| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ambale olmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız geçici olarak hizmet veremez hale gelmek, dağılmak, afallamak aklı fikri karışmak, üstüne iyilik sağlık olmak, kitlenip de öylece kalakalmak, beyin mıncırması gecirmek suretiyle monitöre kafa atma isteği, kaygısı, kurgusu fazla yüklemeden ya da şoktan dolayı hareket edemez,düşünemez,konuşamaz olmak ambiane tabirle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() geçici olarak hizmet veremez hale gelmek, dağılmak, afallamak aklı fikri karışmak, üstüne iyilik sağlık olmak, kitlenip de öylece kalakalmak, beyin mıncırması gecirmek suretiyle monitöre kafa atma isteği, kaygısı, kurgusu fazla yüklemeden ya da şoktan dolayı hareket edemez,düşünemez,konuşamaz olmak ambiane tabirle mallaşmak. paketlenmek. mesai günü evde oturmaya alışmamış ve gün içinde herhangi televizyon kanalıyla karşı karşıya gelmemiş bünyenin kahvaltıyı müteakip sabah kahvesini içmek üzere kanepeye oturup televizyonu açmasıyla başına gelebilecek durumdur. en çok seyredilen üç televizyon kanalını ki bunlar atv, show tv ve kanal d oluyorlar, uzaktan kumandayla yönlendirilebilen program sırasında arka arkaya konuşlandırmış zavallının içine düştüğü durum da diyebiliriz buna. şimdiye dek hiç kullanmamış olduğum kendimden biliyorum göndermesini buraya eklemek zorundayım, zira hangi kanalın hangi programı ihtiva ettiğini, diğer tüm bilgilerim, hayata bakışım, kişiliğim ve her şeyimle birlikte kaybetmiş durumdayım şu geçtiğimiz üç saat içinde. dolayısıyla aha aha, salağa bak, o program bi kere o kanalda yayınlanmıyor ki... nevinden eleştirileri kaldıramayacak durumda olduğumu da belirteyim. efendim, karşılaştığım ilk talihsizlik sanıyorum show tv'de yayınlanmakta olan ve ay veriyorum diyerek oradan oraya koşarken saten üzerine pul işlemeli donu göründüğü için okan'ın her şeyini vermeye hazır deyip başını belaya soktuğu bir hanım kızımızın sunduğu ve konu olarak seda sayan ile nihat doğan neden ayrıldı? sorusunu irdeleyen programdı. programa izleyici olarak bir yığın kadın katılmıştı ve hepsi de son derece mantıklı ve bilimsel yaklaşımlı açıklamalarını ardı ardına kameralara fışkırtıyorlardı, fakat bendenizi en çok konuk olarak katılan semra hanım etkiledi zira konuya yaklaşımı, delilleri ortaya döküşü ve sonunda reklam bunlar diyerek son noktayı koyuşu murat belge'ye benzer bir disiplinler arası bakış açısına sahip olduğunu gösterdi. üzerinde durmayıp sonraki kanal d'ye geçtim ve gözlerim faltaşı gibi açıldı. zira bir önceki kanalın konu edindiği seda sayan hanımefendi burada program yapıyordu. seda hanımın hangi konuyla ilgili bilimsel çalışmalar içinde olduğunu hiç hatırlamıyorum, belki de program boyunca kullanılan dilin aşırı söylemsel tarza yönelik olması ve haddinden fazla kuram içermesi bendenizin zayıf dimağını böylesine sürmene, hatta of etmiştir ki bunların ikisi de trabzon'un ilçeleridir. etmiştir. belleğimi zorluyorum, lakin gözümün önüne bir yığın kadının bir yığın şey hakkında oldukça düzeyli önermeleri dışında hiçbir şey gelmiyor. görüntü olarak normalim, lakin içerik olarak bitmiş durumdayım. belki araştırmacıların işine yarabileceği umuduyla ahu tuğba ve murat taşdemir ile ilgili bir tema olabileceği savı geliyor. bir de ahu tuğba'nın ablası ya da kızkardeşi var ama emin değilim. sonraki kanal ise beni bitiren kanal oldu. aydın bey , konu olarak kendine ahu tuğba'ya aşık olan erkeklerden biri ile evlilik şartı olarak sözleşme dayatmasını sunuyordu. erkeğin aşk sözleşme kaldırmaz karşı çıkışına kız kardeşinin evet, kaldırmaz diyerek destek verişi ve konuyla ilgili izleyici yorumlarından oluşuyordu program. bu üç programı zapping marifeti ile sırayla sonuna dek izledim. biraz önce her üç program da sona erdi. biraz önce dediysem birkaç saat oluyor, ancak ben ancak yeni yeni kendime geliyor ve karşılaştığım bir şey hakkında şimdiye dek hiç sakınmadan oynatabildiğim kalemimi yeni yeni tutabiliyorum. en son hatırladığım çok susamış olduğumdu, ama kalkıp su bile içemiyordum programlar sırasında. sanırım bir de akşama dek yetiştirmek zorunda olduğum dosyayı düşünüyordum. şimdi şimdi farkına varıyorum ki tesiri altına kaldığım şey bir süre çalışmama imkan vermeyecek, yaz sonu almayı düşündüğüm yıllık izin için şirketi arayacağım birazdan. bale en sevdiğim sanatlardan biridir, fakat bu denli aşırısı beni bile zorladı diyeceğim son olarak. beyin hücrelerine taarruza geçen kısmi felç neferlerinin yavaş yavaş,zevkini çıkara çıkara,dijital kaleyi fethetme faaliyetleriyle sistemi enerji kesintisine uğratması ve kullanıcısının hatlar meşgul lüthen daha sonra tekrar deneyiniz mesajını bile bloke etmesiyle kişinin fotosenteze endekslenmesidir. dale don dale olmaktır. bizim buralarda* ambole olmak diye geçer, ambale olmak başlığını okuyunca gülmüştüm, sonra başlığın içindeki girileri okuyunca, ambale diyenlerin bana güleceğini düşünüyorum. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ambale olmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız geçici olarak hizmet veremez hale gelmek, dağılmak, afallamak aklı fikri karışmak, üstüne iyilik sağlık olmak, kitlenip de öylece kalakalmak, beyin mıncırması gecirmek suretiyle monitöre kafa atma isteği, kaygısı, kurgusu fazla yüklemeden ya da şoktan dolayı hareket edemez,düşünemez,konuşamaz olmak ambiane tabirle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi