Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyallik Arttırıcı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/)
-   -   sosyallik arttırıcının etkileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/463401-sosyallik-arttiricinin-etkileri.html)

şükür 30-10-2011 11:49 PM

Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için...suçluluk telkininin etkisi sanırım... beni ağlattı yine bugün:) ama dediğiniz gibi rahatlamam da gerekiyomuş.ben kolay açılamam ama bugün içimden geldi hafifledim biraz...telkinlere devam:zpzp:

güven87 18-12-2011 03:23 PM

Yeni konu açmayalım buradan sorayım ? :)

Bu telkini dinyeli 1.5 hafta kadar oluyor.

Soru şu: Geçmişteki insanlar bir vesileyle yine hayatıma giriyorlar ? Oysa ben istemiyorum onları. Fakat sanki hepsi sözleşmiş gibi bir bir hayatıma dahil olma niyetindeler. İstemediğimi ifade etsem bile sürekli ayak diretiyorlar ..

Bunun telkinlerle alakası var mıdır ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürlerimi sunayım sevincli

ciddikiz 15-01-2012 11:47 PM

Merhaba sosyal fobim var.bunu için öncelikle sosyallik artırıcıyı mı dinlemeliyim yoksa direk sosyal fobiden mi başlamalıyım?

maxhealth 15-01-2012 11:55 PM

Diğer telkinleri yani suçluluk ve ego güveni dinlemeniz ilk etapta daha iyi olur.Ama yok ben sadece sosyal fobim için dinlemek istiyorum diyiyorsanız iki telkini yani sosyallik arttırıcı ve sosyal fobiyi birlikte dinleyebilirsiniz.Hatta topluluk önünde konuşma telkinini de daha sonra listenize alabilirsiniz.Bu üç telkin oldukça iyidir sosyallik konusunda.

blue jaloon 15-01-2012 11:59 PM

Alıntı:

ciddikiz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816991)
Merhaba sosyal fobim var.bunu için öncelikle sosyallik artırıcıyı mı dinlemeliyim yoksa direk sosyal fobiden mi başlamalıyım?

fobiyim diye kabullenmek bu tür yollara götürür insanı her insan gibi sende harikasin hepimiz eşitiz cünki..

ciddikiz 16-01-2012 12:05 AM

teşekkür ederim.zaten iki haftadır ego ve suçluluğu dinliyorum ama bir yerde sosyallik artırıcıyı önce dinlemek daha iyi okudğumu hatırlıyorum o yüzden sormak istedim.bu telkinlerin herbirini yaklaşık 21 gün mü dinlemek gerekiyor.suçluluğu ne zaman çıkarmalıyım?

maxhealth 16-01-2012 12:13 AM

Suçluluğu çıkarabilirsiniz.1-2 hafta listenizde bulunduktan sonra çıkarılması öneriliyor.Sosyallik arttırıcı kısa sürede etkilerini gösteriyor diyebilirim ama siz sosyal fobim var dediğiniz için ikisini de dinlemenizi önerdim.İkiside güzel telkinlerdir.Yan etkilerinin olmaması en güzel taraflarıdır.21 gün dinlemek öneriliyor daha sonra durumunuza göre dinlersiniz.

ciddikiz 16-01-2012 12:32 AM

çok teşekkür ederim :))

ciddikiz 16-01-2012 12:35 AM

sizce ikisini aynı anda eklemek mi doğru olur,yoksa birer hafta arayla eklemek mi doğru olur ?

maxhealth 16-01-2012 12:43 AM

Alıntı:

ciddikiz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817019)
sizce ikisini aynı anda eklemek mi doğru olur,yoksa birer hafta arayla eklemek mi doğru olur ?

Birer hafta arayla eklerseniz daha doğru olur.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM.