![]() |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi sosyallik artırıcı doğa versiyonu türkçe değil mi..? şunun için soruyorum diğer telkinlerin adı trkçe yazıyor fakat bnda ingilizce yazıyor..acaba yanlışlıkla ing. olanı mı indirdim |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi tüm telkinler türkçedir..Aslında bir ingilizce telkin olsa da hiç fena olmaz.etkilerini rüyalardaki değişimle daha net anlayabiliriz ingilizce telkinle.. |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi inanamıyorum bu telkin işe yarıyor similiyface iki gün neredeyse aralıksız hep açık kaldı pc'imde bu telkin gece uyurken 1 gece açık kaldı 3. gün eve kendimi zor attım çok eğlendim muhabbet ettim arkadaşlarımla eskiden olsa canım hiç istemezdi :) emeği geçen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız =) |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi linkler ölmemiş ölen benim sabrım sanırım :( bende bulamadımydım ama hani bakmak ve görmek olayı varya :( o çok doğru ekranı 1 tık daha aşağıya indirdiğimde free save seçeneği çıkıyor :( oradan iniyor .. ya neden hep hatayı başkasında arıyorum ki :( sinirlenmeden önce adma gibi bakmayı ne zxmana öğrenicem çok merak ediyorum :) neyse .. teşekkürler ... indirdim :) |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Ben en üstteki telkini indirdim. 20 saniyelik ama baya işe yaradı. Dün akşamdan beri dinliyorum ama bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmemiştim. Çok çok teşekkürler. music45 |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Alıntı:
hatalı inmiş telkininiz :) http://www.telkinmp3.com/telkinler.html buradan daha kolay sonuç alırsınız diğer versiyonlarıda çok güzel bu telkinin music45 |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi niye inmiyolar..... |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi bu ne ya sitedeki bütün linkler kırık |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Alıntı:
Sweetimiz var o ilgilenir Sevgilerle |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi sitedeki linklerin hepsi bozuk.. lütfen yardım.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM. |