Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyallik Arttırıcı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/)
-   -   Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/462939-hayatima-yok-yerden-yeni-insanlari-cekiyorumtelkinden-galiba.html)

RimA Vita Perfetto 14-09-2011 08:45 AM

Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ?

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806830)
sol köeyi kapmış zıplıyorum yine :D

ben de ortadayımm... y789

kuzeygüney 14-09-2011 10:58 AM

Arkadaşlar bu bolluk bereket aktivasyon çalışması mı yoksa reiki mi?

RimA Vita Perfetto 14-09-2011 11:56 AM

reiki.. ve aktivasyon .. zaten bolluk bereket reikisi aktivasyon olmadan olmaz..

azraist_24 13-11-2011 11:02 PM

Arkadaslarim,

Bu konu da gecmiste acilmis ve guncellemek istedim, yeni baslik acmaktansa yeni uyelerimize de isik olmasini seciyorum..

Meger, Sosyallik arttiricinin ne kadar buyuk ve inanilmaz etkileri varmis, buyrum birliikte etkilerine bakalim ve su anda bunu yasayan arkadaslarimizin degerli yorumlarini bekliyorum...

Mutlu Kalin

ArzUyrl78

herdaimmutlukız 14-11-2011 01:11 AM

Ben de sosyallik dinlediğimdönemde çok sayıda kişiyi çekenlerdenim :) Normalde de telkin dinlemeden önce de çok kişiyle tanışırdım olmadık yerlerde ummadığım ortamlarda. Hemen hemen yarısı etkisiz ya da gereksiz kişilerdi. (Aşağılamak için söylemiyorum.)Ama sosyallik artıcıyı dinleyip biraz olumla yapınca daha bilinçli bi çekim oldu. Her gün evden çıkarken hayatıma bana katkıda bulunabilecek, hayatına katkıda bulunabileceğim, beni mutlu eden, mutlu edebileceğim kişileri çekmek gibi olumlamalar yapınca daha güzel bi durum oldu :) Yine dinleyeyim bakim. Sonuçları paylaşırım.

RimA Vita Perfetto 14-11-2011 09:51 AM

ben de paylaşayım yeni gelişmelerimi :))
insanları çekiyorum evet ama geçmişte sildiğim ve bir daha görüşmem dediğim insanları tekrar çekiyorum :))
demek ki frekanslarımız birbirine yaklaşmış :))
Teşekkürler Arzu abla güncellediğin için.. bu aralar pek bi enerjik ve aktifsin maşaalllaaaahhh :))

matri 14-11-2011 10:45 AM

merhabalar, bende uzun zamandir hayatimi zora sokan insanlari hayatima cekmeye basladim galiba. bunlarla mucadele vermekten hayatimi yasayamaz oldum. sanirim negatif bir enerji yaydim, bu kadar negatif enerjileri cektigime gore .... himmm yinede hayati seviyorum.

azraist_24 14-11-2011 03:08 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811158)
ben de paylaşayım yeni gelişmelerimi :))
insanları çekiyorum evet ama geçmişte sildiğim ve bir daha görüşmem dediğim insanları tekrar çekiyorum :))
demek ki frekanslarımız birbirine yaklaşmış :))
Teşekkürler Arzu abla güncellediğin için.. bu aralar pek bi enerjik ve aktifsin maşaalllaaaahhh :))

Tesekkurler tatlim evet bu aralar enerjikimy789
Siteyi ve herkesi cok seviyorumgirlhaha

Bir_Tutam_CENNET 18-01-2012 11:34 AM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573867)
400 kişilik bi yurtta kalıyorum ama 2 3 hafta öncesine kadar herşeyimi yalnız yapardım. tanıdığım insanlar vardı ama hiçbiriyle samimi değildim merhaba - merhaba, o kadar. dinlemeye başladığımdan beri sürekli dalgalanmalar hissetdim vaz geçecekken dinlemekten, sonn anda kurtuldum bu düşünceden hemmde onlarca kez oldu bu 1 2 defa değil ama bırakmadım bırakmamda :) her neyse, son 2 gündür birileri beni bi'yerlere davet ediyorlar normalde o kadar çekingen imdirki kimmse benle konuşmaz ama şimmdi kavga ettiğim çocuk bile bana merhabalar nasılsın falan diyor, ne bileyim resmen açıkça farkediliyor değişim :) hatta net olarak tepki koyduğum, terslediğim birisi bir baktım beni bekliyor. 'canım sıkıldı da bir konuşalım senle' diyor bana. yemeğe önceden yalnız inerdim çoookk canım sıkılırrdı şimmdi mutlaka 2 3 kişi oluyoruz ve onlar beni almaya geliyorlar :)) özellikle artık herşeyi değiştirebileceğime inanıyorum. gerçektende başkalarını değiştirme yolu önnce kendinden geçiyormuşş :))) ettrafıma bakıyorumda yardıma ihtiyacı olann o kadarr çokk insan varrki. . söylüyorum bir site var bilinçaltıyla ilgili bi bakın oraya diye ama kendisine olan inancını yitirmiş. o haliyla mutlu olduğunu sanıyor. önemli olan inanmak, sonnrası kendiliğindenn geliyor. zaten iyi ce bi'toparlansam boy uzatma yada geçmeyi düşlüyorumm :)) sizleri seviyorumm kndinize iyi bakınn

bede dınlıyorumm bu telkını ama daha etkısını göremedım daha doğrusu eve geldığım ıcın cok fazla ustune dusemedım aynı dertten bende muzdaribimm üstüne üstlükk bızımkı karma yurtt yanı yemek kahvaltı falan hep ortakk neysee aslında bende çekingenlikk yokk kendını ustun görme ve kibir varr bunu farkedıyorumm vee bu huyumu sevmıyorumm bununda önceden yasadıgım dostuklardan arkdaslıklardan kaynaklandıgını dusunuyorumm herkesee karsııı çokk mesafelıyımm. oda arkadasımla bı ıyıyım.onun harici yan odamı bıle tanımıyorumm tammemen bana ters özellıkler sergılıyorumm eger sennde dedgın gıbı bu etkılerr oluyosaabugünden itibarenn sürekli dinlerımm .

siberalem 18-01-2012 02:35 PM

slm arkadaşlar bu telkinli müzikleri bulamıyorum bana yardıncı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM.