| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük baldız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız baldan tatlı olduğu düşünülen kişi gelinin kız kardeşi baldız baldan tatlıdır deyişine özne olmuş kişi. bu deyiş geçmişten günümüze kullanılagelen, ablayı tavlamak için , kardeşin gönlünü almak gerektiğine işaret eden tarihi ve kültürel çapkınlık kuralıdır. evlenilen kızın kız kardeşi kocanın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() baldan tatlı olduğu düşünülen kişi gelinin kız kardeşi baldız baldan tatlıdır deyişine özne olmuş kişi. bu deyiş geçmişten günümüze kullanılagelen, ablayı tavlamak için , kardeşin gönlünü almak gerektiğine işaret eden tarihi ve kültürel çapkınlık kuralıdır. evlenilen kızın kız kardeşi kocanın baldızı olur. biraz abartı olacak ama erkekler arasında söylenen bir tekerleme. baldiz balkonda yatar yorganı üstünden atar beyaz donun içinde karpuz gibi döt yatar bir grup vitamin şarkısı: yüzü ay parçası gibi saçlar simsiyah hele bir durup bakışı var ya bir duyan olacak diye nasıl korkarım bilemezsin mecaz anlam sözlerin var ya baştan çıkarır beni o tatlı tebessümün bir işve var her halinde adem yasak elmayı yemiş kovulmuş ben ayvayı yedim sayende ba ba ba ba baldız yapamam yalnız ba ba ba ba baldız olamam yalnız akraba sayılırız yapamam baldız enişte deme bana dayanamıyom seni görmeden ben yapamıyom çek elini elimden tuhaf oluyom bi kaza çıkmadan baldız... bak şimdi bir gören olacak komşular uygunsuz bulacak komşuları boşver geç ablan anlicak baldız. öperim baldız baldız baldan tatlısın sen ne desen haklısın ablandan çok farklısın sen bir tanesin baldız sakın beni yanlış anlama yamuk yapar mıyım ablana rezil olucam ele aleme bir bak halime baldız baldan tatlıdır cümlesi türk aile yapısıyla bağdaşmayan bir deyiştir. en iyi ihtimalle kara propaganda paranoyasından sıyrılıp, fırlama bir lavuk tarafından ortaya atılmış ve sonra ahlaksızların dillerine pelesenk olmuş bir cümledir. başrollerini kadir inanır ve müjde ar'ın paylaştığı muhteşem bir türk filmidir. en yaran sahnesi ise hasan'ın naciye'yi ayartma sahnesidir. http://www.youtube.com/... Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük baldız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız baldan tatlı olduğu düşünülen kişi gelinin kız kardeşi baldız baldan tatlıdır deyişine özne olmuş kişi. bu deyiş geçmişten günümüze kullanılagelen, ablayı tavlamak için , kardeşin gönlünü almak gerektiğine işaret eden tarihi ve kültürel çapkınlık kuralıdır. evlenilen kızın kız kardeşi kocanın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi