| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük emre güngör Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şu sıralar ankaragücü defansında görev yapan ama yakın bir zamanda galatasaray kadrosuna katılacak gibi duran 1984 doğumlu defans oyuncusu. ankaragücü satacağına dair haberleri yaymıştı zaten yakın zamanda. bitmesi an meselesidir sanıryorum bu transferin. gün itibariyle galatasaray'a transfer olan genç stoper. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şu sıralar ankaragücü defansında görev yapan ama yakın bir zamanda galatasaray kadrosuna katılacak gibi duran 1984 doğumlu defans oyuncusu. ankaragücü satacağına dair haberleri yaymıştı zaten yakın zamanda. bitmesi an meselesidir sanıryorum bu transferin. gün itibariyle galatasaray'a transfer olan genç stoper. http://www.galatasaray.org/... 3 şubat 2008 fenerbahçe galatasaray maçında oynadığı kusursuz futbol ve alex'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda cansiperhane müdahalesi ile galatasaray'ın bu maçtan beraberlik koparmasında en büyük pay sahiplerinden biri olduğu gibi avrupa şampiyonasında fatih terim'e de göz kırpmıştır. en azından servet çetin'e nazaran baskı karşısında başarıyla mücadele vermiş ve vereceğini de göstermiştir. hırsı, azmi, inatçılığı, hırçınlığı ve yerinde yaptığı sertliklerle bana bülent korkmaz'ı hatırlatan futbolcu olmuştur. galatasaray taraftarı büyük kaptanın önemli maçlardaki, özellikle de fenerbehçe maçlarındaki hırsını ve çırpınışını bu gece birkez daha emre güngör sayesinde izleme imkanı elde etmiştir. inşallah devamını da getirir ve kaptan bülent gibi galatasaray'a yıllarca başarıyla hizmet eder. 3 şubat 2008 fenerbahçe galatasaray maçındaki performansı ile ilk kez bir önemli maçta izledikten sonra galatasarayın uzun yıllar hizmet edecek bir defans oyuncusu kazanmış olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz. bir yıl yedek kalmayı sorun etmez ise gelecek onun olacak. şu kendisine gelen veya kaptığı her topu ileriye şişirme huyundan vazgeçip topu daha pozitif oyuna sokmaya başlarsa kademe atlar diye düşünüyorum. heyecandan kaptırdığı ve sonrasında tehlike olan topların şözümü de tecrübe, onu da aşacaktır herhalde. song'un dönüşüyle umarım kesilmez, son sağ bek'e gelsin, emre yerinde kalsın. biraz daha büyük takımda oynama tecrübesi kazandıkça daha iyiye gidecektir. oyun içerisinde mücadeleden kopmuyor ve defansta doğru zamanda, doğru müdaheleler yapıyor. topları şişirme konusunda ise biraz dikkatli olursa forvet oyuncularını gol pozisyonlarına sokabilir, isabetli uzun pasları atabiliyor. 27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçında sahanın en iyilerinden biri olmakla beraber, milli forma yolunda da önemli bir adım atmıştır diye düşünüyorum.. bu seviyede oynamaya devam ederse yakın zamanda ulusal takımın acilen aradığı defansın göbeğindeki eksikliği rahatlıkla ve yıllarca doldurabilecekmiş izlenimini veren defans oyuncusu. 27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçı'nda ümit karan'ın direkten dönen şutunu çıkarmasını sağlayan 60 metrelik öyle güzel bir pas atmıştır ki topu kapıp, hakikaten helal olsun dedirtti kendine. hagi döneminde de istenmiş sanıyorum kendisi ama gelmeyip böylesine pişmesi daha hayırlı olmuş gibi. song hala 2 milyon euroya yakın para istesin 35 yaşında, emre kaç para alıyor lan?! aferin emre, milli takım yakışır sana. galatasarayda oynadığı sürece formunu gitgide yükselten başarılı defans oyuncusu.gönlümüzden euro 2008 de kendisini izlemek geçiyor servetle beraber. ortaokuldaki sıra arkadaşım. iyi niyetli ve temiz kalpli insan. 2 sene içinde milli takım ve galatasaray ın vazgeçilmezlerinden olur gibime geliyo, 41 kere maşallah tütütütü... bütün stoperlerin eksiği olan serilik özelliğinin, yaşının gençliğinden kaynaklandığına inanmak istemediğim, süper genç stoper. bir cannavaro, bir ivan cordoba, bir rigobert song gibi, 30'undan sonra da, çok seri kalabilmesini istiyorum... süper lan. galatasaray daki oyunu ile milli takıma seçilmesini beklediğim stoper.adam adama konusunda biraz daha kendini geliştirirse milli takımın değişmezi olabilecek seviyededir. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük emre güngör Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şu sıralar ankaragücü defansında görev yapan ama yakın bir zamanda galatasaray kadrosuna katılacak gibi duran 1984 doğumlu defans oyuncusu. ankaragücü satacağına dair haberleri yaymıştı zaten yakın zamanda. bitmesi an meselesidir sanıryorum bu transferin. gün itibariyle galatasaray'a transfer olan genç stoper. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi