| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük uzgunum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * i am sory nin türkçe karşılığıdır * nihan ın son kasetindeki güzel şarkı.sözleri üzgünüm ama cevap veremem duygularına sen sevdiğini sanıyorsun küskünüm al kalbini senin istediğin ben de yok ki vaktini boşuna harcıyorsun derman değilim inadına senin yarana yalvarma ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * i am sory nin türkçe karşılığıdır * nihan ın son kasetindeki güzel şarkı.sözleri üzgünüm ama cevap veremem duygularına sen sevdiğini sanıyorsun küskünüm al kalbini senin istediğin ben de yok ki vaktini boşuna harcıyorsun derman değilim inadına senin yarana yalvarma lütfen beni bundan sonra bir daha arama derman değilim inadına gönül yarana yalvarma lütfen beni bundan sonra bir daha arama ben bir kez sevenlerdenim ölümsüz bir aşk arıyorum aradığım adam sen değilsin hiç sanmıyorum * aslı' nın neresindeyim albümünün bir parçası. * tut mir leid * * ayrılmak isteyen sevgilinin ilk sözü * jale nin sesinden dinlenesi bir şarkıdır. dinlenip dinlenip,maziye dönülesidir. hatırladıgım kadarıyla sözleri care aramadım zannetme cikmaz yolları zorladım gittim olmadı kaldım olmadı bitti diyorsan laf degil artık bu son veda üzgünüm seninle olmazdı üzgünüm az mı savas verdim kendimle elim kolum bagli üzgünüm baştan yanlis yaptık üzgünüm nefret etme benden üzgünüm ister miydim hoscakal demek engellere yenildim üzgünüm eski sevgililerime de selam ederim. * pişmanlık... "affet" demeye cesaretin olmaması. keskelerin sebebi. * ikinci dünya savaşında alman askerlerine dağıtılan rusça sözlükte "üzgünüm" kelimesi yer almıyordu... * yapmak isteyip de yapadıgın fakat nedenini de anlatamadıgın şeb i yelda lar vardır hayatta her an yaşanabilinen. tıpkı bir kaza gibidir istemezsin ama bir anda olur, ya da deprem gibi uzun sürer bir sey yapamazsın elinden gelmez. daha küçük nedenlere indirgenebilir zira sesini duyurmak isteyip elinde olmayan nedenlerle çıkmaz sesin, bogazların dügümlenir, dilin tutulur. beklenilen nedir ve sen ne yaparsın. bu muydu dogru olan ya da yanlıs olan neydi de ben dogruyu bulamadım? üzgünüm fazlasıyla üzgün. keşke demektense beni anlamanı isterim ey aydınlık. * keşkelerle dolu özürlerin son noktası. af dilerken bile ezik bitirememenin göstergesidir üzgünüm. bir çıkış gibi af dileyen yere kapanan kişinin dogruluşudur üzgünüm. dengedir aslında. af dilenenin duygusunu bastırarak senin duygunun yukselmesi ile denge saglanmasıdır. tamamiyle bir haykırıstır sessizce biten kısık titrek soylenen... * çok anlamlı bir şarkı. * "Derman değilim inadına" diye başlayan bölümüyle insanı koparan ve soundunu çok beğendiğim nihan adlı cici bir kızın şarkısı. böyle şarkı olmaz olsun. * * * -üzgünüm. -yapabileceğin tek şey çünkü. -üzgünüm. -olmalısın. -üzgünüm. -nihayet doğru bir davranış sergiliyorsun! -üzgünüm. -bu hala masum olduğun anlamına gelmez. -üzgünüm. -ben de üzgünüm. ağlama duvarı burda değil. yanlış gelmişsin. -üzgünüm. -üzgün olduğun için üzülmem mi lazım yani? -üzgünüm. -kusura bakmazsan ben gayet mutluyum. * -iyi günler. -iyi günler. -ben geçen hafta kredi talebinde bulunmuştum, sonucu öğrenecektim. -üzgünüm, bankamız bu işleme onay vermemiş. * üzgünüm bu gün olanlar için üzgünüm seni kırdığım için şeklindeki bir candan erçetin şarkısı. * üzgünüm. genelde yavan söylenmiş olmak için söylenen kelime. içi boş çou kez. istihzalı bir gülümsemenin saklandığı altında .kaçamak bakışlarla yalanının yakalanmasını istemediği. üzgünüm .bende diyerek intikam alınması gereken.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük uzgunum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * i am sory nin türkçe karşılığıdır * nihan ın son kasetindeki güzel şarkı.sözleri üzgünüm ama cevap veremem duygularına sen sevdiğini sanıyorsun küskünüm al kalbini senin istediğin ben de yok ki vaktini boşuna harcıyorsun derman değilim inadına senin yarana yalvarma ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi