![]() |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum :zpzp: |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? keşke ben de çeksem o yeni insanları.... eskiye saplanıp kaldım, yeni birileri geliyo gelmesine ama hayatıma jet hızıyla girip sonra da aynı hızla çıkıyolar hiç kimse hayatımda kalıcı olmayı aramıyo... :/ |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? Alıntı:
şimdi yeni insanlarla olan arkadaşlıklarımın keyfini sürüyorum.. ama dediğin gibi gelen jet hızıyla geri gidiyor.. ve her seferinde üzülen ben oluyordum. düşünce tarzımı değiştirmekte buldum çözümü.. şimdi her gelen insana teşekkürlerimi sunuyorum.. çünkü hayatımıza ''uğrar'ken bize bir şey bırakıp da gidiyorlar.. zaten bunun için gelmiyorlar mı.!! hayatımızdaki görevlerini yapıp gidiyorlar. görevi uzun olanlar ise devam ediyor kalmaya.. en önemli nokta ister uzun kalsınlar ister kısa herkes hayatımızda misafir.. biz de sadece bize öğrettiklerinin keyfini sürmeliyiz.. y789 |
çok güzel etkiler bunlar senin adına ve kendi adıma çok seviniyorum. bende bu etkileri görmeye başladım ilkokul arkadaşlarım, ortaokuldan bikaç arakdaşım beni buldular çok şaşırdım.yoğunum desemde ısrarla aramalara başladılar :) o arkdaşlarımla yemeğe çıktık onlarla beraber başka arkadaşlarla tanıştım onlarlada kaynaştık. ben pek arayamasamda onlar aryıp hatta bana hayır şansın yok hadi bakalım demeye başladıklar buda benim hoşuma gidiyor :)) ve çok şükür iç huzurum dengelendi ara ara fevrileşiyorum o anlarama bakıyorum ne zaman diye ya karşımda mızmızlanan herşeyden yakınna birileri olduğunda ya kaprisli yada sözüm ona egosu tavan yapmış kişilerle..onlarıda hayatımdan çıkarıyorum zaten ve çokda kolay oluyor artık hatyatımda olumsuzluklara olumsuzluk üretenlere yer yok Rabbimin izniyle. bu yüzden senin adınada çok sevdim her zaman mutluluğun daim olması ve hayrına herkesi çekebilmen dileğiyle sağlıcakla kal sevgiyle kal ve ışıkla kal..smileydance |
çok doğru söylemişsin yürekten katılıyorum bende elimi eteğimi faceden msnden kesmiştim ve hala face delisi değilim artık. ve artık insanların öyle ekle beni faceye yok msne arkdaş listesi çok görünsün edasını çekemiyorum. madem muhabbetin yok facende olmasın msninde olmasın diyorum ve patır patır siliyorum :D ve ben vazgeçemeyen ben şimdi gözümü kırpmadan vazgeçtikçe daha daha güzelleri geliyor. ben onlara tutsak olmayı bıraktım hayatımı olumlu yaşamayı seçiyorum. tutsak oluncaksa onlar olsunlar benim kapım hayırna gelen herkese açıktır diyorum :)) çünkü ben bir aynayım bana bakan kendini görür. bunu yaşadım yaşıyorumda. :)) sevgiyle mutlulukla güzelliklerle ışıkla kal |
|
gerçekten bazılarına yol verince diğer insanlara yol açıyoruz sankiikahvesmiley sen de sevgiyle ışıkla kalll:zpzp: |
sizin gibi anlayanlara koca bi 25889 (alkış ) benden :) Alıntı:
|
amin ecmain.. happy6happy6happy6 |
Cevap: Hayatıma yok yerden yeni insanları çekiyorum..telkinden galiba ? sol köeyi kapmış zıplıyorum yine :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 PM. |