| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ÇİÇEK ANLAMLARI sizce ne demek, ÇİÇEK ANLAMLARI size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çağla yeşili açmış yapraklar yeşil gül mümkün değil bilirim ama beni anlatır diye uydururum http://www.youtube.com/watch? v=fKX-_SkDWHM mimoza cok alingansin demekmis ismi bile narin dokunsan z si kirilcakmis hissini veriyor ilginc ama oyle iste mimo olsaymis cok yumusaksin gibi bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * çağla yeşili açmış yapraklar yeşil gül mümkün değil bilirim ama beni anlatır diye uydururum http://www.youtube.com/watch? v=fKX-_SkDWHM mimoza cok alingansin demekmis ismi bile narin dokunsan z si kirilcakmis hissini veriyor ilginc ama oyle iste mimo olsaymis cok yumusaksin gibi bir anlami olabilirmis Tabirimden dolayı bağışlayın,fakat "küçük or.spu" isimli çiçeğin ne mânâya geldiğini anlamış değilim.Tamam küçük olduğu için,küçük denilebilir. Fakat or.spu neden denilmiş,zavallı çiçeğe? çiçeklerin anlamlarından ziyade renklerin anlamları çiçeklere anlam katmıştır genellikle... lale Allaha işaret etmektedir İslam kültüründe... ama kasımpatılar 10 kasımla özdeşleşmiştir memleketimizde... güller aşkların çiçeğidir tüm dünyada... ayrıca islamiyette gül Peygamber efendimizi Remzeder... ayrılıkların gülü sarı, visâle ermenin gülü kırmızı,sevgilinin tabiatının ifadesi beyaz gülle olmuştur...gonca güller ise genç ve güzel bulmanın ifadesidir... karanfiller sanırım yapraklarındaki o tırtıklı görüntü sebebiyle kalp kırgınlıklarını anlatmakta kullanılır.... belki protesto gösterilerinde karanfil kullanılışı da bundandır... ve orkide...tutkunun anlamıdır... papatya... saflık...masumiyet... defne ise eski zamanlardan bu yana tebrik ve taltif için kullanılmıştır..başarıların mükafatının çiçeğidir defne... son olarak da yasemin....güzelliğin ifadesini bu çiçekle yapanlar olmuştur... '...zira,ben ki bir gün bile Gilberte'i göremeden duramayacağımdan başka bir şey düşünmez olmuştum,(o kadar ki bir defa,büyük annem,akşam yemeği vakti eve dönmemişti de ben hemen,bir araba altında kalmışsa bir müddet Champ-Elysaes'ye gidemeyeceğimi düşünmekten nefsimi menedememiştim insan aşık olunca artık başka bir kimseyi sevemiyor) ,halbuki Gilberte'le beraber bulunduğum ve bir gün önceden başlayarak sabırsızca beklediğim,beklerken tir tir titrediğim,kendilerine herşeyi fedaya hazır olduğum demler hiç de saadet demleri değildi bunun böyle olduğunu da biliyordum,zira son derece,iptila halinda üzerlerine düştüğüm demler oldukları halde,hayatım kendilerinde zevkin zerresini bile keşfedemiyordu... Gilberte'ten uzak bulunduğum müddetçe kendisini görmek ihtiyacında idim,çünkü yüzünü durmadan gözlerim önüne getirmeye çalıştığımdan gayretlerimin neticesi buna bir türlü muvaffak olamamak ve aşkının neye tekabül ettiğini bir türlü bilememek oluyordu...Sonra,sevdiğini de henüz hiç söylememişti...Tam tersine,bana tercih ettiği erkek dostları olduğunu,beni dalgın,kendini oyuna pek vermeyen,fakat isteyerek oynadığı iyi bir arkadaş saydığını ekseriya iddia etmişti nihayet bana sık sık açıkça soğukluk alametleri de göstermişti bu da kendisi için diğerlerinden başka türlü bir kimse olduğum hakkındaki kanaatimi sarsabillirdi,eğer bu kanaatin kaynağı Gilberte'in bana olan aşkında bulunsaydı da,vaki olduğu üzere,benim ona olan aşkımda bulunmasaydı bu ise onu başkaca mukavim kılıyordu,çünkü bu onu,deruni bir zaruretle,Giberte'i düşünmeğe mecbur bulunduğum tarza tabi tutuyordu...Fakat,hakkında duyduğum hisleri bizzat ben de kendisine ilham etmemiştim...Gerçi,defterlerimin bütün sayfalarına ismiyle adresini durmadan yazıyordum,fakat bu sebeple o beni düşünmediği halde benim çizdiğim,ona da,hayatıma daha ziyade karışmaksızın,etrafımda bir hayli yer aldırtan -bu vüzuhsuz satırlara baktıkça cesaretimin kırıldığını hissediyordum,çünkü bunlar bana kendilerini hatta göremeyecek olan Gilberte'ten bahsetmiyorlardı,ama kendi arzumla bana sanki sırf şahsi,usandırıcı ve kudretsiz bir şey gösteriyorlardı...En acil cihet şu idi ki Gilberte ve ben görüşmeli ve aşkımızı birbirimize itiraf etmeli idik,yoksa bu aşk o vakte kadar adeta başlamamış sayılabilirdi...Şüphesiz,onu görmede beni bu kadar sabırsızlaştıran çeşitli sebepler olgun bir adam için bu derece zorlayıcı olmayabilirdi...Daha sonraları,zevklerimizi semerelendirmede daha ustalaşınca,benim Gilberte'i düşündüğüm gibi -fakat hayalin realiteye uyup uymadığına ehemmiyet vermeden- bir kadını düşünmek ve onun da bizi sevdiğinden emin olmaksızın sevmek zevkiyle iktifa ettiğimiz ve hatta daha güzel bir çiçek elde etmek için birçok çiçeği feda eden Japon bahçıvanlarını taklitle meylini daima canlı tutmak üzere kendisine olan meylimizi itiraf zevkinden vazgeçtiğimiz de vakidir...Fakat Gilberte'i sevdiğim devirde,aşkın kendi dışımızda gerçekten var olduğuna,olsa olsa engelleri yok etmemize müsaade ile,hiçbir şeyi değiştirmede serbest bulunmayan bir düzenle saadetlerimizi bezlettiğine inanıyordum sanıyordum ki itirafın lezzeti yerine kendi kararımla,kayıtsızlık yapmacığını ikamet etmiş olsaydım en çok hayal etmiş olduğum zevklerin birinden kendimi mahrum etmekle kalmaz esrarlı ve önceden mevcut yollarını takipten vazgeçebilieceğim uydurma,değersiz,hakikatle ilgisiz bir aşk imal etmiş olurdum...' Çiçeği veren kişiye,ve çiçeğin veriliş zamanına göre değişir... Anneler günü ayrııı sevgililer günü ayrıı ögretmenler günü ayrıı dogumgunu ayrıııııı.. ohooo say say bitmess..dolayısıyla hepsının anlamıda farklı... basit ve bir tane cevabı var: Çiçek ne olursa olsun, önemli olan büyük ve gösterişli olmasıdır. kız kısmı herşeyin büyüğünü sever, evin, arabanın, cüzdanın:Pp bknz. kızlarda algılama problemleri Dikkat edin.....tüm çiçeklerin anlamı güzeldir... seni seviyorum..sana aşığım....vs..vs... neden acaba.....senden nefret ediyorum anlamına gelen bir çiçek bile yok.... ya da senden sıkıldım artık.....? demek ki insanlar.....güzel olan bir şeye.....olumsuz bir anlam yükleyemiyorlar.... ama belki.....kaktüs olabilir....evet kaktüs..... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ÇİÇEK ANLAMLARI sizce ne demek, ÇİÇEK ANLAMLARI size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çağla yeşili açmış yapraklar yeşil gül mümkün değil bilirim ama beni anlatır diye uydururum http://www.youtube.com/watch? v=fKX-_SkDWHM mimoza cok alingansin demekmis ismi bile narin dokunsan z si kirilcakmis hissini veriyor ilginc ama oyle iste mimo olsaymis cok yumusaksin gibi bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi