|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz de ve Sosyallik Arttırıcı Forumumuzda Bulunan Sosyallik Arttırıcı Sanat Müziği Versiyonu Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Sosyallik Arttırıcı Sanat Müziği Versiyonu için kişisel gelişim konusunda www comSosyallik Arttırıcı Sanat Müziği Versiyonu ben arkalardandan sesler duyuyorum bırılerı bagırıyor gıbı bana seslenıyor gıbı .. izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() |
ben arkalardandan sesler duyuyorum bırılerı bagırıyor gıbı bana seslenıyor gıbı ..
|
||||
|
|
|
| İyi ki varsın playturk ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | shamanic (26-01-2009) |
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Super Moderator
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 28,258
1,284 Mesajinıza toplam 6,052 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba DukeS; ![]() Öncelikle yanımıza hoşgeldin.. ![]() Dikkatli dinlendiğinde telkin sesi duyulabiliyor.Atakan Sönmez'in kendi sesidir.Bazı yerlerde vurgulu söylediği için bağırıyormuş gibi algılanıyor...
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın yeni bir hayat ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | shamanic (26-01-2009) |
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
siteniz o kadar güzel ki çok memnun oldum....hani derler ya en çaresiz anınızda birsi çıkar karşınıza diye işte en çaresiz anımda bu site çıktı karşıma diyebirlm emeğinize ve yüreklerize sağlık saygılarımla
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın vuslat85 ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | keskin38 (05-03-2009), kumsal1980 (24-02-2009), sanemce (27-01-2009), shamanic (26-01-2009), yeni bir hayat (26-01-2009) |
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
9 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
bende bugün üye oldum arkadaşlarıma tavsiye bile ettim o kadar beğendim yani ,,telkinlerdeki sesleri anlamıyorum sesi duymak yeterliymiş ama gayret edip duyacağm inşllh
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın elif_k ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | suzzy (07-08-2009) |
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
9 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
hakkatten bana da öyle geliyor sanki dövecekmiş gibi biri bağırıyor :>:>
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın elif_k ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | suzzy (07-08-2009) |
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 520
85 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
İndirdim dostlar.Teşekkürler.
|
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 7
7 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
İnanılmaz bir rahatlatıcı...
|
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Teşekkürler:)
|
||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 18
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() |
inanmıyorum ya.. yok böyle bi şey... siteyi tevafuken buldum ve dinlediğim müzikler.........HARİKA!!!!!!!!!! hazırlayanların elleri dert görmesin :)
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın -mw2- ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | sanemce (11-07-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|