![]() |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? Alıntı:
|
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? Arkadaşlar bu bolluk bereket aktivasyon çalışması mı yoksa reiki mi? |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? reiki.. ve aktivasyon .. zaten bolluk bereket reikisi aktivasyon olmadan olmaz.. |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? Arkadaslarim, Bu konu da gecmiste acilmis ve guncellemek istedim, yeni baslik acmaktansa yeni uyelerimize de isik olmasini seciyorum.. Meger, Sosyallik arttiricinin ne kadar buyuk ve inanilmaz etkileri varmis, buyrum birliikte etkilerine bakalim ve su anda bunu yasayan arkadaslarimizin degerli yorumlarini bekliyorum... Mutlu Kalin ArzUyrl78 |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? Ben de sosyallik dinlediğimdönemde çok sayıda kişiyi çekenlerdenim :) Normalde de telkin dinlemeden önce de çok kişiyle tanışırdım olmadık yerlerde ummadığım ortamlarda. Hemen hemen yarısı etkisiz ya da gereksiz kişilerdi. (Aşağılamak için söylemiyorum.)Ama sosyallik artıcıyı dinleyip biraz olumla yapınca daha bilinçli bi çekim oldu. Her gün evden çıkarken hayatıma bana katkıda bulunabilecek, hayatına katkıda bulunabileceğim, beni mutlu eden, mutlu edebileceğim kişileri çekmek gibi olumlamalar yapınca daha güzel bi durum oldu :) Yine dinleyeyim bakim. Sonuçları paylaşırım. |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? ben de paylaşayım yeni gelişmelerimi :)) insanları çekiyorum evet ama geçmişte sildiğim ve bir daha görüşmem dediğim insanları tekrar çekiyorum :)) demek ki frekanslarımız birbirine yaklaşmış :)) Teşekkürler Arzu abla güncellediğin için.. bu aralar pek bi enerjik ve aktifsin maşaalllaaaahhh :)) |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? merhabalar, bende uzun zamandir hayatimi zora sokan insanlari hayatima cekmeye basladim galiba. bunlarla mucadele vermekten hayatimi yasayamaz oldum. sanirim negatif bir enerji yaydim, bu kadar negatif enerjileri cektigime gore .... himmm yinede hayati seviyorum. |
Siteyi ve herkesi cok seviyorumgirlhaha |
|
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? slm arkadaşlar bu telkinli müzikleri bulamıyorum bana yardıncı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM. |