Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/)
-   -   Tepkilerin Net Olması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/10-tepkilerin-net-olmas305.html)

hayatimdegisti 27-08-2006 12:45 AM

Tepkilerin Net Olması

Olumlu yada olumsuz tepkilerin daha net olması  üyelerimiz tarafında oldukça sık ifade edilen bir etkidir.Herhangi bir şeyi savunduğunuzda kendinize güveniniz ne kadar fazla ise o kadar kararlılık gösterirsiniz.Bir araba nasıl benzini olduğu kadar yol alırsa sizin deponuzda ki kendine güven ve kararlılık duygusu çok suçluluk duyguları az olduğunda işte evde nerede olursanız olsun kendinizi daha iyi ifade edersiniz.Bu konuda yaşadıklarınızı hissetiklerinizi başınızda geçen ilginç olayları burada anlatmaya paylaşmaya ne dersiniz?Artık oyunda sizde varsınız.Her konuda fikirlerinizi ifade edebilimek ne kadar güzel ve keyif verici değil mi?Siz kendinize inandıkça çevrenizdekilerde inanır.Bir toplantıda görüşlerinizi ifade ettiniz mi?Önceye gore ne gibi farklar var?Yada hakıkınızı savundunuz mu?Sesinizi yükselttnizi mi?Paylaşmak istermisiniz?
http://images.google.com.tr/images?q...4b/topalov.gif

forex 20-10-2006 02:31 AM

Ynt: Tepkilerin Net Olması

istediğim kadar olmasada eskiye oranla daha rahat tepki koyuyorum.hatta şaşırıyorum bazen ben mi dedim bunu diye?

yakamoz 12-12-2006 05:45 AM

TEBRİKLER DOST78 :)
Başarılarınızın devamını dilerim.

yakamoz 12-12-2006 06:13 AM

Telkinlere başladığım günden bu yana kendimi daha pozitif bir yaklaşımla ve net bir şekilde ifade edebiliyorum.

Değişimim ve değişimimin devam etmesi beni cok mutlu ediyor.

Atakan Bey, hani tarihte milattan önce ve sonra vardır ya, bizler içinde Ritmotrans Öncesi ve Ritmotrans sonrası (RÖ.-RS) bizim tarihimiz oldu ve hergün yeni bir tarih yazdırmaktasınız. Size ne kadar teşekkür etsek inanın azdır.

TEŞEKKÜRLER, İYİ Kİ VARSINIZ.

farkvar 28-10-2007 07:11 PM

hocam gerçekten de tepkilerım çok değiştim 2 kişi konuşuyo aa ben gıtmıyım bana bişi sorarlar cvp verermem felan nerde eskıden dı hocam şimdi löppp dıye dalıyorum pardon kapıayda vuruyorum tabii smiliyface hmene bır muhabbet bır muhabbet deme gerçekten içtenlikle allah razı olsun be ohhhhhh be cilgin897

miniş 29-11-2007 12:36 PM

bendede çok değişiklikler oldu artık düşündüklerimi çok rahat söyleyebiliyorum
olaylar karşısında tepkim ve tavrım net ve kesin artık farketmez kelimesini kullanmıyorum

empati72 26-02-2008 05:19 PM

Üç haftadır dinlemeye devam ediyorum telkinleri , bu hafta dördüncü haftam. Ama aman aman bir değişim yaşamadım. Hatta bazan insanlardan kaçtığım bile oluyor muhabbet etmemek için. Yaa bariz bir değişim yok sanki. Ya da şölemi oluyor acaba; içsel olarak birşeyler kanıksandığı için bu telkinlerle, yaşanan değişimlerde sanki herzamanki davranışımızmış gibimi geliyor acaba bizlere dusun Böle olabilir mi? Bir süredir bunu düşünüyorum ama içinden çıkamadım. İnanmasam devam etmezdim ama inanıyorumki devam ediyorum. Haftaya erken uyanmaya başlıcam diğerlerine ek olarak bakalım. belki onda değişimi yakalarım. 98569

berk22 20-04-2008 03:53 PM

dun isyerinde asagya malzeme almaya gelen arkadasa nasilsin dedim (aslinda soyle dedim how u doin man u alright?)cunku yurtdisinda yasiyorum 44
bana dediki yea im fine thanks how are you ?bende im very well thank you dedikten sonra dediki cok yorgunum!!

onun gozlerinin icine bakarak sana 10 saniye once sordum iyimisin diye bana iyiyim dedin simdi yorgunum diyorsun?benim sana ne sordugumu dinlemedinmi?eli ayagi birbirine girdi panikledi cok uzgunum falan filan dedi ve ben ona dedimki biliyormusun senin problemin nedir?ne dedi sen ani yasamiyorsun dedim senin kafan ya gelecekte ya gecmiste bu yuzdenden basarili olman zor dedim ve yurudum arkamdan bakakaldi.iste bu netligi seviyorum kiss3

ruhsal 26-09-2008 12:03 AM

isteklerimi söylerken bir sürü neden de sıralardım. şimdi ben böyle istiyorum yada ben bunu kabul etmiyorum diyorum. artık istediklerime yada istemediklerime sebep bulmak ve başkalarını da ikna etmek zorunda hissetmiyorum kendimi.
hakkımı savunmakta çok ilerledim. sesimi yumuşatmadan, hatta yükselterek ifade ediyorum düşüncelerimi. açıkçası bu kimsenin işine gelmiyor. şaşkınlıklarını sana bir şey oldu, sen çok değiştin, alıngan oldun gibi sözlerle ifade ediyorlar. aslında sadece bencilliklere, bencillik yapmadan dur demeyi öğrendim.  iş yerimde bencilliklerine sessiz kaldığım kişilerin, şimdi adımlarını atarken önlerinde bir engel olduğunu bildiklerini fark etmek hoşuma gidiyor.  uy897

Novos 26-09-2008 03:01 AM

25889 bravo helal olsun sana smiliyface bende de aynı durum oluyor bazen bir tepki veriyorum, adamın gözleri faltaşı gibi açılıyor aa34

ayses 17-06-2009 09:41 PM

Cevap: Tepkilerin Net Olması

21 gunluk dınleme suremı daha doldurmadım..aslında bu sıteye ılk uye oldugumda 2007de yıne dınlemıstım ama sonra bıraktım..tembellıkten..ama sımdı yenden basladım bu 10.günüm..tepkılerım daha bır netlestı...konusmalarımda daha bır kendıme guvenım geldı daha bır dık yuruyorum olumsuz bırsey yasadıgımda moralım bır anda duserdı ve duzelmem uzun surerdı ama sımdı hemen kendımı toparlayabılıyorum ve ılgınc olanı moralımı duzeltmek ıcın hıc ugrasmamam...sankı kendılıgınden duzelıyor..aynada kendıme baktıgımda bıle farklılık hıssedıyorum...ınsallah 21 gunun sonunda daha bır netlık kazanıcak tepkılerım:)

sudem8 18-06-2009 12:01 AM

sevinclisevincliBen de çok büyük değişiklikler oldu.telkinlerin saatine çok dikkat etmedim.ilk zamanlar daha çok dinliyordum.Bir ay içinde aman Allahım nasıl bir güç oluştu...Genelde çok sakin bir insanım ama, eve haklı olduğum halde, bir olay yüzünden o an için haksız görünüyorum ama...gelen adamları geleceklerine pişman ettim..partysmiley.yanımdaki kiler benim bu durumuma şaşırmışlar ve uyarıyorlar.Bunlarla kötü olmaya gelmez...Aman sus sen hiç böyle davranmazdın diyorlar...Merdivende dahi rezil ettim...Halbuki benim daha alttan alıp, apartmana rezil olmamam gerekirdi eski düşünceme göre..s45apkBeyazın dediği gibi bir adamsendecilik bir ukalalık,kendine aşırı güven oluştu... işin şakası haklı olduğum için yaptım yoksa haklı olsam bile ses çıkaramazdım...hiç tarzım değildir, öyle hareketler..hayır olsun artık...çok memnunum halimden...hani saat 12 olunca kabağa dönüşmekten korkuyorum şimdi...y789

aydag 20-06-2009 11:18 AM

merhaba arkadaşlar
acilen yardımlarınıza ihtiyacım var
benim sorunum karşı cinsle iletişim kuramamak ve bu yüzden kendimi çok ezik hissediyorum ilk hafta ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinini dinledim çoğu kimsede olan dik yürüme ve baş ağrıları ve kendime güvenim geldi
daha sonra ego ve suçluluk duyguları telkininin yanına sosyallik artırıcı sosyal fobi kendine güven koruma kalkanı deprasyon gibi telkinleri ekledim
ama ne olduysa hoşlandığım kız aklıma geldi ve onda bir türlü olumlu bir yanıt alamadığım içinde yine kendimi kötü hissetmeye başladım tekrar eskiye dönüş oldu yani
bende tekrardan ego ve suçluluk duygusu telkinini baştan dişnlemeye ve dah uzun bir süre dinlemeye karar verdim ama içimde yine çok karamsarlık var aklıma hep olumsuz düşünceler geliyor yaşım nerdeyse 40 oldu bir kız arkadaşım olmadı ve çok yanlızım sevdiğim aşık olduğum kızdanda olumlu bir yanıt alamayıncada dahada kötü oluyorum
birde şunu belirtmek isterim kızlarla normal olarak konuşuyorum ama birbirimizden hoşlanmayada başlıyoruz tamam diyorum işte bu olacak diyorum ve ondan hoşlandığımı söyleyince de her şey alt üst oluyor benden kaçıyorlar samimiyeti bırakıyorlar bu tür olaylar başıma hep geldiği içinde artık yine aynı hayal kırıklığını yaşayacağımı düşündüğüm içinde kendi kabuğuma çekiliyorum
ne yapacağımı bilemiyorum
acilen önerilerinizi bekliyorum ne olur yardım edin çok yanlızım

keops 20-06-2009 12:09 PM

Karşı cinsle alakalı sorunlara çözüm olabilecek özel scriptler mevcuttur..
Atakan beye bu konuda isme özel telkin yaptırabilirsiniz.Faydası mutlaka olur.
Bizim ya da başkalarının yapmakta olduğu kişisel gelişim seminerlerinin olumlu havasından yararlanıp birçok kişi gibi yaşamınızda değişiklikler yapabilirsiniz..
Çözüm için gereken yaparsanız istediğiniz değişikliği içinizde hissedip olumlu durumları kendinize çekeceğinizden şüphem yok.
Sevgilerimle

efe26 24-06-2009 11:30 AM

merhabalar bende 15 gündür düzenli dinliyorum telkinleri bir haftadır erken uyanıyorum 2.sigara içme isteğim bir hayli azaldı paylaşımlarından dolayı emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler super

aydag 05-07-2009 12:25 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467541)
Karşı cinsle alakalı sorunlara çözüm olabilecek özel scriptler mevcuttur..
Atakan beye bu konuda isme özel telkin yaptırabilirsiniz.Faydası mutlaka olur.
Bizim ya da başkalarının yapmakta olduğu kişisel gelişim seminerlerinin olumlu havasından yararlanıp birçok kişi gibi yaşamınızda değişiklikler yapabilirsiniz..
Çözüm için gereken yaparsanız istediğiniz değişikliği içinizde hissedip olumlu durumları kendinize çekeceğinizden şüphem yok.
Sevgilerimle

sn keops
tavsiyeniz üzerine atakan beyle görüştüm ve kendime özel scrip ahazırlattım
bu scripleri hazırlamadadam önce ego ve suçluluk duygularını iki hafta dinledim dedikleri gibi dik yürümem konusunda beni bir şeyler zorluyor ve kendimi eskiye oranla daha iyi hissetmeye başlamıştım taki atakan beyin hazırladığı scripleri dinlemeye abşlayınca yine kendimi mutsuz ihssetmeye başladım bir ara oluyor içim içime sığmıyor sonra yine kendimi kötü hissediyorum
bu olayaı atakan beye anlattım scriplerin ağır geldiğini ve yılların birikimi olan şeylere karşı bilinçaltımın buna tepki verdiğini ve bununda iyi olarak algılanması gerektiğini söyledi
ama kendime bazen o kdar kötü hissediyorum ki dokunsalar ağlıyacak durumdayım
hoşlandığım bir bayandan aşkıma karşılık alamadım sürekli aklımda ve hiç çıkmıyor bununda etkisi olabilirmi scriplari nerdeyse 24 saat dinleyorum ama tez canlı olmamdan dolayı galiba hemen her şeyin bir anda bitmesini istiyorum
sizin görüşleriniz nelerdeidr paylaşırmısınız
syg

Soguk_beden 07-07-2009 09:35 PM

Sanırım siteyle eskisi kadar ilgilenilmiyor.. Siteyi 2 gündür geziyorum son günlerde atılan msjlara genel olarak cvp yazılmamış genelde en son atılan msjlarda 2008 msjları :O

suyun yüzü 04-11-2009 02:22 PM

büyük değişim var bende...tepkilerimde büyük farklılıklar var..cümlelerim net ve keskin..karşımdaki kırılmasın diye kurduğum yuvarlak cümleler geçmişte kaldı..eskiden birileri bana haksız yere tepki verdiğinde haklı olduğumu bildiğim halde kendimi savunmazdım, hatta bu durumu o kdr abartmıştım ki insanların beni salak yerine koymasından zevk alır duruma gelmiştim..bırakiim onlar kendilerini zeki sansınlar, içimdeki potansiyeli ben biliyorum bu bana yeter diyip duruyodum...telkinleri dinledikten sonra bende bi farkındalık başladı..şunu farkettim:
ben 21 yaşındayım ve 21 yıldır içimdeki potansiyele eziyet etmişim, onu dışarı çıkarmamışım, diğer insanlardan çok çok üstün duygu ve düşüncelerim olduğunu bile bile bunu kimseye farkettirmemiş, fotoğrafta gözüken olmamışım hiç bir zaman..ve bu durum beni karşımdakinin gözünde deersiz kılmış..kendi içimde sebebini bilmediğim bu cezalandırma dışardaki insanlardan da deersizlik görmeme sebep olmuşş..bunu farketmek yeniden doğmakla eş değer benim için..ayna egzersizini yaptığım ilk gün gözlerime baktığımda orda başka birini gördüm..o bendim kapattığım güçlü potansiyelim..yarım saat o gözlerle konuştum..ilk defa kendimi canlı hissettim..yaşıorum evet artık yaşıodum..kendimi içime hapsettiğim için özür diledim..o kdr güçlü ve parlak bakıoduki gözlerim özürümü kabul ettiğini anladım ve teşekkür ettim..
Bu farkındalıktan sonra herşey değişti..Bilinçaltımda kimlere kızgınsam onlarla bi takım olyalar yaşadım ve daha önce hiç vermediğim tepkileri verdim..Bu arkdşlarımdan bazıları kaybetmeme sebep oldu..Çünkü alışmışlardı susan bana..Bu zamana kdr alttan aldığım arkdşlarım beni garipsediler sen değiştin dediler..Bana kendimi deersiz hissettiren tüm arkdşlarımı hayatımdan çıkardım ve gayet asilce yaptım bunu..Ama onlar belden aşşağı vurmayı ihmal etmediler tabi..Haketmeyene deer vermek kendime yağtığım büyük saygısızlıktı..artık bunu yapmıorum ve bu yüzden emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
super

papirus 27-03-2010 12:13 AM

Herkese merhaba,

Bende siteye yeni üye oldum. Harika bir site ve paylaşımlar da harika.. Ben telkinleri çok gergin olduğum bir dönemde dinlemeye başladım. Telkinleri gece dinledim, ertesi gün bir mutluluk, bir güven, kendimi çok iyi hissediyorum. Çok şaşırdım ilk anda anlayamadım, kendime sordum bu rahatlık, neşe nerden geliyor diye.. Telkinleri dinlediğimi unutmuştum, sonra hatırladım dinlediğimi..Devam ediyorum dinlemeye, bence etkisi çok iyi Atakan beye ve sizlere çok teşekkürler.. Dinledikçe gelişmeleri bildireceğim.. Hepinize sevgi ve güven duygusu dolu günler dilerim.. Sevgiyle kalın

keops 27-03-2010 11:06 AM

Alıntı:

aydag Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469666)
sn keops
tavsiyeniz üzerine atakan beyle görüştüm ve kendime özel scrip ahazırlattım
bu scripleri hazırlamadadam önce ego ve suçluluk duygularını iki hafta dinledim dedikleri gibi dik yürümem konusunda beni bir şeyler zorluyor ve kendimi eskiye oranla daha iyi hissetmeye başlamıştım taki atakan beyin hazırladığı scripleri dinlemeye abşlayınca yine kendimi mutsuz ihssetmeye başladım bir ara oluyor içim içime sığmıyor sonra yine kendimi kötü hissediyorum
bu olayaı atakan beye anlattım scriplerin ağır geldiğini ve yılların birikimi olan şeylere karşı bilinçaltımın buna tepki verdiğini ve bununda iyi olarak algılanması gerektiğini söyledi
ama kendime bazen o kdar kötü hissediyorum ki dokunsalar ağlıyacak durumdayım
hoşlandığım bir bayandan aşkıma karşılık alamadım sürekli aklımda ve hiç çıkmıyor bununda etkisi olabilirmi scriplari nerdeyse 24 saat dinleyorum ama tez canlı olmamdan dolayı galiba hemen her şeyin bir anda bitmesini istiyorum
sizin görüşleriniz nelerdeidr paylaşırmısınız
syg

24 saat dinlemeniz bilinçaltına değişim adına zaman tanımamanız anlamına gelir.24 saat dinlemek yerine günde 8-10 saat dinleyin.1-2 hafta sonra bir günlük bir ara verin bu şekilde devam edin o zaman gerçekten faydasını göreceksiniz.
Atakan beyden yeni gelişmelerin haberinide aldım.Çok daha etkili çalışmalar kapıda...

yaseminist 27-03-2010 01:05 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 33)
Olumlu yada olumsuz tepkilerin daha net olması üyelerimiz tarafında oldukça sık ifade edilen bir etkidir.Herhangi bir şeyi savunduğunuzda kendinize güveniniz ne kadar fazla ise o kadar kararlılık gösterirsiniz.Bir araba nasıl benzini olduğu kadar yol alırsa sizin deponuzda ki kendine güven ve kararlılık duygusu çok suçluluk duyguları az olduğunda işte evde nerede olursanız olsun kendinizi daha iyi ifade edersiniz.Bu konuda yaşadıklarınızı hissetiklerinizi başınızda geçen ilginç olayları burada anlatmaya paylaşmaya ne dersiniz?Artık oyunda sizde varsınız.Her konuda fikirlerinizi ifade edebilimek ne kadar güzel ve keyif verici değil mi?Siz kendinize inandıkça çevrenizdekilerde inanır.Bir toplantıda görüşlerinizi ifade ettiniz mi?Önceye gore ne gibi farklar var?Yada hakıkınızı savundunuz mu?Sesinizi yükselttnizi mi?Paylaşmak istermisiniz?
http://images.google.com.tr/images?q...4b/topalov.gif

Ben çok yoğun bir tempo ile çalıştığım için oğlumu 2 buçuk yaşında anaokuluna göndermek durumunda kaldım ama okula ilk gittiği sene, kendimde çok büyük bir suçluluk duygusu yaşadım. Acaba işim, oğlumdan daha mı değerliydi? Bu pozisyonda onu bu kadar erken okulla tanıştırmam doğru muydu? Acaba oğlumun psikolojisi bundan nasıl etkilenirdi? vs. gibi düşünceler beynimi kemirip duruyordu. Hatta bazen okulda olan gösterilerine bile iş yoğunluğumdan dolayı katılamadığım ve oğlumun gösteride beni göremediği için ağladığı durumlar bile oldu agl34Gösteri olacağını duyduğum an, suçluluk duygularım daha da artıyor, beni stres basıyordu, "neden bu gösterileri akşam 6'dan sonra ya da hafta sonları yapmıyorlar ki" diye okulu suçluyordum hatta oğlum okula başladığı ilk sene, sürekli hastalanıyordu, öğretmeni beni bir gün aradı ve isterseniz, "oğlunuz evde birkaç gün dinlensin" dedi, o zaman da suçluluk duygularımın ağır basması ile öğretmeni "oğlumu okulda istememekle" suçladım ve okulun müdürü, "çalışan velilerimiz biraz hassas oluyor" vs. diyerek "aslında öğretmenin öyle birşeyi kastetmediğini" söyledi.
Uzun lafın kısası, bu olayları telkinleri dinlemeden önce yaşadım ve içimdeki suçluluk duygusunun, bu olayları yaşamamı tetiklediğini anladım ve sürekli olarak telkinleri dinlemeye devam ettikçe, oğlumla ilgili duyduğum suçluluk duygusunun gittikçe azaldığını hissediyorum. Ve suçluluk duygum azaldıkça, sanki işlerim, oğlumun okuluna gidebilmem için çeşitli fırsatları bana sunacak biçimde şekilleniyor..Mesela, geçenlerde normalde (tam çalışma saatlerimin içinde olduğu için) gitmem imkansız olan bir toplantıya gittim.
Bu arada oğlum iki senedir okula gittiği için sınıfındaki birçok çocuktan çok daha başarılı oldu. İngilizce dersinde sınıf birincisi oldu (ee ne de olsa annesi İngilizce çevirmen ve babası da İngilizce ve Fransızca çevirmen) alk78
Dün de okul müdürü ile görüştüm. Davranış ve ahlak dersinde birçok çocuktan çok daha başarılı olduğunu ve hatta onun için okulda özel bir parti düzenlemek istediklerini söyledi, haftaya kesinleşeceğini ve bana haber vereceklerini söyledi. Çok sevindim smil56
Partinin olacağı gün, iş yoğunluğumun nasıl olacağı şimdiden bilemiyorum ama gitmeyi çok istediğim için, bu isteğim doğrultusunda oğlumun partisine gitmemi sağlayacak olan ortamın kendiliğinden şekilleneceğine inanıyorum... y789

