymuştum.Eğer varsa bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim Sevgilerle.. smiliyface |
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli Alıntı:
|
Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli sevgili neşeli, lalezar ve lerzan hepinize çoooook çooook teşekkürler ve evren dolusu teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM. |