Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

cikma teklifini reddeden kizi mundar etmek

Serbest Kürsü ve Sözlük cikma teklifini reddeden kizi mundar etmek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çeşitli dönemlerde kızlara teklif etmiş ve ediyor olan biz erkeklerin acilen öğrenmesi gereken yöntemler bütünüdür. daha çok, fazla reddedilen erkeklerin öğrenmesi gerekir ki bu onların işine daha fazla yarar. olay bir kafede geçsin. örneğin + ceren sana söylemem gereken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

cikma teklifini reddeden kizi mundar etmek

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 12:27 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart cikma teklifini reddeden kizi mundar etmek

* çeşitli dönemlerde kızlara teklif etmiş ve ediyor olan biz erkeklerin acilen öğrenmesi gereken yöntemler bütünüdür. daha çok, fazla reddedilen erkeklerin öğrenmesi gerekir ki bu onların işine daha fazla yarar.

olay bir kafede geçsin. örneğin

+ ceren sana söylemem gereken bir şey var.

- tabiki söyleyebilirsin hilmi.

+ ...

- ...!

+ ceren benimle çıkar mısın?

- tabiki hayır salak!!!

+ !!! * ceren dün senin evde unuttuğum tişörtümü artık alabilir miyim?

- !!! hayvansın sen hayvan. ühühühühüh...

* + ceren benimle çıkar mısın?

- tabiki hayır salak ya!!! cıkcıkcıkcık...

+ oynamıyorum lan banane. oynamıyorum hergün hergün seninle yatmaktan bıktım artık...

- ama ama ya üfff... hayvansın hayvan...

* kız namusluysa işe yarayabilecek ibnelik.

ama kız gerçekten orospuysa göte gelebilirsiniz dikkat edin!

+benimle çıkar mısın?

-hayır!

+o zaman dün sizin evde unuttuğum donumu alabilir miyim?

-bir üst katta annenin donu da var onu da almayı unutma tamam mı?

- hayır salak!!!

+ arkadaşım var ahmet onunla çık bari.

- ...

* + ceren...

- hayır!!!

- sen git ananla çık!

+ ohooo dün annenle birlikteydik birde ceren'i dene deni ondan sordum. sen bilin.

- ...!

* erkeğin kedi olduğuna dalalettir.

* - ceren benimle cikar misin?

- hayir cikmam.

- neden?

- ben nadide ile cikiyorum.

- aboooooo

- abooo değil size müjde veriyorum size alo diyorummnm...

* ateşli silahla edilebilir. dinimizce mübah değildir. ha diyorsan ki "bilimum keskin alet var. onları kullanacam" mundarlardan mundarlara koşarsın. iyi akşamlar.

* cikma teklifini "benimle cikar misin" $eklinde yapan okuzsel bunyelerin icine dahil oldugu reddedilme diyaloglaridir.. zaten benimle cikar misin deyu bir kadina yakla$an hiyardan da zeka, algi namina pek de mucizeler yaratmasi beklenmemelidir

- ceren benimlen cikar misin ?

+ nereye cikayim seninle ?*

- i$te cikalim oyle, cikalim yani, flirt olayi..

+ sinemaya mi gidelim mesela ? ya da pastaneye ke$kule ka$ik daldirmaya mi ?

- cikalim i$te yeter ki cikalim...

+ tamam ama nereye gidecez ?

- cikacaz i$te ya sevgili olucaz. bizzt bzztt..* sen beni reddeddin...bzzzt bzztt.. yar*mi ye bzzzt.. zaten bacaklarin da carpik, a*in da kokuyo zaten bzzzt..

* -ceren benimle çıkar mısın?

-hayır?

-bana bir arkadaşını ayarla o zaman.

-hüöü?

* - ceren benimle cikar misin?

- hayir.

- bir saniye o halde.

- ne yapiyorsun, benimle cikmayan kişiye eseklere mahsus hela muamalesi ederim bebek.

* -ceren benimle çıkar mısın?

-sen onu boşver de ne zaman sikişicez ev boş mu? ondan haber ver.

-?? ne!! lann!! ahah. farklı bir cevap.

-ne sandın ya göt! artık böyle!! adımızı "hayır"cı kıza çıkardınız yeter lan!!

- hayır salak!!!

+ görürsün lan sen.

- napıyon be sapık?

+ ...şakşakşakşak....

- hayvan ya masturbasyon yapıyosun inanamıyorum!!!

+ ehehehehe. ohh mis gibi lan, seni sikeceğime elimi sikerim. nihahahah...

- ...!!!

* - verengül senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın?

+ hayır tabiki de!!

- çok da skmdeydi, aynı teklifi günde 30 kere farklı kıza yapıyorum kişisel algılama bilmeni istedim.

* - ceren benile cıkar mısın?

- hayir.

- yavas ber kızım ben rambo heyyo heyyo.

- macit sen iyice cildirdin.

- gel gör beni beni ask neyledi, pişmaniyeyi viskiyle yedirdi. ben saa vurgunum.

- ama ben değilim.

- ya benim olacaksin ya kara topragin.

- bu kim?

- kara toprak, afirkadan transfer ettim.

- hayvansin macit.

- hayvan değil sadece feryada gücüm yok.

* - ceren benimle çıkar mısın

+ yaa bi siktir git artık yaa..

- ...

- ama ceren..

+ hay aq

* +ceren benimle çıkar mısın?

-hayır

+hayır diyor!! o halde şimdi evet deseydin neler kazanacaktın onu göstereyim

- ciyaaaakkk

* en hafif tabiriyle, asla delikanlılığa sığmayan eylemdir, ayıptır. * *

çıkma teklifinin reddedilmesi normal bir şeydir, o kızı dünya aleme karşı köpeğin dötüne sokmayı gerektirmez, haklı göstermez, şerefsizliktir bu. bu durumda dinsizin hakkından imansız gelecekse eğer, o kız da "dübürcan'ın pipisi küçücük!" diye başkalarına karşı o kişiyi mundar etsin bakalım. *

* - ceren benimle çıkar mısın?

+ hayır salak!

- gölgelerin gücü adınaaaa...

+ hiii... himennn.

- coooıııızzzzzttt..

+ ...

* olay sparta'da geçiyorsa:

+ ceren benimle çıkar mısın?

- hayır olmaz!

+ neden?

- bu tam bir delilik!

+ delilik mi??

- ...

+ burası sparta!!!*

* + ceren

- hayır!!!!!!

+ dur hayır çıkma teklifi etmeyeceğim! dinler misin?

- ne var?

+ bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı.

- eee

+ bak kapının önünde jeep'im yatlarım katlarım var artık.

- hmmm yıllar sonra seni görmek ne güzel idris. nasılsın?

+ al şu parayı da dişlerini yaptır. pis dişlek! ne aptalmışım o kadar peşinden koşmuşum.

* - ceren benimle çıkar mısın?

+ ne cereni ya salak. aysu ben.

- hepiniz aynısınız mq isim ne farkeder.

+ ...

* - tuba benimle çıkar mısın?

+ niye.

- benimle çıkabilir gibi duruyorsun.

+"seninle asla çıkmam" gibi nasıl durulur , söyle öyle durayım.

- çıplak olsan mesela asla çıkmaz gibi dururdun.

edit: cerenciğim sen mi kötüledin ha? bak olmuyo biz seni savunuyoruz burda mundar olmayasın diye sen basıyosun eksiyi olmaz ki böyle ama aaaaa...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« xerion | o kadar mutluydum ki kamyon carpti »