![]() |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi çok teşekkür ederim :) |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Alıntı:
Ben birşey sormak istiyorum.Bol su tüketmenin yararlı olduğunu biliorum ama telkinlerle nasıl bir etkileşimi var anlatırsanız sevinirim... Saygılar...... |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Telkinler bilinçaltı blokajlarını kırar diyoruz. Peki kırılan blokajlar ne olur? Parçalara ayrılarak toksinlere dönüşürler. Bu toksinlerin vücuttan atılmasının en güzel yolu su tüketmektir. Bu yüzden su tüketimine dikkat etmek gereklidir. |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi varlığınıza minnettarım iyiki varsınız. iki haftadır dinliyorum sindirimim kolay,duygularım neşeli, omurgam dik duruşlu,tılsımlı hoş olaylar yaşıyorum vsvs liste uzar gider.dinlediğimiz müziklerin sürelerini nerden anlayabilirim iş yerimde indirdiğim süre evde indirdiğim süre farklı tereddüt yaşadım. süre yazan yer varmıdır araştırdım bulamadım bu konuda tüm telkinlerin süresini bilirsek tam faydalanırız. görüşmeği diliyorum. |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi bunların hiç biri açılmıyor |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Merhaba 3 haftadır dinliyorum.Bu hafta uzun süredir görüşmediğim arkadaşlardan mesajlar gelmeye başladı. Herşey güzel başladı.Etkileri ortaya çıkmaya başladı. Dinlemeye devam. |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi ben de dinlemeye başladım. inşallah en kısa zamanda etkisini görürüm:) |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi sorması ayıp :) çoğu kişi insanları çekiyor diyor. o nasıl oluyor? tamam rahat hissederiz bolca konuşuruz fakat biz gitmiyoruz insanlar bize geliyor diye yazılmış çoğu.. napıyoruz beynimizden bilinçaltımızdan frekans mı yolluyoruz millete :) |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Alıntı:
Doğru,bilinçaltımızdan yayılan sinyaller farklı oluyor:) Ama biz göndermiyoruz,zaten 24 saat kendiliğinden yayılan bir enerjimiz var biliyorsunuz. Gönderdiğimiz frekanslar daha olumlu duyguları içeren/karşılayan frekanslar yayılmaya başlıyor bizden. O enerji benzer dalga boyunda benzerini çekiyor,çekim alanı yaratıyor. Ve aynı nitelikteki frekanslar bize geri dönüyor. Eğer test etmek istiyorsanız,korku,vahşet,cinayet,işkence içeren filmlerden bir seri yapın kendinize ve sürekli telkin dinler gibi bu sıklıkta sizde o filmleri seyredin büyük bir bağlılıkla. Bakalım günlük yaşamınızda neleri 'çağıracaksınız' haberiniz bile olmadan. ''Testere'' serisinden başlıyabilirsiniz:) Kolay gelsin. |
Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi Naptın pinnko:)Maazallah yurdumuzda gerçek bir testere vakası filan olur aman de:)Güzel komik filmler izlesin,hayatı gülücük dolsun ayol böylesi herkes için daha iyi. ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM. |