yaseminist 29-03-2010 12:24 AM

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591994)
Ben çok yoğun bir tempo ile çalıştığım için oğlumu 2 buçuk yaşında anaokuluna göndermek durumunda kaldım ama okula ilk gittiği sene, kendimde çok büyük bir suçluluk duygusu yaşadım. Acaba işim, oğlumdan daha mı değerliydi? Bu pozisyonda onu bu kadar erken okulla tanıştırmam doğru muydu? Acaba oğlumun psikolojisi bundan nasıl etkilenirdi? vs. gibi düşünceler beynimi kemirip duruyordu. Hatta bazen okulda olan gösterilerine bile iş yoğunluğumdan dolayı katılamadığım ve oğlumun gösteride beni göremediği için ağladığı durumlar bile oldu agl34Gösteri olacağını duyduğum an, suçluluk duygularım daha da artıyor, beni stres basıyordu, "neden bu gösterileri akşam 6'dan sonra ya da hafta sonları yapmıyorlar ki" diye okulu suçluyordum hatta oğlum okula başladığı ilk sene, sürekli hastalanıyordu, öğretmeni beni bir gün aradı ve isterseniz, "oğlunuz evde birkaç gün dinlensin" dedi, o zaman da suçluluk duygularımın ağır basması ile öğretmeni "oğlumu okulda istememekle" suçladım ve okulun müdürü, "çalışan velilerimiz biraz hassas oluyor" vs. diyerek "aslında öğretmenin öyle birşeyi kastetmediğini" söyledi.
Uzun lafın kısası, bu olayları telkinleri dinlemeden önce yaşadım ve içimdeki suçluluk duygusunun, bu olayları yaşamamı tetiklediğini anladım ve sürekli olarak telkinleri dinlemeye devam ettikçe, oğlumla ilgili duyduğum suçluluk duygusunun gittikçe azaldığını hissediyorum. Ve suçluluk duygum azaldıkça, sanki işlerim, oğlumun okuluna gidebilmem için çeşitli fırsatları bana sunacak biçimde şekilleniyor..Mesela, geçenlerde normalde (tam çalışma saatlerimin içinde olduğu için) gitmem imkansız olan bir toplantıya gittim.
Bu arada oğlum iki senedir okula gittiği için sınıfındaki birçok çocuktan çok daha başarılı oldu. İngilizce dersinde sınıf birincisi oldu (ee ne de olsa annesi İngilizce çevirmen ve babası da İngilizce ve Fransızca çevirmen) alk78
Dün de okul müdürü ile görüştüm. Davranış ve ahlak dersinde birçok çocuktan çok daha başarılı olduğunu ve hatta onun için okulda özel bir parti düzenlemek istediklerini söyledi, haftaya kesinleşeceğini ve bana haber vereceklerini söyledi. Çok sevindim smil56
Partinin olacağı gün, iş yoğunluğumun nasıl olacağı şimdiden bilemiyorum ama gitmeyi çok istediğim için, bu isteğim doğrultusunda oğlumun partisine gitmemi sağlayacak olan ortamın kendiliğinden şekilleneceğine inanıyorum... y789

Alıntı yaptığım mesajımda sadece suçluluk duygularımdan bahsetmişim ama konu aslında tepkilerin net olmasıydı tuh788Telkinleri dinlemeye başladıktan 15 gün gibi kısa bir süre sonra, serbest çalışıyor olmama rağmen, ben müşterilerimi değil, müşterilerimin beni yönettiğini fark ettim. Yani, almak istemediğim bir iş olsa bile, "hayır" diyemiyordum ve böyle olunca da çok yoğun olduğum durumlarda bile "hayır" diyemediğim için boş yere sabahladığım, kendimi hiç yoktan strese soktuğum durumlar çok oluyordu. Ama telkinleri dinlemeye başladıktan sonra "hayır" demeyi öğrendim, ilk başta kendilerine hiç "hayır" demediğim müşterilerim afalladılar ooo67Biraz kızgınlıklar, hafif sitemler falan... Ama sonra kendimi, içinde bulunduğum durumu ve düşüncelerimi o kadar iyi ifade ettim ki, bu halimi kabullendiler ve aslında böyle davranmam benim için büyük bir riskti, çünkü benim yerime başka birini bulabilirler ve haliyle, gelirim düşebilirdi ama hiç te öyle olmadı, aksine onların bana olan saygısı arttı ve işin ilginci, krizde olmamıza rağmen zam yaptım ve gelirim de arttı, yani "hayır" diyebilmenin ve kendini iyi bir şekilde ifade etmenin "bonusu" da bu oldu smil56

ismettt 12-05-2010 11:27 PM

mrb arkadaşlar telkinleri dinleyeli on gün oluyor ve hayatımda inanılmaz şeyler olmaya başladı.mesela içimde bana yön veren kural koyan birileri var ve sebepsz bir mutluluk kendine güven hissi ve artık hayatta ben de varm demeye başladım.neler oluo yha bana:D

tugcete 12-05-2010 11:38 PM

Değişiyorsun. Ne güzel. 25889

tülsüm 13-05-2010 01:19 AM

Alıntı:

ismettt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746644)
mrb arkadaşlar telkinleri dinleyeli on gün oluyor ve hayatımda inanılmaz şeyler olmaya başladı.mesela içimde bana yön veren kural koyan birileri var ve sebepsz bir mutluluk kendine güven hissi ve artık hayatta ben de varm demeye başladım.neler oluo yha bana:D

tam olarak bahsetmek istediğim şeyden bahsetmişsin.ne güzel.bende tam olarak 10 gündür dinliyorum.düzenli olarak.suçluluk+ego ile başladım ama kilo sorunum olduğu için araya sadece1 tane kilo verme güven telkininide ekledim.ve inanılmaz bir şekilde 1.5 kilo verdim.üstelik hiç bir şey yapmadan sadece gece yatarken açıyorum telkinleri sabaha kadar dinliyorum.gündüzleri fırsat buldukçada dinlemeye çalışıyorum.ama kilo için acele mi ettim acaba bilmiyorum.gerçi en yoğun olrak suçluluk ve ego dinliyorum ama bu konuda biraz tereddütlerim var.çünkü ilk iki hafta sadece suçluluk ve ego öneriliyor.sizede kişisel gelişim yolculuğunuzda başarılar dilerim.hepimiz bir amaç burada bulunuyoruz.ve iyiki varız diyorum.sevgilerle...actionsmile

DeLiTaY21 13-05-2010 11:17 AM

Alıntı:

tülsüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746655)
tam olarak bahsetmek istediğim şeyden bahsetmişsin.ne güzel.bende tam olarak 10 gündür dinliyorum.düzenli olarak.suçluluk+ego ile başladım ama kilo sorunum olduğu için araya sadece1 tane kilo verme güven telkininide ekledim.ve inanılmaz bir şekilde 1.5 kilo verdim.üstelik hiç bir şey yapmadan sadece gece yatarken açıyorum telkinleri sabaha kadar dinliyorum.gündüzleri fırsat buldukçada dinlemeye çalışıyorum.ama kilo için acele mi ettim acaba bilmiyorum.gerçi en yoğun olrak suçluluk ve ego dinliyorum ama bu konuda biraz tereddütlerim var.çünkü ilk iki hafta sadece suçluluk ve ego öneriliyor.sizede kişisel gelişim yolculuğunuzda başarılar dilerim.hepimiz bir amaç burada bulunuyoruz.ve iyiki varız diyorum.sevgilerle...actionsmile

bende kilo telkinini dinliyorum ama henüz gelişme yok...

lim_on 06-09-2010 07:41 PM

Buradaki çoğu insan olumlu etkilerden bahsediyor. Onlar adına seviniyorum ama ben kendimde hala bir değişiklik hissetmiyorum. İlk başta suçluluk ve ego güçlendiriciyle başladım ve iki hafta dinledikten sonra diğer telkinleri birer hafta arayla tek tek eklemeye başladım. Rehber bölümünde belirtilen kurallara uydum yani. Bir aydır dinliyorum gündüzleri 8-9 saat kadar. Ama hala kendimde pek bir değişiklik hissetmedim. Başlarda değişiceğime inanıyodum ama umudumu yitirmeye başlıyorum galiba. Neden bende işe yaramamış olabilir?

Işıldayan Safir 06-09-2010 08:26 PM

Merhabalar,

Ne tür değişiklikler olmasını beklemiştiniz ve olmadı önce bunu sorayım. Ben muhakkak etkilenmiş olduğunuzu düşünüyorum. Ancak bununla birlikte nadir de olsa etkilenmeyenler olabilir. Bu tür yorumlara rastlamanız da mümkün. Umarım istediğiniz değişimleri en hayırlı olacak şekilde gerçekleştirirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

lim_on 06-09-2010 08:37 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767259)
Merhabalar,

Ne tür değişiklikler olmasını beklemiştiniz ve olmadı önce bunu sorayım. Ben muhakkak etkilenmiş olduğunuzu düşünüyorum. Ancak bununla birlikte nadir de olsa etkilenmeyenler olabilir. Bu tür yorumlara rastlamanız da mümkün. Umarım istediğiniz değişimleri en hayırlı olacak şekilde gerçekleştirirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

Değişiklik derken verilen tepkiler desem daha doğru olur sanırım. Forumlarda da belirtilen tepkiler bunlar. Rüyalardaki farklılıklar, baş ağrısı, dejavu vb. tepkilerden bahsedilmiş. Bunları kastetmiştim. Belki de etkisini daha geç görürüm. Mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.956k

mucizem 07-10-2010 12:23 PM

telkinler öncesi ve sonrası yaşammm...y789 kendimi en çok sinirlendiğimde sakin sakin konuşmamı sevdim...özelliklede mevki sahibi insanlarla(oturmayı hakedemeseler bilepartysmiley)sakin bi dille aklımdan geçen her türlü şeyi hooooppp diye ağzımdan çıkmasınıı sevdim..önceden yok bunu söylemiyim,bunu söylersem şunu anlar diye diyee geçer giderdi konu,ya da sinirden söyliyecek kelime bulamazdım..neseli56.şimdi isee ben bile anlamadan ağzımdan çıkıyo,artık karşı taraf düşünüyo...belki biraz egoist oldum ama karşımdakiler yaptıkları haksızlıkları düşünsünler bundan sonra....öğretmenlik yapıyorum ve öğrencilerimede özgüveni,özsaygıyı ve olumlu düşünmeyi kafalarına yerleştirmeye çalışıyorum...hayata birazda olsa güvenle bakmaya başladılar..actionsmiledüzenli dinleyemiyorum ama her gün mutlaka yarım saat-bir saat olsun dinlemeye çalışıyorum...farklı aktivitelerle kendimi geliştirmeye çalışırken,müzik dinlerken bu kadar değişeceğimi hiç düşünmemiştim...etkisinin olmadığını söyleyen arkadaşlara şunu söyliycem kendinizi her şeyin oluruna bırakın,kendini zamanle belli ediyo zaten..
bu sitede emeği geçen herkesee kkooocamann bii alkışşş...alk78
sizi seviyorum,iyi ki varsınız,iyi ki burdayım...hiç bir şey tesadüf değilmiş...sevincli

zamanı_geldi 07-10-2010 02:20 PM

bende 1 haftadır ego güven güçlendirme telkinlerini dinliyorum..gerçekten gelişme oldu..bu telkin toplum içinde kendime güvenmeme yardım etti ya topluluk karşısında konuşmayı dinlersem neler yaparım çok merak ediyorumsmileydance..sabırsızlanıyorum..cilgin897 herkese başarılar..

hatıra 05-08-2011 07:34 PM

bende bir kaç gün önce Atakan beyle ardından Abdullah beyle görüştüm şimdi sizleri okuyunca bisey korkuttu beni bende olaylara aşırı tepki veren biri olarak bu tepkilerimi sineye çekmek istediğim için yardım istedim ... hangisi iyi acaba diye düşünmedende edemedim ben hayırı kolay kullanan biriyim kendım ne istiyosam onu yapan biri insanların düşüncelerine önem vermeyen biri ...daha cd lerim gelmedi Abdullah bey ücretsiz telkinlerden bahsetti dün geceden beri siteden dinliyorum kimlerde oldu bilmiyorum ama acayip şekilde karnım şişti ve baş ağrısı çekiyorum ama yinede...bu sisteme güveniyorum sabırla beklıyorum...

nurbanu25 05-08-2011 11:26 PM

ben siteyi mayıs ayında keşfettim.başlarda ego ve suçluluk telkinlerini dinledim.başımda daha önce hiç olmayan müthiş ağrılar oldu.sonra sosyal fobi ve depresyonu da ekleyince daha beter ağrımaya başladı.
siteye üye olduktan 2 hafta sonra özlem hanıma çekirdek inanç tespiti yaptırdım.ancak düzenli dinleme imkanım oldu.bugün 11 gün oldu.şimdi daha kötüyüm.sabahları daha karamsar uyanıyor,daha çabuk sinirleniyor,daha alınganlaşıyorum.olumlamalarımı da sabah akşam okuyorum.özlem hanımla iletişimimiz devam ediyor.
ama umudumu yitirmiyorum.bazılarına daha geç etki ettiği söyleniyor.herhalde benim de öyle olacak.sabırla dinlemeye devam edicem...yu89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM.