![]() |
sosyal fobili arkadaşlara tavsiye arkadaşlar ben uzun yıllar sosyal fobiyle mücadele ettim.ilaçlarla 8 yılda ilerleyebildiğimin çok daha fazlasını kısa sürede telkinlerle katettim.şimdi ise sosyal fobi adı bile bana çok uzak. arkadaşlar bende önce sitedeki ücretsiz telkinleri dinledim ve çok ama çok faydasını gördüm.ama sosyal fobi hastalığının temelindeki eksiklerden biri özdeğer özsaygı eksikliği.bunun için kişiye özel telkinlerden aldım ve daha önce hiç hissetmediğim özdeğer duygusunu hissettim.bunun için çok mutluyum ve artık kendi içimde dengede olduğumu hissediyorum.hayatta hiçbir şeyim olmasa bile içimde asla yıkılmayan bir ben var.artık yaşamla daha uyumluyum.sosyal fobisi olan ve kendine değer vermeyen arkadaşlara tavsiye ederim.suçluluk,ego, kendine güven,arttırılmış güven, kendine saygıyı arttırmak,öz saygıyı arttırmak telkinlerini dinliyorum ve çok büyük faydasını görüyorum. |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye ne kadar güzel böyle şeyler duymak. Yüzünüzde gülücükler, hayatınızdan mutlulular hiç eksik olmasın . |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye güzel haberler:D kendine iyi bak iyi haberlerin devamını bekliyoruz.. |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye yalnız arkadaşım eğer doğru doktoru doru ilacı bulursan ilaçların çok etkisi oluyor o ilaçlatr sayesinde benim gibi hç dışarı çıkmayan arkadaşım şimdi eve girmez oldu bende bugün itibariyle onun kullandığı ilacı örendim ve bugün itibariyle doktorumun izniyle kullanmaya başladım burda sölemek istemem ismini ama cidden etkili ilaçlar var telkinleride dinliyorum olumlamada yapıyorum sfyi yenmek için asıl mucadelimi bugün itibariyle başlatıyorum.daha şimdiden çok mutluyum çok sürmeden sf yerini hatıralara bırakacak! |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye Tebrikler arkadaşım güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.. :) |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye bende bir sfli olarak burayı rastgele keşfettim, ilaçlardan bıktım hepsini bir köşeye attım uyuşturmaktan başka bir halta yaramıyor :D zaten 2 yıl uyuşuk gezmiştim benim için flu bir dönemdi hatırlamakta bile zorlanıom valla. ama baya da bir yol katettim bilinçaltım ne yapmamı yani yapmamamı istiyorsa tam tersini yapıyorum ona kafa tutuyorum başarılı da oluyorum yalnız şu bilinçaltı susmuyor birtürlü bak sus uyuşturcam seni yine haaa diyorum :DD nese umarım telkinlerle bende başarıya ulaşırım. mutlu günler sizinle olsun arkadaşlar. |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye Arkadşlar bna telkinker fayda etmiyor; :( ne yapacağım benn?.. Neredeyse 3 ay olacak ama fayda etmiyor.. Acaba sadece sosyallik artıcıyla sosyal fobi telkini mi dinlesem?.. Ne yapacağımı şaşırdım; sf den kurtulmak isityorum ama geçmiyorrr... :( Yeni bir kursa kayıd oldum ilk gün dha çekingendim ikinci gün rahatladım ama hala rahat olamıyorum yine çekiniyorum; oysa arkadaşlar çok sıcak kanlı hocamız da iyi ama ben neden böyle oluyorumm?.. Tam biraz azaldı diyorum yine çoğalıyor anlamadımm... :( |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye siz telkinleri nasıl dinliyorsunuz? |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye normal sırayla dinliyorum da ama fayda göremedim ben; hele kendine güven telkini hiç etki etmiyor... :( |
Cevap: sosyal fobili arkadaşlara tavsiye peki hoparlörle mi kulaklıkla mı dinliyorsunuz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:39 AM. |