![]() |
Cildin bire bir dostu arkadaşlar her gün mutlaka yemek zorunda olduğumuz meyvelerden birinin özelliğni sizinle paylaşmak istedim AYVA ayvayı yedikten sonra çekirdeklerini bir su bardağı icine koyuyoruz ve içine yarısını bir parmak geçicek kadar su koyuyoruz ve 5 gün bekletiyoruz bu beş gün içinde jöle haline geliyor ve bunu cildimize sürüyoruz. akşam yatarken sürün bi yapışkanlık olmaz yastığınıza falan sürülmez sabahta kalktığınızda yüzünüzü normal su ile durulayın her akşam bunu tekrarlayın cildin en iyi dostu kolay gelsin sung66 |
Ynt: Cildin bire bir dostu teşekkürler ama Bütün cilt tipleri için de uygun mu acaba? |
Ynt: Cildin bire bir dostu öncelikle ayva öneriniz için teşekkür ederim. ancak, bir sorum var çekirdekleri içine koyduğumuz suyu oda sıcaklığında mı dolapta mı bekletelim? bir de cilde ne yönden iyi geliyor bu kür? şimdiden teşekkür ederim. |
Ynt: Cildin bire bir dostu merhabalar ferik... s456 öncelikle tekrar hoşgeldin yanımıza... arkadaşımızın yanıtı gecikebilir düşüncesiyle...sorunuzu ben yanıtlamak istiyorum....ayva çekirdeği ile ilgili çok bilgim olmadığı için bu konuda nette biraz araştırma yaptım.... buyrun... super (ayva çekirdeklerini bir bardağa koyup.çekirdeklerin üzerini geçmiş şekildede su konulur.bu karışım yaklaşık 5 gün oda sıcaklığında bekletildiğinde jel kıvamını gelir. tabi bu 5 gün zaman zarfında bu karışımı metal hariç çubukla karıştırılır.jel kıvamına geldiğinde yüze nemlendirici şeklinde sürülür.15-20 dakika sonra yıkanır.hem cildi sıklaştırır. hemde lekelerden kurtulunur.sabah akşam kullanılabilir...) kolay gelsin...sevgiler... hismiley |
Ynt: Cildin bire bir dostu hoşbuldum çok sağolasın benim için zahmetlere girmişsin sevgili suzzy. ben de oda sıcaklığı diye düşünerek oda sıcaklığında bekletmeye başladım dün ayva çekirdeklerini. sonucu alınca burda yorumlarımı belirtirim. tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere... hismiley |
Cevap: Cildin bire bir dostu güzel paylaşım içn tskler |
Cevap: Cildin bire bir dostu evet bunu daha önceden denemiştim teşekkürler :)) |
Cevap: Cildin bire bir dostu Ayva çekirdeklerini suda beklettim 5 gün bekletmedim ama 2 gündür yüzüme sürüyorum. İyi geldiğini hissediyorum. daha önceden de düzenli olmasa da denemiştim. Bu sefer düzenli olarak uygulamayı düşünüyorum. Çok doğal ve hiçbir kimyasal madde yok içinde. O nedenle gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bir süre daha uyguladıktan sonra etkilerini paylaşacağım. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Cildin bire bir dostu aa bende yaapayım :) pek meraklıyımdır böyle şeylere :) teşekkürler. |
Cevap: Cildin bire bir dostu Dün ayva yedim çekirdekleri attım bugün saklıyım bari. Sivilceden kalma lekelere iyi gelir inş. Bu arada doktorum lekeler için papatyalı sabun önermişti. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Elma sirkesi kullanan da var lekelere. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |