| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük elizabethtown Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız son dönemdeki salak romantik komedilere alternatif, izlenilesi bir film. esas oğlanın kendini bulduğu yolculuğu ve müzikler bile yeter.. neden gittiğimi anlamadığım film. baştan sona tırt klişelerle dolu filme giden erkeklerin kirsten dunst'tan kızların da orlando bloom'dan hoşlanmasını sağlayan romantik komedi. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() son dönemdeki salak romantik komedilere alternatif, izlenilesi bir film. esas oğlanın kendini bulduğu yolculuğu ve müzikler bile yeter.. neden gittiğimi anlamadığım film. baştan sona tırt klişelerle dolu filme giden erkeklerin kirsten dunst'tan kızların da orlando bloom'dan hoşlanmasını sağlayan romantik komedi. gerçi filmin sonunda kirsten dunst'ın hazırladığı haritayla orlando bloom'un yaptığı yolculuk güzel düşünülmüştü ve insanı mest eden cinstendi tabii ki kırmızı bereli kız da. abd'nin kentucky eyaletinin bir şehri. amerikalılar genelde kısaltarak etown olarak okur, yazar, bahsederler vs. orlando bloom'un amerikan aksanıyla konuşmak için resmen kastığı film.ayrıca tutkulu bir aşk aramayın bu filmde,bulamazsınız. bariz bir şekilde garden state'e benzeyen film. ama benziyor sadece, garden state çakması değil. kesinlikle izlenmeye değer bir film. müzikleri ayrı bir güzel. bir de bazı sözler akılda yer ediyor filmden sonra. impossible to forget, hard to remember. kirsten dunst ın gülümseyişinin unutulmayacağı, bu orlando bloom ne zaman becerecek bu işi dedirten filmdir drew'in annesinin ölümden defnedilişe kadarki tüm o kursları,dersleri sırf törende sergilemek için almış olması ve çok iyi sergilemesi ağzımı açık bırakıp yüzümde tatlı bir tebessüm yaratmıştı.hoş film.hemen hemen tüm karakterler derinlemesine incelenmiş.canavar çocuk,soyağacı teyze, baterist kuzen vs vs vs...zevk veren drama komedi arası bişi. amerikanın amelie si pozitif bakış açısının ölüme el attığı hikaye. klişeleri mlişeleri var olabilir. ama bu konuya bu kadar cesurca yaklaşması, bambaşka bir bakış açısıyla işlemesi çok rahatlatıcı. orlando bloom'un kılıçsız ilk filmidir. başarısız bir tema, başarısız hikaye'ye sahip film. başroldeki hatun kişinin son of a mitch repliğiyle parlak çocuk orlando bloom a yavşama sürecinde orlando bloom un hınınıskm diye tepki vermediğine şaşırdığım film.zira bizim memlekette erkek adam gelmez öle son of a bilmem ne ayaklarına, abla elin ayağın bir rahat dursun der. bazi anlar vardir. insan ruhunu dinlendirmek, üzerinde fazla düsünmeyi gerektirmeyecek seylerle oyalanmak, hadi bakalım soyle gercekdısı ama sevimli bi şeyler izliim kafam dagılsın dedirtecek anlar. ve boyle anlarda hıc seyredılmeyecek fılmler vardır. u turn vardır mesela ilk aklıma gelen, requiem for a dream vardır hiç aklimdan cıkmayan. fear and loathing in las vegas vardir. vardır yani baya bi. cogaltılabılır ornekler. bi de bazı fılmler vardır, tam cıtır cerezlık. entellektuel acıdan bakıldıgında oeeh ama bu kadar da olmaz denilir. insan bır ıkı kavramsal bı sey sıkıstırır araya dıye yorum yapılır. yuzeysellıgıne, zeka yoksunluguna lanetler okunur. ama bazı anlar vardır... iflah olmaz balık duygusallıgı ihtiyac duyar boyle filmlere. cd dolabında en arka sıralara ıtılmış ve bı sonrakı duygusal ketcap patlamaları ıçın hazır tutulan fılmlerdır bunlar. itiraf etmeliyim boyle bi film zannettim ben elizabethtownu. boyle yakışıklı adam tanısmıs guzel bı kızla, tum farklılıklarına ragmen dıretmısler beraber olmak ıcın. ve neticede yuce askları galıp gelmış. ve herkes mutlu bı sekılde devam etmış hayatlarına zannettim. ve zannettim ki ben izlerken aptal bı glumseme yerlestirecegım suratımın orta yerıne, canııııım pek te sekerler, bıraz salaklar ama olsun pek bi yakışıyolar bırbırlerıne dıyecegım, ve fılm bıtıp cd yi dolapta ait oldugu yere, kımsenın goremeyecegı arka sıralara iteledigimde coktan unutmus olacagım bu ancak masallarda yasanabılecek kusursuz ask hıkayesını. oyle zannettim. degılmıs. ogrendım. ogrendım kı yan rollerden bırını oynamak zorunda kalsan bıle hayatta, yedekte tutulsan bıle zaman zaman, dısarda hayat akıp gıdıyormus. ogrendım kı hayat akıp gıderken dısarda, sen durup seyredersen kımse sallamıyormus, kımse kolundan tutup senı hadı gel yerleş hayatımın baş koşesıne demıyormuş. ogrendım kı cesaret lazımmış. sarhoş olup, ''kendımı asagılamak pahasına soylemelıyım kı hoşlanıyorum senden'' demek lazımmış mıkrofondan. tanımadıgın ınsanlara gıdıp '' evlenıyorsun demek, dur ben bı fıkrımı paylaşayım senle'' diye ukalalık etmek lazımmış. ogrendım kı basarısızlıga yenılen ınsanların karsısına dıkılıp ''basarısız oldun aman ne buyuk olay, basarısız oldun, basarısız oldun'' dıye tekrarlamak lazımmıs her tonda. ve bızzat kendım basarısızlıga ugradıgımda bır an durup, tadını cıkarıp, devam etmek lazımmış. ogrendım. bazı muzıklerın hava almaya ıhtıyacı varmış.... varsın sınema tarıhınde basarısızlar arasında yer alsın bu fılmde. ben ogrenecegımı ogrendım. emegı gecen herkesın ellerıne saglık. insan bazen ne manasız yerlerden kesfedıyor hayatı...... kaynak: eksisozluk / #9076604 / poisonblue elizabethtown filmi son derece fazla şey anlatma derdine düşen, lakin bu sırada izleyicinin hemen hic birisine girmesine izin vermeyen bir anlatıma sahip, yönetmen cameron crowe ki vanilla skyda da filmi enteresan yürüterek benden olumsuz puan almıştı... bu filmde de yine tom cruise yapımcılığında ve son derece zengin kadroyla cekilmiş... kısacası maddi sorun ya da castta bir problem olmadıgı bariz, lakin işin senaryo kısmı biraz sancılı, zira film romantizm yapmaya calısırken aynı anda birden fazla konuya girdigi ve bir cogunu toparlayamadan bıraktıgı ya da sonlandırdıgı icin seyirci de hikayeye adapte olamıyor, bunu saptayan sadece ben de degilmişim izleyenlerin önemli kısmı bu sekilde dusunuyormuş... bardagın dolu tarafına gelirsek, filmin özellikle ikinci bölümünde ortaya cıkan kirsten dunst ve orlando bloom arasındaki diyaloglar oldukca iyiler... filmin romantik yanının ayyuka çıktıgı anlarda filmin müzikleri de etkiyi katlıyor ve ortaya keyifle izlenecek bi ilişki çıkıyor. filmin önemli anlarından biri olan telefonla konuşma sahnelerini izlerken büyük keyif aldıgımı belirtmeliyim... sözün özü benim yaptığım gibi büyük beklentilere girmeden izlenebilecek, ara ara pik yapan diyaloglarından keyif alınabilecek, sizi yolculuk konusunda harekete gecirebilecek hoş bir yapım diyebiliriz film için nokta kirsten dunst gerçek olamayacak kadar mükemmel bu filmdeki karakterinde.gerçekten güzel repliklere sahip izlenesi bir film. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük elizabethtown Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız son dönemdeki salak romantik komedilere alternatif, izlenilesi bir film. esas oğlanın kendini bulduğu yolculuğu ve müzikler bile yeter.. neden gittiğimi anlamadığım film. baştan sona tırt klişelerle dolu filme giden erkeklerin kirsten dunst'tan kızların da orlando bloom'dan hoşlanmasını sağlayan romantik komedi. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi