| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük brave murder day Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ilk üç parçanın isimlerinin birleştirilmesiyle adı oluşturulan katatonia albümü. tracklist: 1-brave 2-murder 3-day 4-rainroom 5-12 6-endtime o kadar övüldüğünü gördükten sonra bir gecemi ayırıp dinlediğim albüm. distortion tonlarının 90 tank taki ateş etme seslerine benzemesi beni şaşırttı. bateri yaratıcılıktan uzak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilk üç parçanın isimlerinin birleştirilmesiyle adı oluşturulan katatonia albümü. tracklist: 1-brave 2-murder 3-day 4-rainroom 5-12 6-endtime o kadar övüldüğünü gördükten sonra bir gecemi ayırıp dinlediğim albüm. distortion tonlarının 90 tank taki ateş etme seslerine benzemesi beni şaşırttı. bateri yaratıcılıktan uzak ve çok tekdüze. yani parçalarda beklediğim çılgın bateri saldırılarını duyamadım*. kayıtlar ise sanki grubun diğer kısmı kuzey yarım küredeyken vokalin güney yarım kürede bulunduğu bir anda yapılmış. mikael akerfeldt kendini belli etmiş açıkçası. sonuç olarak bu albüme şogüzel diyenlere... ya da ben arabeskime geri dönüyorum. kim bilir bu gidişin dönüşü olacak mı, ah nasıl yollarına bakacağım kimbileaaiiir.. katatonia'nın milad'ı. katatoniye sokan cinsten, başyapıt. doomcu olmayanları katatonia'ya sokturtabilir, geçiniz) bu albümü beğenmeyenlerin ve bu mudur katatonia cinsinden şeyler söyleyenlerin katatonia ile tanışmalarının son ya da sondan bir önceki albümle olduğunu düşünüyorum. albüm drum machine kullanılması dışında oldukça güzel ve hisli bir albüm. e son albümle dinleyip katatonia fanı olanların beğenmemesi doğaldır. tekdüze davulları, sürekli mi vuran gitarları ile minimalizmin müzikteki peygamberlerinden biridir. vokal dışında alt yapısı incelendiğinde discouraged ones'ın müjdelendiği görülebilir. efsane albüm. doom/death metal'de en iyi ilk dört albümden biridir.diğerleri tarzlarının metal müziğe birebir aktarılmasının ürünüdür.sonuç ise tekrarlara dayanan,4/4 ölçülü,tekdüze davullarla destekli,acı ve hüzün dolu melodilerle örülmüş,sert,brutal ve karanlık bir eserdir. jonas renkse'nin sesiyle ilgili sorunları nedeniyle,vokalleri mikael akerfeldt tarafından yapılmış albümde,renkse'nin sözlerinin dance of december souls'taki klişe kalıplardan çıkıp,daha soyut,kişisel ve özgün tarza geçtiğini görmek mümkündür. şarkılar kendi içinde gelişken ama tekrara dayalı melodilere sahiptir.renkse tarafından çalınan bateriler,dance of december souls'taki gibi kompleks değil,daha minimal bir anlayışla çalınmıştır.bu müzikal yapı,katatonia'nın bir nevi trademarkı olmuştur.melodilerin saf acı yüklü olduğunu tekrar belirtmeye gerek yok,akerfeldt'in brutalleri albümün depresyon oranını ise dörde katlıyor. albümdeki altı şarkıda birbirinden güzel ve karanlık.fakat özellikle endtime adlı boyut atlatan şaheser,bu albümü tek başına bile çok önemli noktaya getirmekte... katatonia,artık konserlerinde discouraged ones öncesi dönemden sadece bu albüm şarkılarını çalmakta...genelde murder çalınsa da,arada endtime ve rainroom'da icra edilmektedir. sonuç itibariyle brave murder day,her bünyeyinin kaldıramayacağı ama sevenini de asla bırakmayacak derecede güzel ve kaliteli bir eserdir.katatonia'nın doom metal'e son selamıdır.diskografisinin en görkemli elmasıdır. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük brave murder day Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ilk üç parçanın isimlerinin birleştirilmesiyle adı oluşturulan katatonia albümü. tracklist: 1-brave 2-murder 3-day 4-rainroom 5-12 6-endtime o kadar övüldüğünü gördükten sonra bir gecemi ayırıp dinlediğim albüm. distortion tonlarının 90 tank taki ateş etme seslerine benzemesi beni şaşırttı. bateri yaratıcılıktan uzak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi