| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük thisrock Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dördüncü nesil hoşgelmiş yazardır... * sözlüğümüze yeni katılmış çaylaklık mevzuunu da hızla aşmış yazardır. hoş gelmiştir ayrıca hoş kalacaktır. kalmalıdır. * camdan peynir ve çizilmiş yeşil zeytin yağdırmak suretiyle kedi boyundaki fareleri besleyen insandır. * özel mesajlarını bile entry ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * dördüncü nesil hoşgelmiş yazardır... * sözlüğümüze yeni katılmış çaylaklık mevzuunu da hızla aşmış yazardır. hoş gelmiştir ayrıca hoş kalacaktır. kalmalıdır. * camdan peynir ve çizilmiş yeşil zeytin yağdırmak suretiyle kedi boyundaki fareleri besleyen insandır. * özel mesajlarını bile entry havasında yazan ve sonuna bkz ekleyebilen eğlenceli yazar. * acep adı burak mıdır sorularını kafada uyandıran 4. nesil yazar. * * moderasyona ve sözlüğe küfür yoluyla kayanların 15 saat ceza aldığı ulusözlükte fenerbahçe'nin uefa kupası'nı alması konusunda vazelin tavsiyesinde bulunan şahsıma bir hafta çaylaklık veren moderasyona yazıklar olsun diyen yazardır. bugüne kadar saçma sapan başlıklar açmayan hatta başlık açmamak gibi bi takıntısı olan, fakat yaptığı ironiyi artniyetli bi yaklaşımla yanlış yorumlayan, kendine çok laf ettiren türlü ayarları yiyen bunu eleştiriye açık moderasyon kisfesine sığdıran moderasyona acıyan yazardır. görevini kullanmayı bilmeyen tutarsızlık abidesi moderasyona sahip sözlükte yazar olduğu için kendine kızan yazardır. s.ktir git o zaman diyenlere ise benim gitmem tutarsızlık örneği moderasyona sahip olduğu gerçeğini değiştirmeyeceği için bilginize sunma amacıyla bu konuya girdiğimi belirtmek isterim. peki neden tutarsız derseniz bunu örneklerle sunayım büyüğü makbul olan şeyler için pırlanta bakınızını silem ve subjektif bulan moderasyon nickaltında kadim dostumdur girisini subjektif bulmamaktadır. onlar da ne halt ettiklerinden bi haber olduklarından bunu okuyunca farkına varacaklardır.örnekler uzar gider lakin burda amaç kötülemek değil yanlışlarını göstermektir. acaba birilerinin selamıyla sözlüğe yazar olsa açtığı başlıktaki tanım yalnış anlaşılıp bir hafta çaylak olacak mıydım diye kendine soran yazardır. üzgün değil kızgındır. zamanında ekşiye gereken önemi vermeyip uçurluduğu için pişmandır. herkese selamlarını sunar... allah kurtarsın... * * kaşınan yazarlara her türlü ayarı veren yazardır. ayrıca fenerbahçe ile ilgili başlıklara yazdığı entryleriyle, ilgiyi alakayı üstüne çekmiş yazardır. * bir hafta yazar, bir hafta çaylak olan medcezir tadında takılan yazar. an itibari ile * 3o gün çaylaklık cezası almış an itibariyle 25 gününü tamamlamış yazardır. o değil de 3o gün ceza almak için kime ne yaptın lan? ahahaha * sözlükte öyle şahıslar varki it dalaşının ne olduğunu bilmeden alelen it dalaşının içinde olan fakat yaptıklarının farkında olmayan insanlara acıyan onları pespaye bulan yazar. açmak gerekir bu mevzuyu hem de en başından bi başlık vardır, burada yeni yazar * olmuş bi şahsa yeni olduğu bilinmeden ayar verilir. evet bunu yaptım ve inananın pişmanım bu bağlamda. olaylar burada gelişir. bilemez o ayarı alan arkadaşın salya sümük lanlı lunlu sen kimsin ulanlı özel mesajlar yağdıracağını yanında nickaltı kusacağını. şaşırır ama gerekli cevapları da ziyadesiyle verir. olay kapandı sıradan bi hazımsızlık mevzu derken durup durup nickaltı girer bu yeni kullanıcı olmuş yazmaya çalışan insan. artık o kadar yeni de değildir bu şahıs yazıyordur bir aydan fazla süredir. kendisine 3. günlük yazar demiştim zamanında çok oturmuş bu laf nereden bilebilirdim ki oysa ki çok daha anlamlı mesajlar vardı ama buna takılmış. neyse bu konuda taşak geçmek istemediğimi çünkü amacım yeni yazar olmasıyla taşak geçmek değildi. zaten yeni yazarlık olgusuyla niye taşak geçilsin ki herkesin geçtiği bi evredir. işte bunu belirten bi giri girdim. adam kaldırdı "tükürdüğünü yaladın haha lafını yedin" tarzı yaklaşık olarak ilkokul 3-4 düzeylerinde entryler yazmaya başladı. hakikaten gülüyorum. bide ondan küçükmüşüm falan mevzusu varki tam komedi. sen kendinden büyük birine nası laf sokarsın nası 3 günlük yazar dersin ben senin büyüğünüm tadında beyanları varki hakketen susmam gerektiğini farkettim. özür dilerim sayın büyüğüm. bana it dalaşına giren yazar yok format öğreten yazar demiş. ulan banane senin format bilgi düzeyinden. zaten format dediğin şey öyle birinin sana anlatacağı kadar uzun bi mevzu değil. formatın ne olduğunu bilsen anlatılacak ahım şahım bişe olmadığını kavrar, yazdığım her entryde bu adam sanırım bana ayar verdi sanırım bana format öğretmeye çalışıyor komplekslerine girmezsin. it dalaşına lan sen kimsinli özel mesajlarınla sebebiyet verdin. ben de kim olduğumu anlattım. bu kısım gayet açık ve anlaşılır sanırım. sözlerime son verirken bu akşam ki kusuntunu da biliyorum. çağrışımı üzerine alındın heralde. o mevzuya diyeceğim tek şey * belkide milyon defa çaylak olmuş çoğunda haksız olmuş ve çoğunda da haksız muamele görmüş yazmaya çalışan bir arkadaş. genzinde düğümlenenleri, gördüğünü, harbiden hissettiğini yazdı aylardır. 1000 demiş büyümüş dalya demiş kocaman olmuş abi olmuş şimdi farketti.nice binlere.. öpüldünüz canlar..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük thisrock Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dördüncü nesil hoşgelmiş yazardır... * sözlüğümüze yeni katılmış çaylaklık mevzuunu da hızla aşmış yazardır. hoş gelmiştir ayrıca hoş kalacaktır. kalmalıdır. * camdan peynir ve çizilmiş yeşil zeytin yağdırmak suretiyle kedi boyundaki fareleri besleyen insandır. * özel mesajlarını bile entry ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi