| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük esma ul husna Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * allah'ın güzel isimleri manasına gelir. 99 tanedir. * ADL AFÜVV AHiR AHKAM-ÜL HAKiMiN ALiM ALiYY ASiM AZiM AZiZ BAiS BAKi BARi BASiR BASIT BATIN BEDi BERR CAMi CEBBAR DA'i DAFiĞ DARR ERHAMURRAHiMiN EVVEL FALiK FASIL FATIR FETTAH GAFFAR GANiYY ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * allah'ın güzel isimleri manasına gelir. 99 tanedir. * ADL AFÜVV AHiR AHKAM-ÜL HAKiMiN ALiM ALiYY ASiM AZiM AZiZ BAiS BAKi BARi BASiR BASIT BATIN BEDi BERR CAMi CEBBAR DA'i DAFiĞ DARR ERHAMURRAHiMiN EVVEL FALiK FASIL FATIR FETTAH GAFFAR GANiYY HABiR HADi HAFID HAFIZ HAKEM HAKiM HAKK HALIK HALiM0 HAMiD HASiB HAYY KABID KABiL KADi KADiM KADiR KAFi KAHHAR KAiM KARiB KASiM KAVi KEBiR KERiM KUDDÜS LATiF MAKiR MALiK-i YEVMiD-DiN MALiK-ÜL MÜLK MECiD MELCA MELiK METiN MEVLA MUAHHiR/MUKADDiM MUAZZiB MUHiT MUBKi / MUDHiK MUFi MUHSi MUHSiN MUHYi MUKALLiB MUKMiL MUKTEDiR MUNTAKiM MUSAVViR MÜBEŞŞiR MÜBEYYiN MÜDEBBiR MÜM'iN MUCiB MÜHEYMiN MÜTEALi MÜTEKEBBiR MUSEVVA MÜSTEAN MUTAHHiR MÜYESSiR MÜZEKKi MÜZEYYiN MÜZiL MUĞNi NASIR NUR RABBiL ALEMiN RAFi RAHMAN-RAHiM RAKIB RAUF REZZAK SAMED SADIK SAiK SANi SELAM SEMi ŞAFi ŞEFi ŞARiH ŞEHiD ŞEKÜR TEVVAB VAHiD VARiS VASi VEDUD VEHHAB VEKiL VELi ZÜLCELAL-i VE'L iKRAM ZAHiR * allah ın bilinen doksan dokuz ismidir. ancak allah ın isimleri doksandokuzla sınırlı değildir. kainattaki herşey onun esma-i ilahisinin bir tecellisidir. * allah, cebbar, mutekebbir, halik, bari, musavvir, gaffar, kahhar, vehhab, rezzak, fettah, alim, kabid, basit, hafid, rafi, muizz, muzill, semi, basir, hakem, adl, latif, habir, halim, azim, gafur, sekur, aliyy, kebir, hafiz, mukit, hasib, celil, kerim,muteali, berr, tevvab, muntekin, afuvy, rauf, malik ul mulk, zulcelali vel ikram, muksit, cami, ganiy, mugni, mani, darr, nafi, nur, hadi, bedi, baki, varis, resid, sabur rakib, mucib, vasi, hakim, vedud, mecid, bais, sehid, hakk, vekil, rahman, rahim, melik, kuddus, selam, mumin, muheymin, aziz, kaviy, metin, veliy, hamid, muhsi, mubdi, muid, muhyi, mumit, hayy, kayyum, vacid, macid, vahid, samed, kadir, muktedir, mukaddim, muahhir, evvel, ahir, zahir, batin, vali. * neden 100 ya da 98 olmadığı hep merak uyandırmıştır. * allah'ın 99 sıfatına verilen isimdir.. en güzel isimlerdir. "en güzel isimler allah'ındır.." * * * avuç içindeki, hayat çizgisi diyede adlandırılabilen, kıvrım izlerinin arap rakamlarıyla sırasıyla soldan sağa doğru 81 ve 18 sayılarına karşılık geldiği rivayet edilir. 81+18=99 olması sebebiyle müslümanlar dua ederken ellerini açıp yanyana getirerek Allah ın 99 adı yüzü suyu hürmetine yakarırlarmış. bilmeyenlere duyurulur.. * inanışa göre bir kişi allanın 99 ismini ezbere biliyorsa o kişinin işleri hep rast gidermiş.. * Dua ederken elleri açmakla ilgisi olmayan hede. Zira dua ederken veya tapınırken ellleri açmak islam öncesine dayanan bir alışkanlıktır. * Araplar islamiyet öncesi dönemde Kabe'deki 360 tane put arasından en yükseği, en güçlüsü olarak ay tanrısını görüyor ve buna al ilah * diyor, ellerini iki yana açarak ona dua ediyorlardı. Arapçada "ilah" olan tanrı kelimesi islamiyetle beraber "allah" a dönüştürüldü ay tanrisi al ilah erkek kabul ediliyordu ve dişi güneş tanrıçası ile evliydi. Üç kızı vardı. Bunların adları al lat , al uzzat ve al menat idi: Muhammed, Kabedeki 360 puttan en güçlüsü kabul edilen ay tanrısının ismini alıp tek olduğunu söylüyordu. "Al-ilah tan başka ilah yoktur" * Muhammed böylece al ilah ı tek tanrı olarak ilan etti ve diğer putlara tapınmayı yasakladi Muhammedin babasının adı Abdullah, arapçada "Al-ilahın kulu" anlamına geliyordu islamiyet evrensel bir din ise ve tüm insanlık için gönderilmiş bir din ise, neden allahın 99tane adının tamamı arapca hiç başka dilden ismi yok,örneğin turkce.. * "O, yaratan, var eden, şekil veren Allah'tır. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanlar O'nun şanını yüceltmektedirler. O, galiptir, hikmet sahibidir. * " * turkcesi ise, teng riyani dilimize gelmiş hali,tanri * genelde cocuklarin isimlerine koyulmaz insanlarin sacma inanislarindan biridir eger biri bu isimlerden birini koyarsa toplum tarafindan dislanir ve aile cocugun ismini mahkemede degistirir * allah:Varlığı zorunlu olan ve bütün övgülere layık bulunan zatın özel ve en kapsamlı adı rahmÂn:Bağışlayan, esirgeyen rahim:Bağışlayan, esirgeyen * bu doksan dokuz isimden oluşan tesbihi tesbih etmek,kendisini yüceltmek, onun en çok hoşuna gidenidir.... * Allah'ın * mübarek güzel isimleri. Hadis te belirtilen 99 isim. http://www.biriz.biz/esma/index.htm * Allah * isimleri sonsuzdur. Bu Kainatta gördüğümüz her şey bir isminin tecellisinin gölgesidir. Aynı zaman da her ismin tecellisinin de sonsuz mertebeleri vardır. * . * "O, yaratan, var eden, şekil veren Allah'tır. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanlar O'nun şanını yüceltmektedirler. O, galiptir, hikmet sahibidir. * " * olabilecek en güzel yorumuyla engin noyan dan online olarak dinleyebileceğiniz haliyle...* mustafabayram010.spaces.msn.com/PersonalSpace.aspx?_c11_blogpart_blogpart=blogview &_c=blogpart&partqs=amonth%3D2%26ayear%3D 200 6 Ya Rabbi Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler Sen güzel isimlerini aşikar etmezsen ruhum karanlıkta kalır. Esma'ül hünsana şahit yaz beni... Allah! Sensin Allah, sanadır kulluğum.. Sendedir çarem Seninledir varlığım Seni arar ruhum Seni anar kalbim Başkasına değil sana muhtacım Başkasını değil seni çağırırım Başkası yaratılmıştır sen yaratansın Başkası devamsızdır Sen daimsin ve daim eyleyensin Başkaları muhtaçtır Sen ihtiyaçsızsın ve ihtiyaçları görensin Başka ilah yok sen Allah'sın Sen ki eşi benzeri olmayansın Sen ki bütün eksiksiz sıfatların sahibisin Cemaline çevir yüzümü başkasına rağbet ettirme kalbimi Ya Rahman! Sen öyle rahmet edersin ki Rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Şu çorak gönlüme merhametini indir Şu fani ömrümü sonsuzluğa eriştir Ya Rahim Öylesine Rahimsin ki kulağımı sözüne muhatap eylersin Aklıma vahyinle tenezzül edersin Öylesine rahimsin ki istendiğinde zaten verirsin istenmediğinde de lütfedersin Öylesine rahimsin ki hak edene hepten veririsin Hak etmeyene bile çok bahşedersin Öyle rahimsin ki dünyayı bu kadar güzel eylersin Ahireti ondan daha güzel eylersin Ya rabbi Korkudan emin eyle beni Hüzünden azad eyle kalbimi Ateşten uzak eyle beni Hicrana düşürme kalbimi Rahmetinin rahmine al beni Merhametinin kucağına al kalbimi Ya Melik Kimsenin kimseye fayda vermediği gün hüküm Senin Gökler yarılırken sahibim Sensin Yıldızlar dağılırken sahibim Sensin Varlığım bana ait değil Varım yoğum Senin. Elimde olanlar benim değil Sahiplendiklerimde Senin Yokluğa düşürme beni An Senin Darlık verme kalbime, mekân Senin Ya Guddus Sensin duggus, gudsiyet Sendendir Bundan öte laf olmaz Sen dilemezsen hiçbir şey pak sayılmaz Gönlüm sana yönelmedikçe saf olmaz Kanımı her nefeste temizlediğin gibi Nefsimi arındırıp pak eyle Temizlenenlere muhabbet edersin Gönlümü muhabbetinle temizle Ya Selam Sensin selam, sendendir selam Emrini dinler ateş ki ibrahim * için serin ve selametli olur ibrahim * gibi dostluğuna kabul eyle beni ibrahim * gibi ateşi gün eyle tenime Gül gibi ateşten çiçekler açtır ruhumda Selamını şebnem gibi dokundur kalbime Ya Mu'min Sen hidayetini göndermezsen kalpler nasıl mutmain olur Sen kalplere itminan vermesen Kim inandığından emin olur Sen inandırmazsan kim mümin kalır Hevamın tuzağına düşürme beni Nefsimin eline bırakma beni Öyle mümin eyle ki beni Pişmanlıklarım beni sana döndürsün Ya Muheymin Sensin gariplerin sığınağı Sensin kimsesizlerin dayanağı Sensin hakkı himaye eden Sensin aklımı aldanışlardan kollayan Sensin ayağımı tuzaklardan kurtaran Sen ki zayıfları kuvvetlilerin şerrinden himaye edersin Mazlumların hakkını zalimlerden almayı vaat edersin. Sen ki benim en küçük en önemsiz en gizli arzularımı da bilir bana merhamet edersin Nefsimin aldatmalarına kanmaktan koru beni Aşağıların aşağısına yuvarlanmaktan koru beni Ya Aziz izzet senindir, Sendendir izzet Sen dilersen kimse zillete düşmez Sen vermezsen kimsede izzet kalmaz Kalbim yalnız Sana kanar Yakınlığınla aziz eyle kalbimi Ruhum yalnız Seni arar Huzurunla aziz eyle ruhumu Halim yalnız Sana aşikâr Başkalarının yanında rezil etme beni Ya Cebbar Sen ki mağrurları gururlarına esir eylersin Sen ki kibirlenenlerin boynuna kibirlerini tasma eylersin Sen ki zor kullanıp zulmedenleri vicdanlarının pençesine hapsedersin Bir sineği vasıta eyle de nemrutlardan kurtar beni Bir asayı vesile eyle de firavunlara galip getir beni Ebabilleri gönderde ebrehelerin fillerinden koru kalbimi Nefsimin beni isyana zorlamasına izin verme Aklımın beni saptırmasına geçit verme Hep itaat üzere sabit kıl beni Ya Mutekebbir Ben acizim, Sen kadirsin Ben fakirim, Sen rahimsin Ben ölüyüm, Sen hayysın Ben çaresizim, Sen Ahadsin Ben muhtacım, Sen Sametsin Ben sağırım, işiten Sensin Ben körüm, gören Sensin Ben dilsizim, konuşan Sensin Ben yaratılıyorum, yaratan Sensin Ben yokum, var eden Sensin Ben hiçim ama emellerim büyüktür Ben yoksulum ama isteklerim çoktur Ben isterim çünkü sen büyüksün Şahit yaz büyüklüğüne bu küçük kalbimi.. Ya Hâlık Sen "ol" deyince her şey oluverir "Ol" de! olayım, yarattıklarının arasında kalayım Halk ettiğin gibi ahlaklanayım Sen yarattın diye güzel olayım Hep en güzel kıvamda kalayım Ya Barî Ruhum Senin elinde Bedenim Sana emanettir Yoklukta bırakma beni Karanlıkta bırakma beni Çirkinliğe daldırma beni Güzel eyle her halimi Ya Musavvir Yokluğa varlık suretini giydiren Sensin Hiçliğe varlık boyasını çalan Sen Güzeli güzel kılan ancak senin tasvirindir Sen ki yüzümü benim için biricik sevdiklerim için tanıdık eylersin Katında makbul olan güzellikle tasvir eyle suretimi Ya Ğaffar Gizli pişmanlıklarımı bilen Sensin Gözyaşlarıma değer veren Sensin Bilirim rahmet denizi bulandıramaz cümle günahlar Rahmetinle arındır bağışla beni Ya Kahhar Sen öyle kahharsın ki Kahrında lütfün çok Kahrında acelen yok Sen öyle kahharsın ki Kahrında adalet var Kahrına sınır yok Düşmanımız çok Aczimiz nihayetsizdir Kahrınla helak eyle zalimleri Ya Vahhab Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin Nankörlerin bile rızkını kesmez inkâr edenlere bile nefes veririsin Varlığım Senin lütfündür, Senin ihsanındadır Aciz varlığıma lütfünü ihsanını daim eyle Ya Rezzak Hazinede yok! yoktur "Ol" dersin her şey olur Yarattığın her canlının rızkı Senin katında saklıdır Vahyin mümin kalplerin, selim akılların rızkıdır Ya Rabbi, Sana muhtaç olmak en büyük zenginliğimdir Senin fakirin eyle beni... Senin verdiğinle doymak en büyük lezzetimdir Sofranda ağırla beni Ya Fettah Damla kadarda olsa sevabım lütfeyle de cennetini aç bana Şaşkında olsa aklım kerem eyle de... Sana gelen yolları aç bana Ya Alim Senin için bilmenin başı yoktur, ben ancak sonradan bilirim Senin bilmediğin bir an yoktur, ben ancak bazen bilirim Sen, açık edip söylediğimi de bilirsin Sen, susup kendime sakladığımı da bilirsin Unutup kedimden sakladığımı da bilirsin Kendi kuyularıma aklımın iplerimi salarım Kendime aklım ermez. Sen beni benden çok bilensin Kalbimin kuytularında el yordamıyla dolaşırım Kendime kendim yetmez, Sen bana benden çok sırdaşsın Bildiğimi bilenlerden eyle beni Bilmediğimi bilenlerden eyle beni Sana malum olan ayıp ve kusurlarımla utandırma beni Ya Kabıt Ya Basıt Dara düşürürsün genişlik verdiğinde şükretmeyeni Genişletirsin dara düştüğünde de şükredeni Takdir senindir Ya rabbi, Sen ki imkânsızı mümkün kılarsın Darda koyma beni Dara düştüğünde de şükredenlerden eyle beni Sen ki asılları yanında tutarsın Gölgede bırakma beni Ya Hafit Öyle hafitsin ki yokluğa yuvarlarsın varlığıyla gurura düşeni Öyle hafitsin ki zillete düşürürsün kendisini yücelteni Gururdan azat eyle nefisimi, zillete düşürme kalbimi Ya Rafi Secdelerimle sultan eyle beni Kulluğumla şereflendir beni Katında rütbelendir beni iyiler arasında an beni Yükseklere al beni Ya Muiz izzetin varsa ancak senin verdiğin kadardır Yalnız sana itaat etmenin izzetini ver bana izzetine ayine et fakiri Ya Muzil Sana boyun eğişim en tatlı sevincimdir Senin kapına gelmeyen sonsuz çaresizlikler içindedir Sana muhtaç oluşum en büyük şerefimdir Cevapsız bırakma beni Ya Semi Yâre açık yâre, yâre açmaya yâre ne hacet Feryadım duyulur aşikâre dile dökmeye ne hacet Güllerim döndü hare, hare küsmeye ne hacet Dil avare dudak biçere harelenmeye ne hacet Ya Basir Körüm körlüğüme bile, Körüm gördüğüme bile Körüm gösterdiklerine bile Vaat ettiğin cennetine bile körüm Senin görmenle görür cümle gözler Aç gözlerimi... * her birini zikretmenin 'ayrı' faydası olan en güzel isimler http://www.samanyoluhaber...&hid=39890&sec=19 * özellikle dua ederken kullanılması gereken isimlerdir. "ister allah deyip dua edin, ister rahman deyip dua edin hangisi ile dua ederseniz edin, onun güzel isimleri vardır " buyurulmuştur. el-isrâ/110
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük esma ul husna Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * allah'ın güzel isimleri manasına gelir. 99 tanedir. * ADL AFÜVV AHiR AHKAM-ÜL HAKiMiN ALiM ALiYY ASiM AZiM AZiZ BAiS BAKi BARi BASiR BASIT BATIN BEDi BERR CAMi CEBBAR DA'i DAFiĞ DARR ERHAMURRAHiMiN EVVEL FALiK FASIL FATIR FETTAH GAFFAR GANiYY ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi