| ||||||||||
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Böyle biri olmak istiyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bunun için olumlamalar var şunları deneyebilirsin : Ben kendim olduğumda harikayım. Ben kendim olduğumda harika olduğumu biliyorum. Ben kendimi sevgiyle ifade ederim. Ben kendimi ifade ederken güvendeyim. Ben kendimi ifade ederken güvende olduğumu biliyorum. Ben kendimi ifade ederken güvende olduğumu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi
Böyle biri olmak istiyorum... | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | bunun için olumlamalar var şunları deneyebilirsin : Ben kendim olduğumda harikayım. Ben kendim olduğumda harika olduğumu biliyorum. Ben kendimi sevgiyle ifade ederim. Ben kendimi ifade ederken güvendeyim. Ben kendimi ifade ederken güvende olduğumu biliyorum. Ben kendimi ifade ederken güvende olduğumu onaylıyorum. Kendim olduğumda mükemmelim. Kendim olduğumda mükemmel olduğumu biliyorum. Kendim olduğumda mükemmel olduğumu onaylıyorum. Kendimi kolaylıkla ifade ediyorum ve insanlar da bana kendini kolaylıkla ifade ediyor. Sevgi ile iletişim kuruyor ve karşılığında sevgi görüyorum. Ruhumun gerçek ışığını serbest bırakıyorum. Ruhumun gerçek ışığını serbest bırakırken güvendeyim. Bu olumlamaları aynada gözlerinin içine bakarak 15 gün tekrarla çok fazla şeyin değiştiğini göreceksin =) |
| | |
| Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Böyle biri olmak istiyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bunun için olumlamalar var şunları deneyebilirsin : Ben kendim olduğumda harikayım. Ben kendim olduğumda harika olduğumu biliyorum. Ben kendimi sevgiyle ifade ederim. Ben kendimi ifade ederken güvendeyim. Ben kendimi ifade ederken güvende olduğumu biliyorum. Ben kendimi ifade ederken güvende olduğumu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi