Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

1 asal sayı olsun kampanyası

Serbest Kürsü ve Sözlük 1 asal sayı olsun kampanyası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendisinden ve 1'den başka sayıya bölünemeyen sayılara asal sayı denir tanımına rağmen, asal sayıları yıllardır 2'den başlatan dayatmacı zihniyete açılmış bayraktır. 1 , derhal asal sayı ilan edilmeli, kendisinden özür dilenmeli ve asal sayı olarak kabul edilmediği yıllara ait maddi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

1 asal sayı olsun kampanyası

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-01-2009, 08:23 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart 1 asal sayı olsun kampanyası

kendisinden ve 1'den başka sayıya bölünemeyen sayılara asal sayı denir tanımına rağmen, asal sayıları yıllardır 2'den başlatan dayatmacı zihniyete açılmış bayraktır.



1 , derhal asal sayı ilan edilmeli, kendisinden özür dilenmeli ve asal sayı olarak kabul edilmediği yıllara ait maddi manevi tazminat ödenmelidir.

kesinlikle. 1 in yıllardır yenmiş hakkı artık gasp edilmemeli. bu arada aynı anda -1 e de asallık verilmeli ki onun için de yıllar sürecek bir mücadele başlatmayalım ayriyeten. bunun için kampanyanın adını değiştirmeye gerek yok. aynı ad altında devam edelim.

2 asal sayı olduktan sonra 1 neden asal sayı olmasın dedirten durum.



19.yüzyıla kadar 1 asal sayı olarak görüldüğünden bu kampanyaya gerek yoktu. daha sonraları aritmetiğin temel teoremi olarak adlandırılan her doğal sayının asal sayılara faktörize edilebilmesi kanunu uyarınca çıkarılan kararname gereğince yavaş yavaş 1 asal sayılıktan çıkarıldı.



asal sayı tanımı bilimsel literatürde, yalnızca 2 pozitif böleni olan sayı ya da 1'den farklı olmakla birlikte pozitif bölenleri kendisi ve 1'den oluşan sayı olarak geçer. 1 sayısının tanım gereği ayrılmasının birkaç nedeni vardır. bunlardan birisi, bir sayının asal çarpanları bazında gösteriminin tek olduğunu ortaya koyan unique factorization theoremdir ki bu teorem, sayı teorisinin en temel taşlarındandır. eğer 1 sayısı asal olsaydı, bir sayının içinde istediğmiz sayıda 1 bulunacağından bu teorem başlamadan bitecek ve sayı teorisi genişleyemeyecekti.



sonuç olarak muhabbet olarak hoş bir kampanyadır, ancak bilimsellikten uzaktır.

pek hoş da olmayan kampanya çünkülüm 1 sayısının özelliğini yitirmesini sağlar. şöyle ki 1 sayısı doğal sayıların oluşturduğu halka*da birim eleman niteliğindedir. birim eleman ise halkalar için çok önem taşır zira birim eleman bulunmadan/bilinmeden halka içerisinde işlemlerin tanımlanması boka sarar. böylelikle asal sayı gibi bir kavram da ortaya çıkmamış olur. zaten böylesine taşaklı bir rakam olan biri üzerinden tanımlandığı asal sayıların içerisine dahil etmek onun asaletinden yer.



1'in asal sayılmamasının nedeni de budur zaten, asal sayılırsa başımıza açacağı dert asal sayılmazsa başımıza açacağı dertten daha fazladır.

başarılı olursa eğer rakamlar, sayılar hatta ve hatta belki de harfler arasında bile kaos oluşturması muhtemel kampanyadır. sonra diğer sayılar ne der? zaten iki çift sayı olmasına rağmen yeterince hor görülmüş aşağılanmış diğer çift sayılar arasında hatta torpilli olduğu için çift sayılar arasına kabul edilen sıfır tarafından bile madem tek sayılar gibi asalsın o zaman sen de tek sayı ol demişken, ilk sayı olan 1'in bu özelliğine bir de asal olma özelliği eklenirse... ardından harflerde de asallık olsun kampanyası, asal sayılarda diğer sayılara bölünebilsin kampanyası gibi kampanyalara bir de 1 de gizli asallık vardır, delikanlı sayı asal olmaz ve benzeri söylentiler alır başını gider.. hem zaten iki bir yan yana gelince asal oluyor zaten idare etsin, olsun bitsin.

1'in asal sayı tanımına aykırı olması dolayısıyla daha baştan kaybetmiş kampanya. asal sayının tanımı yalnızca 2 adet pozitif tamsayıya kalansız bölünebilen sayıdır. yalnızca 3 adet, yalnızca 4 adet, yalnızca 5 adet ya da yalnızca 1 adet pozitif tamsayıya bölünebilen sayılar da vardır, bunların hepsini ayrı ayrı kümeler olarak da düşünebilir ve listeleyebiliriz.



1 adet sayıya bölünen sayılar kümesi elemanları: 1.

2 adet sayıya bölünen sayılar kümesi elemanları:2,3,,5,7

3 adet sayıya bölünen sayılar kümesi elemanları:4, 9, 25,...

4 adet sayıya bölünen sayılar kümesi elemanları:6,8,10,....

.

.

.



bu kümelerden ikincisine asal sayılar diyoruz, üçüncüsüne şeker sayılar, dördüncüye çalışkan sayılar diyebilirdik, ama dememişiz. görüldüğü gibi 1 sayısı asal sayı tanımına uymuyor.

1 in gülüp geçeceği bir kampanyadır.

bunca seneden sonra benim bildiğim 1 asal olmayı kabul etmez. gururludur. ağırlığı olan bir sayıdır, koskoca çarpma işlemini iplemez, 0 gibi hırs yapıp yutan eleman olmaktansa ağırlığıyla etkisiz olmayı tercih etmiştir. kabul etmez. uğraşmayın.

1 az önce tarafıma telefon açmış, kampanyadan çok etkilendiğini, ancak asal sayı olmayı kendisi reddettiği için böyle bir kampanyaya gerek olmadığını söylemiştir. yıllarca asal sayı olması için kendisine çeşitli tekliflerde bulunulduğunu, benzer tekliflerin karmaşık sayılar ve irrasyonel sayılar dan da geldiğini ancak tekliflere sıcak bakmadığını ve kibarca reddetiğini anlatmış neden diye sorduğumda ise, melankolik ve depresif yapısından dolayı çocukluğundan beri hiç bir sayı ile anlaşamadığını ve yalnız kalmayı sevdiğini söylemiştir. ayrıca doğal sayı ve tam sayı olmaktan da hoşlanmadığını ancak

euclides'in hatırı için tüm bu olanlara katlandığını da eklemiştir. kendisi, çarpmada etkisiz elemen olma özelliği ile anılmak ve rahat bırakılmak istiyormuş. u2 ve metallica'ya da özel selamlarını yollamıştır.

zamanında 2, 1 asal sayı olursa beni unutun diyerek resti çektiği için tüm matematikçilerin eli kolu bağlanmış durumda. en küçük asal sayı ünvanını 1'e kaptırmak istemeyen 2 bu ısrarından vazgeçmediği sürece kimsenin yapabileceği bir şey yok.



ama bana sorarsanız asal sayı olmayı hakkeden bir sayı varsa, o da, öle de olur'un da dediği gibi, -1'dir. negatif sayıları da çarpanlarına ayırabilmek istiyoruz!





hiç değilse zamanında hak edilmiş bir gezegenlik var.





1 otursun oturduğu yerde.

1 sayıların kralıdır.öyle birileri gibi yutan eleman değildir, tamam arada bir zayıflığı tutup etkisiz eleman oluyor, ama olur o kadar da.

asal sayı olmak iyi bir şeymiş gibi ne bu kampanya?

asal sayı yalnızdır.

kendinden ve 1 den başka arkadaşı yoktur.

sevdikleri için bölünüp bin parçaya ayrılamaz.

bencilliğinden dolayı bu yalnızlığı hak etmiştir de.

1'in herkese arkadaşlık etmekten başka ne suçu, günahı vardır ki?

1 gönüllerin sultanıdır.

1 en marjinal tabiri caizse en cool sayıdır.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


1 asal sayı olsun kampanyası

Serbest Kürsü ve Sözlük 1 asal sayı olsun kampanyası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendisinden ve 1'den başka sayıya bölünemeyen sayılara asal sayı denir tanımına rağmen, asal sayıları yıllardır 2'den başlatan dayatmacı zihniyete açılmış bayraktır. 1 , derhal asal sayı ilan edilmeli, kendisinden özür dilenmeli ve asal sayı olarak kabul edilmediği yıllara ait maddi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.