![]() |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri Alıntı:
|
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri evet etki ediyor sosyallik arttırıcı arkadaşlar gezmek isteği geliyor benki hiç evden çıkmak istemiyordum; yine pek çıkmıyorum ama o istek oluyor... |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri bende 7-8tane farklı telkini birden dinliyorum.acaba hepsini teker teker mi dinlemeliyim.ilk olarak hangi telkini veye telkinleri ne kadar sürede dinlemeliyim.bazı telkinlerin hem doğa versiyonu hemde diğer versiyonu var.hangisini tercih etmeliyim.iki versiyonu da birliktemi dinlemeliyim bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri söylemeyi unutmuştum.bende sosyal fobi depresyon vede obsesif kompulsiyon rahatsızlığı var |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri Merhabalar Nedim bey, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Telkinlerin teker teker dinlenilmesini önermiyoruz. Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Önerilen sürelerde önce onları dinlemenizi başka telkinlere daha sonra geçmenizi öneriyoruz. Telkinlerin farklı versiyonları çeşit olsun diye konulmuştur. Hangi versiyonu dinlemekten keyif alıyorsanız onu dinleyebilirsiniz. Rehber bölümümüzde kullanım bilgileri ve süreler hakkında ayrıntılı açıklamalara ulaşabilirsiniz. Linkleri incelerseniz tüm merak ettiğiniz soruların yanıtlarına ulaşacağınıza inanıyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lemeyiniz.html Sevgiler. actionsmile |
Bence mutlaka dışarı çıkın harikasınız...t678 |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri ilk safhayı bitireyim bende sosyallik artırıcıyı dinleyeceğim.bakalım bende etkili oalcak mı? |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri bir soru daha sormak istiyorum.sadece 1 telkin birden çok rahatsızlık için ortak olarak kullanılıyor.oyüzden mesela hem sosyal fobi hem depresyon hem sosyallik artırıcı için aynı telkinleri dinleyebilirmiyiz.ayrıca ben akarsu vertsiyonunu en çok seviyorum.eğer akarsu versiyonu diğer versiyonlar kadar etki edemiyorsa diğer versiyonları dinlemek istiyorum.teşekkür ederim..... |
Her biri için hazırlanmış olan telkinler mevcut forumumuzda. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Önerilen sürelerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenize sosyal fobi, depresyon ve sosyallik artırıcı telkinlerini ekleyebilirsiniz. Sosyal fobi telkini ve depresyon telkini hastalık adı taşıdığı için uzun süre dinlenilmesini önermiyoruz. Kendiniz yeterli sürelerde bu telkinleri dinledikten sonra yalnızca sosyallik artırıcı telkin dinleyebilirsiniz. Zaten bütün telkinlerin içerisine mutluluk telkini de eklenmiş olduğu için depresyon konusunda da yine sosyallik artırıcı telkin diğerleri gibi yararlı olacaktır. Versiyonların arasında etki açısından çok fark olmadığını düşünüyorum. Onun dışında doğa versiyonlarının diğer versiyonlara göre daha az etki ettiğini düşünüyorsanız eğer istediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz. Hangi versiyonu dinleyeceğiniz sizin kendi seçiminize bırakılmıştır. Ben doğa versiyonlarını daha etkili buluyorum zihnimi yormadığı için ve çoğu zaman doğa versiyonlarını dinliyorum. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri bende sizi seviyorum.iyiki varsınızactionsmileactionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 AM. |