Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

abd karsitliliginin solun tekelinde olmasi

Serbest Kürsü ve Sözlük abd karsitliliginin solun tekelinde olmasi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * sol'un söyleminden anlaşılandır. ama bu ülkede a.b.d karşıtı olanlar sadece solcular değildir.yapılan anketlerde halkın yüzde 80'inin a.b.d karşıtı olduğunu gösteriyor hatta bırakın anketleri ben içindeyim halkımız ezici çoğunlukla a.b.d karşıtı.haa a.b.d karşıtlığıyla gurur duyulmalı mıdır? bence duyulmalıdır, ben duyuyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

abd karsitliliginin solun tekelinde olmasi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2009, 07:34 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart abd karsitliliginin solun tekelinde olmasi

* sol'un söyleminden anlaşılandır.







ama bu ülkede a.b.d karşıtı olanlar sadece solcular değildir.yapılan anketlerde halkın yüzde 80'inin a.b.d karşıtı olduğunu gösteriyor hatta bırakın anketleri ben içindeyim halkımız ezici çoğunlukla a.b.d karşıtı.haa a.b.d karşıtlığıyla gurur duyulmalı mıdır? bence duyulmalıdır, ben duyuyorum da.



* bir de a.b.d karşıtı bir hükümet kurabilseler şöyle tam bağımsızından daha bir güzel olacak önerme.



* doğrudur.







yapılan anketler halkın yüzde 80'inin abd karşıtı olduğunu da gösterebilir ama bir düşünün bakalım. nedenmiş bu abd karşıtlığı? halk abd'nin yediği her haltı biliyor da bu yüzden mi abd karşıtı oluyor? cevap hayır!







bu halk ne zaman abd karşıtı oldu? abd ırak'a girip insanları katletmeye başlayınca. abd daha önce de ırak'a girmişti ama neden o zaman halkın yüzde 80'i abd karşıtı olmadı. çünkü o zaman televizyonlar sadece cnn'den alınan yanlı haberleri gösteriyorlardı bize. gördüğümüz şeyleri çoğu geceleri havada uçuşan mermilerin ışıltısıydı.







ama şimdi televizyonlar bir önceki ırak harekatına göre biraz daha tarafsız yayın yapabiliyor ya da yapmalarına izin veriliyor. hadi televizyonları geçtim . artık internet diye birşey var ve insanlar amatör videolar sayesinde olanları açık açık görebiliyorlar. hem abd daha önce de birsürü ülkeyi işgal etmedi mi? desteklediği hükümet darbeleriyle ülkelerin istikrarlarına köstek olmadı mı?







*******************buyrun*********************







* sistematik kizilderili soykirimiyla baslayarak...







* 1898'de meksika'yi isgal etti.







* ayni yil



* küba'ya girdi.







* 1921 yilinda nikaragua'yi isgal etti. ulusal muhafizlar adli ve



basini somoza'nin çektigi terör örgütünü kurdu. anti-emperyalist



direnisin basini çeken sandino ve 300 kisiyi katletti. 40 yildan



fazla sürecek bir terör devrini baslatti. sabotaj ve suikastlar



düzenledi.







* 1945'te japonya'nin hirosima ve nagazaki kentlerine atom bombasi



atarak bir anda 250 bin kisiyi vahsice öldürdü.







* 1950-53 yillari arasinda yüzbinlerce yurtsever koreliyi katletti.







* 1954'te binlerce guetamalaliyi öldürdü.







* 1955'te endonezya, laos ve kamboçya'da çok sayida cia operasyonu düzenledi.







* 1956-59 yillari arasinda kübada 60.000 kisiyi, abd'li danismanlarin ve batista'nin birlikte yürüttügü operasyonlarda katletti.







* 1961'de küba'ya karsi domuzlar körfezi çikartmasini örgütledi.







* 1965'te isbirlikçi suharto, 1 milyon komünist ve ilerici endonezyaliyi katletti.







* ayni yil dominik'e parasütçülerini indirdi ve 10 bin dominikliyi katletti.







* 1975'te vietnam'dan kovuldugunda arkasinda milyonlarca ölü ve sakat birakti. abd'nin vietnam'da halkin üzerine attigi 638 bin ton bomba, ii.dünya savasi sirasinda avrupa ve afrika'ya atilan toplam bombalarin yarisidir. kisi basina asagi yukari 5 bomba atildigi söylenmektedir. milyonlarca insan stratejik köylere sürülmüs, onbinlerce kadinin irzina geçilmis, yüzbinlerce insan sakat birakilmistir, milyonlarca insan iskenceden geçirilmistir.







* 1970-75 yillari arasinda kamboçya ve laos'ta 1 milyon insani katletti







* 1973'te sili'de cia'nin düzenledigi darbe ile 30 bin kisi katledildi.







* arjantin'de fasist generallerle yaptigi isbirligi sonucu 30 bin kisi kaybedildi.







* 1983'te lübnan'a müdahale etti. 14 bin deniz piyadesinin katildigi operasyonda binlerce ilerici yurtsever lübnanli katledildi.







* ayni yil lübnan'a ikinci bir müdahalede bulundu. akdenizde eskiyalik yapan amerikan 6, filosuna ait savas gemileri lübnan'a günlerce bomba yagdirdi.







* yine ayni yil grenada'yi isgal etti. yüzlerce ilerici ve yurtsever katledildi.







* 1986'da uluslararasi haydutluk örnegi sergileyerek libya'yi bombaladi, bine yakin sivili katletti. ülkeye ambargo uygulayarak deniz ablukasina basvurdu.







* 1989'da panama'ya asker çikartti ve 5 bin panamaliyi öldürdü.







* 1991'de irak'in kuveyt'e girisini bahane ederek diger emperyalist güçleri de ardina takarak irak halkina karsi bomba yagdirdi. 100 binin üzerinde insani katlettigi bu vahseti iletisim kanallariyla tüm dünyaya resmen izlettirdi. abd uçaklari irak halkinin üzerinde 12 bin sorti yaptilar.







* somali'deki durumu bahane ederek yine diger emperyalist güçleri de pesine takarak ülkeyi isgale giristi.







* iran'a karsi baslattigi ambargoyu yillardir sürdürüyor.







* latin amerika'da abd'nin bulasmadigi savas, katliam, insan haklari ihlali yok gibidir. nikaragua'dan kaçan iskenceci, halk düsmani kontralari özgürlük savasçilari adi altinda honduras'ta üslendirdi ve silahlandirarak nikaragua halkinin üstüne saldirtti. birçok latin amerika ülkesinde de ulusal muhafizlar adi altinda ölüm mangalari'ni örgütledi, egitti, finanse etti, silahlandirdi ve halkin üzerine saldirtti.







* sadece 1946-1975 yillari arasinda tam 215 kez askeri gücüne basvurmustur. ayni yillarda insanliga 19 kez nükleer silah kullanma tehdidini savurmustur.







not: 2003 yılında başlattıkları ırak işgali hala sürüyor. bu işgal sırasında binlerce sivili katlettiler, evleri ve işyerlerini kullanılamaz hale getirdiler.







kaynak. ekşi sözlük/ amerika birleşik devletleri/ 56. entry. ayrıca bu da başka bir inglizce kaynaktan çevirilmiş. isteyene o kaynağı da verebilirim.







yok ben peşin peşin vereyim.



http://academic.evergreen...ossmaz/interventions.html







***************************







ee? kim biliyor bunları. sorun bakalım o yüzde 80'lik halk kesimine. bu soru karşısında fidel castro'ya şarkıcı diyen abd vatandaşından ne farkı kalacak o zaman o yüzde 80'in?







kısaca, bu halk -interneti kullanmayı bilenler dışında



* -televizyonun izin verdiği kadar abd karşıtı olabilir. ya da islamcı kesimin ''din kardeşlerimiz ırak'ta katlediliyor'' zihniyeti kadar.







edit: unutmadan. seçim sonuçları da ortada.*



* 2000li yıllardan sonra geçerliliğini yitiren önerme. a b d karşıtlığı, 68 kuşağından sonra toplumun az çok gündemi takip eden tüm üyelerinin buluştuğu ortak paydadır.



amerikan karşıtlığını her durumda dillendirenler evet solculardır...







bagimsizlik şiarını 6 filo ların karşısında haykıran * bu solculardır...







savaş karşıtı eylemlerde , a.b.d. konsolosluğu önünde yaka paça gozaltina alınanlar da solculardır...







imf politikalarına karşı basın açıklamalarında coplanan , gaz bombalarıyla boğulan da yine solculardır...







ayrıca " a.b.d. karşıtlığı bizim tekelimizde " gibi bir laf etmemiştir bu solcular...







peki amerika politikalarından etkilenen kimler?







topyekün halk!







eğer sadece sokağa çıkan , bütün bunları göze alanlar solcular alıyorsa , oturup düşünün biraz!







oturduğun yerden karşıtlık olmuyor!



* amerika'nın politikalarından topyekün etkilenen halkın hala uyuyor olmasının, oylarını hala amerika'nın en büyük hizmetkarlarına veriyor olmasının, doğruluğunu kesinlikle güçlendirdiği tezdir.



* yanlış tespit olmakla birlikte sol'un cesaretini göstermektedir.







lakin insan olan adalet isteyen herkes abd'nin karşısında olmalıdır, bugün ırak'da feda eylemi yapanlar sol'cu değiller fakat özgürlük isteyenlerdir... Sol'un daha fazla dile getirmesi abd gerçeğini bilmesidir, yoksa bugün tayyip'lerde deniz baykal'larda biliyor abd emperyalizmini ve ne istediğini ancak dile getiremiyor korkuyorlar oysa kendine sol diyenler direniyor savaşıyor ve çatışıyorlar ondandır böyle algılayış cesaretsizliğin söylemidir abd karşıtlığınin sol un tekelinde olması....







lakin sizde karşıt isenin çatışmalısınız savaşmalısınız birlik olup ortak paydaları yakalıyarak daha iyiye ulaşmalıyız.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


abd karsitliliginin solun tekelinde olmasi

Serbest Kürsü ve Sözlük abd karsitliliginin solun tekelinde olmasi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * sol'un söyleminden anlaşılandır. ama bu ülkede a.b.d karşıtı olanlar sadece solcular değildir.yapılan anketlerde halkın yüzde 80'inin a.b.d karşıtı olduğunu gösteriyor hatta bırakın anketleri ben içindeyim halkımız ezici çoğunlukla a.b.d karşıtı.haa a.b.d karşıtlığıyla gurur duyulmalı mıdır? bence duyulmalıdır, ben duyuyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.