| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük efe tur Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız genç filoları olmasıyla övünen otobüs firması. mavi ve beyaz renkleri otobüslerini süsler. verdiği iyi hizmet nedeniyle zamanında izmit-izmir yolculuklarında tercih ettiğim firmadır. gecenin üç buçuğunda susurluk dinlenme tesislerinde müdür dedikleri bir şahsın efendim herhangi bir şikayetiniz, rahatsızlığınız veya bir temenniniz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() genç filoları olmasıyla övünen otobüs firması. mavi ve beyaz renkleri otobüslerini süsler. verdiği iyi hizmet nedeniyle zamanında izmit-izmir yolculuklarında tercih ettiğim firmadır. gecenin üç buçuğunda susurluk dinlenme tesislerinde müdür dedikleri bir şahsın efendim herhangi bir şikayetiniz, rahatsızlığınız veya bir temenniniz var mı acaba? diye sormasıyla şaşırtmıştır. daha daha ziyadesiyle arkalardaki bir bey amcanın bu soruya hede hödödeki çocuk yola çıktığımızdan beri ağlıyor. susturun şunu!! şeklinde cevap vermesi daha bir şaşırtıcıdır. tarih itibariyle gölcük-istanbul arasını bilet fiyatı dokuz ytl olan firma.gerçekten genç muavinlere sahiptir.dün bindiğim otobüste muavinliği çocuğun biri yapıyordu. istanbul gölcük hattında asya tur ile birlikte bir dönem 3 bileti getirene dördüncü bilet bedava uygulaması yapan otobüs firması. her iki haftada bir bir bilet bedavaya geliyordu.. istanbul-izmit seferleri nerdeyse her yarım saatde bir şeklinde sıklaşmış otobüs firması. sizleri efe club üyesi yaparak her yolcuğunuzda kartınıza 80kuruş eklemektedir. böylece 10 yolculukta bi tane bedavaya geliyor. her sabah belli insanları gördükçe servis otobüsü olabilceğinden kıllandığım. gerek yolda el ederek durdurup gerekse ücretimi elden ele göndererek minibüs kıvamına getirdim. yanlız izmit- istanbul arası kısa yolculuk sayıldığı içinse sabahları çay servisi yapılmamaktadır.burdan yetkililere sesleniyorum.. ayrıca geçtiğimiz senelerde batmakta olan asya tur 'u da satın alarak hızla büyüyor.. stand-up yeteneğine sahip muavinleri barındıran otobüs firması.zira pek bir şenşakrak hepsi.somurtmalarından iyidir. bir de taklit olanı vardır bu turun. efa tur adını almış, geçen gün önümden geçiverdi de son anda farkettim. kocaeli universitesi öğrencilerinden geçinen firma. asya turu da aldıktan sonra tekel olma yolunda ilerlemiş ukala firma. fena halde sinir bozucu muavinlere ve müşteri hizmetleri servisine sahip olan seyahat firması zira gecen sene bir hata yapıp bindiğim sakarya-izmir arası yolculuk muavinin küçük dağları yarattım edaları yüzünden burnumdan geldi üstüne üstlük bavullarımızı hemen saklanması gereken bir ceset havasında teslim etmesi bizleri iyice çileden çıkarttı durumu bildirdiğimiz müşteri hizmetleri ise konuyla ilgilenilecektir diye ağzımıza bir kaşık bal sürerek bunun üzerini örttü. efe tur mu? dünyadaki son otobüs firması olsa dahi kullanmayacağım firma hiç tavsiye etmiyorum, ettirmiyorum... asya tur'u da bünyesine katıp,izmit-izmir seferlerinde tekel olduktan sonra,şımarmış firmadır.bilet satış noktalarına telefonla ulaşabilmek 27 dakika gerektirmektedir,keza call center'larına ulaşmakta aynı süreyi almaktadır.ikinci 27 dakikalık beklemenin arkasından call center'da muhattap olduğunuz insanlar da,firmanın verdiği bir küstahlık eğitiminden geçmişçesine müşteriyle polemiğe girmek için can atarlar.izmit-izmir arası yolculuk yapmayı düşünenler,efe tur gerçeğini de düşünmeli,bu firmayla seyahat etmekten sakınmalıdır-kaçınmalıdır. temsa diamond model araçlarıyla izmit-istanbul arası yolculuğu keyfe dönüştüren otobüs firması*. doğma büyüme izmitli olduğumdan mütevellit, dünyanın neresinde olursa olsun, araçlarına bindiğim zaman kendimi izmitte, evimde hissetmeme sebep olan firma. kısa yolculuklarda sadece su ikram etmesiyle 'ulan 1 saatte acıkır mı insan, gırtlağına..' felsefesini benimsedikleri ortaya çıkmaktadır. uzun yolculuklarda ise ikram oldukça bol tutulmakta ve yolcu memnun edilmektedir. fakat artis muavinleri hiç çekilmez. uzun yolculuklarda bunlara fazla rastlanmaz, istanbul izmit arasındaki yolculuklarda artık istanbulun havasından mı suyundan mı bilinmez, bu muavinler bir anda asabileşir. su istersin öfleye pöfleye getirir, bir dahakine ben alayım zahmet etmeyin dersin, sen söyle ben getiririm der. anlaşılması güç. edit: ulan sıcak yatağımda rahat rahat, osura osura uyurken aklıma gelmiş olmalı ki kalkar kalkmaz bunu da eklemeliyim demişim. uzun yolculuklara dandik otobüs koyabiliyorlar. tüm yolculuk boyunca ağzınıza sıçılabiliyor. eve gelip yatağınızla sevişebiliyorsunuz akabinde. ona göre, benden uyarması. şehirlerarası dolmuşçuluk yapan firma. tekel olduktan sonra iyice abartan firma.şöyle ki normalde en sikindirik arabayla 20 bilemedin 25 dakika da gidilen değirmendere-izmit arasını 1 saatte giden otobüslere sahip.izmitten hareme yine 1 saatte gidiyor.izmit harem arasındaki başarıyı değirmendere-izmit arasında gösterse daha mutlu oluruz fikrimce. bursa-izmit arası yarım saatte bir seferleri olan şirket. fiyatı 10 ytl'dir. yıllardır mecburiyetten kullandığım berbat otobüs firması, hani sikindirik derler ya öyle işte. dün mesela 8 saat süren bir yolculuk yaptım kendileriyle. izmit-izmir arasını tek firma olarak kaldıkları için kendileriyle katetmek zorunda kaldım. peki yolculuk nasıl başladı? efenim sabah 10.00 arabası için bir gün öncesinden online bilet aldım. sabah 10.00 arabası için normalde 20 dakikadan fazla sürmeyecek otogar yolculuğu için servis tam 1 saat 10 dakika önce kalktı. ulan yol zaten 8 saat sürüyor bir saatte sen koyuyorsun üzerine 9 saat! peki bu kadar mı? tabiki değil! servise binmek üzere gittiğim yazıhaneden biletimi bastırmak istediğimde üstün müşteri savuşturma eğitimi almış olan bey amca biletimin başka biri tarafından başka bir isimle satın alındığını söyledi. itiraz ettiysem de dinletemedim, elimde bir ton bok püsür numara var biletimi online satın aldığıma dair ama amcanın tavrı net, kararı kesin! servise biniyoruz, dediğim gibi 20 dakika sürecek mesafeye 1 saat 10 dakika önce hareket ediyoruz. aradan 10 dakika geçiyor-geçmiyor servis başka bir yazıhanede duruyor! izmir,ankara yolcuları burada indiriliyor.istanbul yolcuları kalıyor araçta. güzel kardeşim izmir ve ankara yolcuları uzun mesafe gidecek insanlar değil mi? eşyalar, bavullar herkesin elinde ne işkence çektiriyorsunuz insanlara? kaldır iki servis hallolsun bu iş, olmadı istanbul yolcularını indir, zaten kısa mesafe, milletin elinde bir gazeteden başka eşyası yok! ama olmaz, maliyet minimizasyonu yapalım derken olayın bokunu çıkardığından abiler 20 kişi ellerimizde ikişer çantayla, bavulla rezil oluyoruz. neyse başka bir servisin gelip izmir ve ankara yolcularını otogara götüreceğini söylüyorlar. bu geldiğimiz yazıhanede bulunan görevli ise diğer amcanın inatla olmadığını söylediği biletimi 2 dakika içerisinde bastırıp veriyor, ya sabır diyorum! göt kadar yazıhaneye yirmiye yakın insan sığamadığımızdan dışarıda götümüz donarak yarım saat kadar servis bekliyoruz. beklenen araç sonunda geliyor ama o da ne? serviste oturacak yeri bırakın ayakta bile duracak yer yok. ama tecrübeli servis şoförü herkesi tıkıştırmayı başarıyor. birinin eli diğerinin götünde yola çıkıyoruz tekrar. otogara ulaştık sonunda, servisten inen derin bi nefes olıyor, teyzeler amcalar şükür duaları ediyor. bavulları veriyoruz bagaja ve hareket ediyoruz izmir'e doğru. yalova'da ikram başlıyor. anam o da ne? kahvenin, kremanın her bi bokun son kullanma tarihi geçmiş! olay yolcu olmamak için susuyorum, cebimden kendi tek içimlik kahvemi çıkarıp içiyorum! susurluğun belki de en büyük ama en amaçsız dinlenme tesisi olan türker dinlenme tesisleri'nde mola veriyoruz. yolun geri kalan kısmında girmediğimiz ilçe garajı kalmıyor! bir ara belediye otobüsü duraklarında el kaldıranlar için bile yanaşıyor şoförümüz de şehiriçi yolcu almayı uygun bulmuyor sanırım. neyse ki izmir otogarına ulaşıyoruz! veee bagajları alma seremonisi başlıyor. biraz çileli, biraz da rekabetin ön plana çıktığı bu aşamayı da hallediyorum, at kaçakçısı tipli bi adam efe tur servisleri aşağıda diyerek bizi bir alt kata yönlendiriyor. bir alt katta ise insanlarla dövecekmiş gibi konuşan bir başka at kaçakçısı tipli karşılıyor yolcuları. tam 45 dakika servis bekliyoruz dışarıda! veee yine alıştığımız üzre göt kadar bir servis geliyor ve yine kimin eli kimin götünde yolculuğuna başlıyoruz karşıyaka'ya doğru ama o da ne? bütün bornova yolcuları da karşıyaka servisi'ne verilmiş! 1 saat 10 dakika servis, 8 saat otobüs yolculuğu, üzerine 45 dakika servis bekledikten sonra bir de bornova turu yaparak 1 buçuk saatte karşıyaka'daki evime ulaşıyorum! şükür namazını kılıp eşyalarımı yerleştirmeye başlıyorum... sonra sövüyorum, yine sövüorum, yine sövüyorum... uzak durun! gerekirse aktarmalı seyahat edin ama uzak durun! hayatımda ilk kez otobüs şöförünün kahve servisi yaptığını gördüm sayesinde. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük efe tur Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız genç filoları olmasıyla övünen otobüs firması. mavi ve beyaz renkleri otobüslerini süsler. verdiği iyi hizmet nedeniyle zamanında izmit-izmir yolculuklarında tercih ettiğim firmadır. gecenin üç buçuğunda susurluk dinlenme tesislerinde müdür dedikleri bir şahsın efendim herhangi bir şikayetiniz, rahatsızlığınız veya bir temenniniz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi