Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyallik Arttırıcı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/)
-   -   Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/952-sosyallik-arttirici-doga-su-sesi.html)

zorbakral 08-05-2009 08:06 PM

Cevap: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi

çok teşekkür ederim :)

duygu460 08-05-2009 09:49 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91196)
Telkinleri dinlerken bu şekilde dalgalanmalar olması çok normal.
Dinlemeye devam edin pozitif etkisi kalıcı olarak geri dönecektir bir süre sonra.

Birde gün içinde bol su tüketmeye gayret edin.

Ben birşey sormak istiyorum.Bol su tüketmenin yararlı olduğunu biliorum ama telkinlerle nasıl bir etkileşimi var anlatırsanız sevinirim...
Saygılar......

Belgin ∞ 08-05-2009 10:08 PM

Telkinler bilinçaltı blokajlarını kırar diyoruz. Peki kırılan blokajlar ne olur? Parçalara ayrılarak toksinlere dönüşürler. Bu toksinlerin vücuttan atılmasının en güzel yolu su tüketmektir. Bu yüzden su tüketimine dikkat etmek gereklidir.

songulakpinar 06-09-2009 10:13 PM

varlığınıza minnettarım iyiki varsınız. iki haftadır dinliyorum sindirimim kolay,duygularım neşeli, omurgam dik duruşlu,tılsımlı hoş olaylar yaşıyorum vsvs liste uzar gider.dinlediğimiz müziklerin sürelerini nerden anlayabilirim iş yerimde indirdiğim süre evde indirdiğim süre farklı tereddüt yaşadım. süre yazan yer varmıdır araştırdım bulamadım bu konuda tüm telkinlerin süresini bilirsek tam faydalanırız. görüşmeği diliyorum.

tarkan909 11-10-2009 01:11 AM

bunların hiç biri açılmıyor

pinnko 18-12-2009 12:11 PM

Merhaba
3 haftadır dinliyorum.Bu hafta uzun süredir görüşmediğim arkadaşlardan mesajlar gelmeye başladı.
Herşey güzel başladı.Etkileri ortaya çıkmaya başladı.
Dinlemeye devam.

nsns 27-12-2009 01:41 AM

ben de dinlemeye başladım. inşallah en kısa zamanda etkisini görürüm:)

daLqa 24-03-2010 12:26 AM

sorması ayıp :) çoğu kişi insanları çekiyor diyor. o nasıl oluyor? tamam rahat hissederiz bolca konuşuruz fakat biz gitmiyoruz insanlar bize geliyor diye yazılmış çoğu.. napıyoruz beynimizden bilinçaltımızdan frekans mı yolluyoruz millete :)

pinnko 24-03-2010 01:23 AM

Alıntı:

daLqa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591448)
sorması ayıp :) çoğu kişi insanları çekiyor diyor. o nasıl oluyor? tamam rahat hissederiz bolca konuşuruz fakat biz gitmiyoruz insanlar bize geliyor diye yazılmış çoğu.. napıyoruz beynimizden bilinçaltımızdan frekans mı yolluyoruz millete :)

Doğru,bilinçaltımızdan yayılan sinyaller farklı oluyor:)
Ama biz göndermiyoruz,zaten 24 saat kendiliğinden yayılan bir enerjimiz var biliyorsunuz.
Gönderdiğimiz frekanslar daha olumlu duyguları içeren/karşılayan frekanslar yayılmaya başlıyor bizden.
O enerji benzer dalga boyunda benzerini çekiyor,çekim alanı yaratıyor.
Ve aynı nitelikteki frekanslar bize geri dönüyor.

Eğer test etmek istiyorsanız,korku,vahşet,cinayet,işkence içeren filmlerden
bir seri yapın kendinize ve sürekli telkin dinler gibi bu sıklıkta sizde o filmleri seyredin
büyük bir bağlılıkla.
Bakalım günlük yaşamınızda neleri 'çağıracaksınız' haberiniz bile olmadan.
''Testere'' serisinden başlıyabilirsiniz:)
Kolay gelsin.

phantomm 24-03-2010 01:28 AM

Naptın pinnko:)Maazallah yurdumuzda gerçek bir testere vakası filan olur aman de:)Güzel komik filmler izlesin,hayatı gülücük dolsun ayol böylesi herkes için daha iyi. ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM.