| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük acaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merak, kararsızlık veya şüphe anlatan ünlem... aşkları da devralır mı kalp nakli yaptıranlar? karasız, şüpheci insanın kafasındaki soru işaretinin kankası. her daim can yoldaşı. verilen kararların vazgeçilmezi. -acaba yanına gidip hoşlandığımı söylesem mi? -acaba nasıl söylemeliyim? -acaba ne tepki verecek? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merak, kararsızlık veya şüphe anlatan ünlem... aşkları da devralır mı kalp nakli yaptıranlar? karasız, şüpheci insanın kafasındaki soru işaretinin kankası. her daim can yoldaşı. verilen kararların vazgeçilmezi. -acaba yanına gidip hoşlandığımı söylesem mi? -acaba nasıl söylemeliyim? -acaba ne tepki verecek? -tersler mi acaba? sonuç: hiç bir şey bazı kadınların söylenilenleri pekiştirmek için kullandığı kelime: oğlan: seni seviyorum.. kız: acaba??? oğlan:valla bak seviyorum... acaba bin kez öptüm yine istanbul'u bugün yağmur mu yoksa ben mi ağlıyorum yalnız bütün şehirden özür dile bir gün gelirsen buralara sayende istanbul sırılsıklam... herhangibir akşamüstü sensizlik yine beni yakaladı suçüstü şu an baktığım denizden ne vardı sevdalarım bir bir çıksa içimdeki karanlığı alsa kızıl saçların omuzlarımda dolaşsa birdaha ağlarmıyım acaba? ceyhun yılmaz 4. nesil yazar kişisi. edip cansever'in çok güel bir şiiri, üzerine söz söylemey gerek yok aslında. acaba dönelim döndürsün bizi kalbin akıp giden bulutlara benzeyen sesi yağmursuz bir yağmura açılmış kapılardan ve akılda kalan bir yokuştan ve yalnız çocuklara özgü o sonsuz sinema koltuklarından ve çocukluktan dönelim dönelim mi biz gençlikten, oralardan mutluluğu bir kabuk gibi saran mutsuzluklardan dönelim mi acıya acıya, büyük acıya ve soralım mı acaba ey büyük yalnızlık insansan eğer bir kaya dalgalar yalarken onu o bakarken kaskatı kalabalıklara ah, kalbin bulut bulut akan sesi. bütünüyle bir semte benziyor ruhi bey binlerce, on binlerce kedinin hep birden kımıldadığı kedilerden örülmüş bir semtte ve soğuk bir tuvalde yerini bulamamış renkler gibi soğuk ve ayakta tutan çelişkileri bir görünümden bir başka görünüme kolayca sıçranan her şeyin, ama her şeyin çok dıştan farkedildiği eh belki de bir satır fazlalığı ya da bir satır eksikliği belki de genç bir şairden ödünç alınan. yürüyor mu, yürümeyi mi düşünüyor ruhi bey düşünmesi daha mı sonra koyuluyor yola nereye gidecek ama, nereye varacak sanki yoksa bir oyun tadı mı buluyor bunda oyundan atılmaktan korkmayan bir oyuncu gibi boşvermiş de sanki oyunun kurallarına üstelik son bölümde, perdenin kapanmasına azıcık vakit kalmış ya da vakit var daha. ama ne çıkar gövdenin yazgıya başkaldırması mı ruhi beyin başkaldırması mı yoksa? vaktinden önce anlamanın şaşkınlığı mı vaktinde anlamanın sevinci mi ya da biraz geç kalmanın o gereksiz tedirginliği mi Hangisi? ama belli ki sonundayız her şeyin en sonunda. edip cansever arapca aceb den aceb ne ola? nın yuvarlatılmış şekli. bir sabahattin ali şiiri. ela gözünden akan ateşli nazarların acaba acımadan kimi yakacak yarın? dudakların acaba kimlerle öpüşecek? kimler yarın acaba tuzağına düşecek? anlıyorum, bizlerden intikam alıyorsun. lakin ey kadın bilsen, nasıl alçalıyorsun. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük acaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merak, kararsızlık veya şüphe anlatan ünlem... aşkları da devralır mı kalp nakli yaptıranlar? karasız, şüpheci insanın kafasındaki soru işaretinin kankası. her daim can yoldaşı. verilen kararların vazgeçilmezi. -acaba yanına gidip hoşlandığımı söylesem mi? -acaba nasıl söylemeliyim? -acaba ne tepki verecek? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi