| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük cilgin okur mektuplari Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bunlar yaklaşık üç aydır biriktirdiğim, moderasyona atılmış olan komik mektuplardır ve moderasyonun ne tür gereksiz postalarla işgal edildiğinin resmidir. "neden uçuruldum" konulu yüzlerce postayı buraya eklemedim. aynı tür komikliklerde de sadece ilkini eklemeye çalıştım. isimleri ve nick'leri, gizli kalması ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * bunlar yaklaşık üç aydır biriktirdiğim, moderasyona atılmış olan komik mektuplardır ve moderasyonun ne tür gereksiz postalarla işgal edildiğinin resmidir. "neden uçuruldum" konulu yüzlerce postayı buraya eklemedim. aynı tür komikliklerde de sadece ilkini eklemeye çalıştım. isimleri ve nick'leri, gizli kalması açısından genelde "falanca" gibi kelimelerle değiştirdim, yorumsuz olarak aynen kopyalıyorum: kimden: falanfilanca@hotmale.com ---------------------------------- fınlandiyada isim ve telefon numarası bulmak istiyorum nasıl bulabilirim? kimden: falanfilanca@zx.com ---------------------------------- fuck you kimden: falanfilanca@falanfilanca.com ---------------------------------- sevgili ssg, şansın bol olsun tekteker falanca kimden: falanfilanca@hotmail.com. ---------------------------------- "falanca" isimli arkadaş biraz ibnemidir acaba,muhtemelen türk düşmanı olmalı.kendi anasının götü büyük degil de hoş mu kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- ulan bi saattir internet kafedeyim daha bu üyelik sikini çözemedim.nasi sikimdeb bi siteniz var.komik ve esprili olmaya çalişan büssürü ibenenin,puştun,hatta isbirlikçi hainlaerin yeri lan bura!!!!!!!!!!!!.hiç,daha gözü pektir hep ten.tamam mi kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- ilker yasin deve güreşlerini anlatsın gitsin onları yorumlasın.ah deve keşke şöyle böyle yapsaydın kimden: falanfilanca@hotmail. com ---------------------------------- ahmet hakan farklı düşünmeye calısan ama maalesef beceremeyen kompleksli bir bodur kimden: falanfilanca@yahoo.com ---------------------------------- kardeşim veli hala ordamısın?yurt dışından döndüm. * .şu an çorlu' dayım.bana ara sıra mail atarsan sevinirim.saygılar sunuyorum internetin ilk ama en kötü sözlük sitesinin sahibi. falan filanca kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- üye olmak istiyoooooooooooooooooooooooommmmmmm... kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- sevgili sözlük blası çaylak modunda belirtildiği üzere girilen ilk 10 entrynin "birkaç gün" içinde kontrol edilme hadisesinin tamamen yalan, safsata, kolpa, fason olduğu tarafımdan tespit edilmiştir. aylardır çaylak modundayım, 1000 tane kültür kokan, entellektüellik abidesi, tecimser kaygılar içinde yazılmış entry girdim ancak tenezül edip okumamanız beni zıvanadan çıkardı. kutsal sözlük blasına küfür bile ettim son entrymde ama gene de tık yok kardeşim. bari "ipne olduğunuz tespit edilmiştir o nedenle sözlükle ilişkiniz acilen kesilmiştir" gibi bi bahaneyle beni atsaydınız, için bu kadar yanmazdı. höh size yeter yahu. patlattınız adamı burda. eğer buna da bir tepki, aksiyon göstermezseniz, yasal işlem başlatacağım.!..!..! kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- eşşek kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- ben aylardır caylak olarak bekleyen bir insan evladı olarak,birilerini sizlere sikayet etmek istiyorum,yani kac ay oldu,her gun yazar olmusmuyum diye kontrol etmekten,bilgisayardan nefret eder hale geldim,hayır desenizki bana kardesim senin entryler berbat,bi ise yaramaz,almıyoruz seni aramıza ona bile sukredicem,yeterki bi haber gelsin ya,cin iskencesi gibi bisey bu,sen yıllardır oku oku,ondan sonra yazar alımlarının acılmasını yakala,bu seferde bunlar olsun,hayır yakıcam bilgisayarımı komple,faremi tavsanmı ne haltsa daga kusmus hesabı olucak. kimden: falanfilanca@hotmail.com arkadaşım koyu bir ibrahim tatlıses hayranıyım ve ibo hakkında yazılanlara bakınca kendimden geçtim bikaç ii bişey dışında herkes alçakça bilgisizce ve şerefsizce yorumlar yapmış ben bu arkadaşlarla mümkünse iletişime geçmek istiyorum eğer bööle bi imkan sağlayamazsanız bari siz obları uyarın yoksa ben burdan herhangi bi yazar bulup onun sayesinde girmesini karşılığında da bu insanlşara gerekli uyarıyı yapmasını bilrim. urfaliyiz gerekirse bu uğurda kan dökmeyede haziriz kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- tam ıkı haftadır uyelık mesajıma cevabınızı beklıyorum hayır almayacaktınız barı bı haber verseydınız dıyorum. fakat yınede hala sıteye uye olup bısıler yazmak ıstıyorum cevabınızı beklemekteyım ahanda sımdı basladım beklemeye....... kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- tarafımızla iletişim kurmadığınız taktirde, site hakkında cezai yükümlülük gerektiren yasal işlemlere başvurulacaktır. kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- slm bu yazılanlar kesinlikle karaman ı yansıtmıyor. bu yazıyı yazanlar kimin çoçuğu... kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- elimde adsl var.hoom 3 internet üzrerinden nasıl oynayabilirim ya da değişik versiyonlarını hangi siteden indirebilirim kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- başlığa 'fekal' yazıp getire bastığımızda dışkıda bulunan.... diye devam eden fekal.... diye bir bakteri ve içraatlarından bahsedilmektedir.oysa benim aramaya çalıştığım fatma emin kutvar anadolu lisesi nin kısaltması halk arasında yaygın söylemi olan 'fekal'di.lütfen bu konua bir çözüm bulun! kimden: falanfilanca@yahoo.com ---------------------------------- alfa romeo 156 almayın, görünüşüne aldanmayın, 1 aydır otobüse biniyorum. servisi berbat, alfa'nın söylediği gibi güzellik yetmez! kimden: falanfilanca@wdd.com ---------------------------------- hıyarlar kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- dünyada ne çok serefsiis var di mi kimden: falanfilanca@mynet.com ---------------------------------- bolu da hiçbir markette * tansaş ve migros gibi özellikle büyük marketlerde] carefree yi bulamıyorum düzcedeki anlaşmalı dağıtım şirketiyle görüştüm ancak anlaşmanın iptal edildiğini ve dağıtımın durduruldugunu söylediler ben carefree mi geri istiyorum bilgilerinize.....ben diğer muşambaları kullanmak istemiyorum!!!!! kimden: falanfilanca@hotmail.com ---------------------------------- ya benım arkadasım söylüyorum kelimesinin aslının söyliyorum oldugunu ıddaa edıo sızce hangısı dogru? kimden: falanfilanca@netbulmail.com ---------------------------------- şımarık herifler şimdiye kadar 75 adet canım entry girmişim niye hala beni çaylaklıktan çıkarmadınız. mikrobiksiniz olum. kimden: falanfilanca@mynet.com ---------------------------------- 1 milyarlık reklam veriyim üyeliğimi tekrar açık ve onayım gelsin? 1 milyar az gelirse 2 milyar verebelirim? ne yapıyım artık masrafımdan kesip vericem bu olay önemli benim için siz ibnelik yaptınız bana ama yinede önemli 2 milyar veriyim açın üyeliğimi.... kimden: falanfilanca@mynet.com ---------------------------------- bi yazar olamadım...sikerim sizide sözlüğüde.. kimden: falanfilanca@yahoo.com ip:---------------------------------- ne dandik site bu böyle ne işe yarıyor ? kimden: falanfilanca@n... ip: ---------------------------------- derhal beni çaylaklıktan çıkarın. tamam mı benden iyisini bulamazsınız. gıcıklığın lüzümu yok . kimden: falanfilanca@hotmail.com ip: ---------------------------------- siz varya hepiniz su katılmamış orospu çocuğusunuz hiç biriniz bi bok olamamış insanlar topluluğusunuz başka sitelerden toplama bilgilerle kültür lüğmüş izlenimi yaratıyorsunuz zavalla parazitler kimden: falanfilanca@hotmail.com ip: ---------------------------------- ya kardesim siz islam dusmanimisiniz dinsiz misiniz ne boksunuz anlamadim..nerde yasarsinizi sizin turk milleti ile bi alakaniz yok.siktirin gidin kuba ya da orda ne bok yapiyosaniz yapin.. kimden: ananinamissg@hotmail.com ip: ---------------------------------- annenin amini sikeyim ssg, duydun mu? "annen"in amini diyorum. bu sozluk gotune girsin senin. sonra da icinde hayvan aransin insallah. kimden: falanfilanca@hotmail.com ip: ---------------------------------- davar herifler nabtimki sildiniz kullanici adimi 9 ay bekledim ulan ben. kari zitsem cocugum olurdu. artistmisiniz ulan alin go tunuze sokun sozlugunuzu -falanca filanca kimden: falanfilanca@yahoo.com ip: ---------------------------------- bir kez olsun uyarılmadan üyeliğim silindi ve ben bunu bir hakaret olarak algılıyorum. diyorum ki: evet sizin götünüz bayağı bir kalkmış. hmmm evet evet... kimden: falanfilanca@yahoo.com ip: ---------------------------------- günah keçisi ne demek arkadaşım? ne günahımız varmış? siteniz popüler oldu diye ne bu ayaklar? neden giremiyoruz arama sayfasına? götünüz mü kalktı? indirelim o götü! kullanıcı olmayanlara neden kapalısınız? böyle mi olduk şimdi? orospu çocukları... kimden: falanfilanca@hotmail.com ip: ---------------------------------- orospular kimden: falanfilanca@hotmail.com ip: ---------------------------------- 2 aydan beri hayvan ara çalışmıyo bu ne rezalet siz malmısınız ne boksunuz böle site yönetimimi olur dangalak adamlar kimden: diyarbakirli_falanca@mynet.com ip: ---------------------------------- alo,ben diyarbakirliyim,sikerem ha.bende üye olmak isterem.amunuza korum lan hepinizin,ben diyarbakirliyim. kimden: falanfilangil@mynet.com.tr ip: ---------------------------------- merheba,ben psikiyatrist dr. falan filangil sizi bir rica için rahatsız etmekteyim. konu: benim hastam, sizin üyelikten çıkardığınız "falancafilanca" lâkaplı şahıs. hemen açıklayayım, bu arkadaş şimdiye kadar tıp tarihinin görmediği ama onun sayesinde gördüğü tam 76 adet psikolojik rahatsızlığı düzenli olarak, 24 saat içinde 33,5 dakikada bir yaşayan bir hasta. rahtsızlıkları arasında aklınıza gelebilecek herşey var, ağırlıkta cinsel ve şiddet içerikli rahatsızlıklar bunlar * bu arkadaşı tanıdığımdan beri yani 7 yıldır herhangi bir gerileme olmadı rahatsızlıklarında, taki bundan 2 ay öncesine kadar. bu sizin sitenize 2 ay önce kabul edilmiş. o günden sonra aşağı yukarı hergün birşeyler yazıyordu. ve inanılması çok güç birşey oldu. her 33,5 dakikada bir zuhur eden hastalıkları bir anda 45 dakikada bir görünmeye başladı. bu inanılmaz birşeydi ve tüm tıp çevrelerinde şaşkınlığa neden oldu. bu konu için hergün yüzlerce telefon almaya başladım, çeşitli doktorlardan * ve daha da inanılmaz birşey oldu, bu 45 dakikayla kalmayıp hergün bu süre artmaya başladı. en son sitenizden atılmadan 1 gün evvel yani 02.04.2005 tarihinde bu süre 2 saat 39 dakika idi. yani buda şu anlama geliyordu 76 hastalık 10 hastalığa düşmüştü, çünki bu şahıs 24 saat te bir yaşıyordu * bu durumu türkiye'deki ve bütün dünyaki tıp camiaları yakından izliyordu. "yani tüm dünya tıp camiası bu hastam sayesinde sizi yani "ekşisözlük"ü tanıyor." tam sonuca yaklaştık derken onu atmanız çok kötü oldu. sizden tüm dünya tıp camiası adına istirhamım onu yeniden sözlüğe almanız. size iyi çalışmalar diler, en yakında zamanda cevabınızı beklerim. psikiyatrist dr. falan filangil Kaynak: EkşiSozluk
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük cilgin okur mektuplari Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bunlar yaklaşık üç aydır biriktirdiğim, moderasyona atılmış olan komik mektuplardır ve moderasyonun ne tür gereksiz postalarla işgal edildiğinin resmidir. "neden uçuruldum" konulu yüzlerce postayı buraya eklemedim. aynı tür komikliklerde de sadece ilkini eklemeye çalıştım. isimleri ve nick'leri, gizli kalması ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi