Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

hukuken sakıncalı olabilir

Serbest Kürsü ve Sözlük hukuken sakıncalı olabilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yeni bir silinme ve ispiyon gerekçesi. hukuken sakıncalı şeklindeki versiyonu uzun sayılabilecek bir süredir sözlük hukukçularına yapılan danışmalar sonucu silinen girilerin gerekçelerine otomatik olarak ön takı olarak ekleniyor olmakla beraber hukuken sakıncalı olabilir, hakaret içeriği var gerekçesinin yerine gelmiş, yeni ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

hukuken sakıncalı olabilir

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 06:28 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart hukuken sakıncalı olabilir

yeni bir silinme ve ispiyon gerekçesi.



hukuken sakıncalı şeklindeki versiyonu uzun sayılabilecek bir süredir sözlük hukukçularına yapılan danışmalar sonucu silinen girilerin gerekçelerine otomatik olarak ön takı olarak ekleniyor olmakla beraber hukuken sakıncalı olabilir, hakaret içeriği var gerekçesinin yerine gelmiş, yeni sayılabilecek bir konsepttir.



itü sözlük'ün temeli atılmasından itibaren hakaret başta olmak üzere hukuki sorun yaratabilecek içeriğe bakışı negatifti. bununla birlikte bu bakışın tabanı şu günlere gelene kadar bunların sözlüğe getirebileceği somut sorunlardan ziyade sözlüğün bir hakaret yuvasına dönüşmesini engellemeyi amaçlayan bir prensibe dayanıyordu.



bugünlere geldiğimizde ise prensiplerin gereğini aşan olaylarla karşı karşıyayız. gerek türkiye'de internet yayınlarının iyiden iyiye hukuk sistemi içine giriyor olması, gerekse sözlük gibi farkedilene kadar hukuken sakıncalı içeriğin herkesçe görünebiliyor olması ve kimi bilinçli avukatların bu süreç esnasında müvekkilleri aleyhine yazılan girişlerin çıktılarını mürekkebe kıymadan alıp herhangi bir uyarıya gerek duymadan sözlük hakkında ihtiyati tedbir kararı aldırmak ve akabinde dava açmak gibi bir boyuta vardırıyor olması sözlük yönetimini büyük bir çıkmaz içine sokmaktadır.



resmi hukuk yollarına taşınan buna benzer bir olay geçtiğimiz günlerde yaşanmış ve büyük bir uğraş sonucu durum kurtarılmış, ilgili yazarlar ivedilikle sözlükten uzaklaştırılmış olsa da her gün başka bir kimse sözlüğe şikayet ve uyarılar yapmaktadır.



herkesten ricamız bilhassa insanlar hakkında yorumlar yaparken eleştiri sınırını iyi tutturmalarıdır. itü sözlük'te yazılan çoğu şey muhataplarına ulaşmakta, bunlardan sorun yaratabilecek olanlar itinayla sorunlarını yaratmaktadırlar. maalesef, olabildiğinin en iyi şekli olan moderasyon bu tür durumlarda yeterli olmamakta, tek güvenebileceğimiz şey yazarların sağduyusu olarak kalmaktadır.



hukuken sakıncalı olabilir gerekçesiyle silinen giriler genellikle sözlük için gönüllü olarak çalışan ve aynı zamanda sözlük yazarı olan profesyonel hukukçu kimseler tarafından incelenmekte, buna göre olabilecek en adil karar verilmeye çalışılmaktadır. bu süreci hızlandırmak üzere bu hukukçular arasına yenileri katılacaktır.



bu gerekçeyle silinen girilere itiraz ederken silen moderatörün konu hakkında muhtemelen yeterli bilgiye haiz olmaması sebebiyle, kendisinin hukukçuyla verimli bir iletişime girebilmesi için kendinizi savunacak argümanları da iletmeniz yerinde olacaktır. eğer bu tür bir argümanınız yoksa giriyi girerken düşünemediğiniz hukuki kısıtları itiraz ederken de bilmiyorsunuz demektir. bu durumda büyük ihtimalle itirazınızın pek geçerliliği olmayacaktır.



ispiyoncuların bundan sonra özellikle hukuken sorun yaratabilecek giriler üzerine eğilmesini rica ediyorum.



anlayışınız için teşekkürler.

geleceğin internet komutanı sayesinde sözlüğün içinde bulunduğu durum.

nitelik olarak benzerlik göstermese de sağlanan lojistiğin 'itiraf-çı', 'muhbir' yanımızı körüklemesine zemin yaratması muhtemel. yönetimle izdivacımızın bel kemiğini oluşturan kol böreği sözleşmesi, yasa koyucu.

youtube gibi popüler sitelere bile dava açmayan şahısların,''masum itü sözlüğe dava açayım'' demesinden korkulduğu için çıkarılan boşunamı hukuk okuduk birader dedirten icat.
minority report gibi suç öncesi biriminin sözlüğe girdiğinin resmidir,hukuken sakıncalı olabilir olmayadabilir gerekçe değil bu.

hukuken sakıncalı olabilir gerekçesinin bir şahsa sövüp veya halihazırda sövülmüşünü alıp ehehe çok komikk diye sözlüğe paste etmenin olurluğunu olmazlığını tartışmayı da es geçerek, x gibi popüler sitelere bile dava açmayan insanlar itü sözlük'e mi dava açacak yahu? gibi akıllara zarar bir argümanla eleştirilmesi oldukça vahim.



televizyonlarını yeni açanlar için söylemek isterim ki itü sözlük hakkında bugüne dek iki kez dava açılmıştır, son bir yıldır da zamanımın çoğunu da her hafta yaklaşık 3-4 avukatın mail'lerine saygılar, sevgiler, anlayışınız için sağolun öptüm temalı, çoğunluğu özünde birkaç kendini bilmez sözlük yazarının pisliğini temizleme amaçlı cevaplar yazmakla geçiriyorum. keza üç gün önce haberini aldığım üzere bir itü sözlük yazarı da kaleme aldıkları sebebiyle şu anda şahsi olarak bir kişiyle mahkemelik durumdadır. tehlikenin farkında mısınız?



kaldı ki, hukuka aykırı bir eylemin engellenmesi için illa ortada somut bir hukuki tehdit mi olması gerekir, yahu dava mı açacaklar canım eheh gibi bir argüman her sorunu çözer mi bu da ayrı bir tartışma konusu.



durum ortadayken, böylelerinin bırak boşuna okumayı, hukuk okuduklarından bile şüpheliyim. böyle mi öğretiyorlar size kuzum?

tam kaptırmış takır tukur saydırırken,durup bir dakika düşününce akla gelen,derin bir iç sıkıntısı ve hevesi kursakta bırakma etkisi yaratan, süper giri silme sebebidir.yararlıdır muhakkak ki.

bir yıl önce sözlükte hukuken sakıncalı olabilecek içerikten sözlük moderasyonunun haberdar edilme metotunda en büyük ağırlığa ispiyoncu yazarların yaptıkları ispiyonlar sahipken, şu anki pozisyonda sözlük okurlarından gelen şikayet mail'ları daha fazla ağırlık kazanmış durumda.



vurdurmayın çocuklar.



sözlüğün tüzel kişiliği ile beraber, adminin ve isteyerek veya istemeyerek kanundışı bir eylem yapmış yazarı da sıkıntılardan kurtarabilecek giri silinme gerekçesi.



başka sitede yazılmış bir yorumun özellikle hakaret v.s gibi kanundışı eylemleri gösteren yazıların alıntı şeklinde kopyalanıp sözlükte yayınlanması bir şekilde sıkıntılara yol açabiliyor. bu yüzden sözlük yazarlarının bu durumlara dikkat etmesi gerekir. gider başkası youtube'da söver, küfreder, bu olay youtube ve o yorumu yazan kişinin sorunu olmakla beraber, her ne kadar komik olsa bile bunun sözlükte yayınlanması hukuken sakıncalıdır.

sözlük yazarlarının çoğunun ne yazık ki bihaber olduğunu görüyorum bu ispik nedeninden.



oysa bu neden* bir sözlük formatı dışında yek genel kuraldır. hukuka aykırı herhangi bir yazı, söz, davranış sözlük dışında da cezai mueyyideye tabidir. yani sokakta, kahvede, okulda vs. akıllı bakınızı hıyarca kullanabilir, smileylarınızı etrafa saçabilir ya da ne bileyim türkçe karakter yerine arapça karakter falan kullanabilirsiniz. ama hukuken sakıncalı bir davranış yapamazsınız. sözlüğün interaktif bir ortam olduğunu unutmamak lazım. arkadaşlarınız arasında yazışmıyosunuz.



genelde derbi maçlar sonrası yazılan girilerde sıkça rastlanan hakaretler sonucu böyle bir uyarı yapma ihtiyacı duydum. elbette bu giriler teker teker tespit edilip siliniyor ve yazarları da ya kara listeye giriyor ya da tekrarlamışsa sözlükten uçuluyor. fakat durum bu raddeye gelmeden daha sakin yazılabilir diyorum ve saygılarımı ileterek gidiyorum.

artık internet hukuku iyiden iyiye kendini gösterip gelişmeye başladığından ötürü hukuken sakıncalı içeriklerde yasal merciler tek muhatap olarak yayın yapılmasına aracılık eden kimseleri yani bizi değil, içeriği doğrudan oluşturan kimseleri de muhatap alabiliyor.



geçmişte karşılaşılan örneklere ek olarak bugün de cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine ifadelerinin alınması için bir ilin emniyet müdürlüğü bilişim suçları bürosuna iki yazarın kayıtlarını bildirmek mecburiyetinde kaldığım için buraya not düşme ihtiyacı duydum.



sözlükte suç işlemeyin. bu bizi olduğu kadar doğrudan sizi de sorumlu bırakır. sözlüğe girdiğiniz çıktığınız saatlerin dökümünü alıp fakslamak benim de hoşnut olduğum bir iş sayılmaz.



bir giri silinme sebebi olmasının yanı sıra çaylaklığa veya yazarlığın silinmesine de yol açabilir. bunlar tabi sözlük içerisindeki hukuksal veya yargısal sürecin parçalarıdır. ancak suç işleme düzeyine varan girilerde anayasal süreç başlarsa o zaman kötü.

internet dünyasında belki de en çok sıkıntı çekilen konulardan biri.



günümüz dünyasında gelişen teknolojiyle beraber inanılmaz boyutlara ulaşan iletişim dünyası, bir handikap olarak iletişime giren veya internet üzerinden görüş bildiren kişilerin kendilerini gizleyebilmelerine de imkan sağlamaktadır.



bu dezavantaj gerek sözlük boyutunda olsun gerekse internet üzerinden bilgi paylaşımı işiyle uğraşan diğer platformlarda olsun, yazan kişiden çok yazma işinin yapıldığı/aracı olarak faaliyet gösteren platformları zan altında bırakıyordu. ve tabi ki bunun da bir sonucu olarak başlatılan hukuki işlemler ve bunların sonuçları bu platformlara zarar verecek nitelikte oluyordu.



ancak son yıllar da mı desem yoksa son aylarda mı? yani kısaca son zamanlarda yapılan emsal nitelikteki yeni uygulamalarla bu mantıksız sistem biraz daha oturtulacak gibi. yani burada yapılan ve hakaret boyutuna ulaşan herhangi bir yorumdan dolayı sözlüğü sorumlu tutmak yerine konuyla ilgilenen makamlar direk olarak sözlük yönetimiyle iletişime geçerek yazar hakkında yönetimin sahip olduğu bütün bilgileri alıyorlar. bu açıdan yazarlar yazma işine biraz daha ehemmiyet vermeliler. zaten bir şahsa ya da bir fikre karşı karşıt bir fikir üretemeyip hakaret etme yolunu seçmek o insanın kendi kişiliğiyle, varlığıyla bir sorunu olduğunu gösterir. bu kim olursa olsun .



geçmişte de bu anlamda yazılarımız oldu. hepimizin bildiği gibi bir kaç kendini bilmez yüzünden sözlüğün kapatılacağı gibi mevzular döndü. sözlükle yazarı tek küme olarak düşünmek yerine, kesişen iki küme olarak düşünmek daha mantıklı tabiki. ortada herkesin görüşlerini sunduğu ortak bir alan oluşturmak amacımız. adı üstünde bilgi paylaşımı. herkese açık bir yer ve insanların ağzı torba değil malesef.



bu bağlamda artık yapılacak yorumların, yazılacak yazıların belirli bir ölçüde tutulmasını umuyoruz. yani ben şahsen umuyorum. ortada artık sözlüğün bekasını etkileyecek bir durum yok. emniyete gerekli bilgiler veriliyor ve sözlük aradan sıyrılıyor. bitti. artık kim öle kim kala kısfmet...



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


hukuken sakıncalı olabilir

Serbest Kürsü ve Sözlük hukuken sakıncalı olabilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yeni bir silinme ve ispiyon gerekçesi. hukuken sakıncalı şeklindeki versiyonu uzun sayılabilecek bir süredir sözlük hukukçularına yapılan danışmalar sonucu silinen girilerin gerekçelerine otomatik olarak ön takı olarak ekleniyor olmakla beraber hukuken sakıncalı olabilir, hakaret içeriği var gerekçesinin yerine gelmiş, yeni ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.