Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Cilt ve Deri Sorunları > Sivilceler

Uyarılar

Sivilceler Sivilceler

Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler...

Cilt ve Deri Sorunları ve Sivilceler Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Siyah Noktalara Yoğurt ve Limon Suyu Cildimizdeki istenmeyen misafirlerden biri de siyah noktalar. Daha temiz bir cilt için evinizde kolaylıkla yapabileceğiniz limon suyu ve yoğurtla hazırlanan maskeyle, sivilce ve siyah noktalardan kurtulabilirsiniz.Bir kâse yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sivilceler telkin cd indir izle İstanbul Sivilceler nerededir kimdir Sivilceler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sivilceler hipnoz Sivilceler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sivilceler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sivilceler kuantum düşünce kitap haberi

Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-06-2008, 02:34 PM   #1 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler...





Siyah Noktalara Yoğurt ve Limon Suyu

Cildimizdeki istenmeyen misafirlerden biri de siyah noktalar. Daha temiz bir cilt için evinizde kolaylıkla yapabileceğiniz limon suyu ve yoğurtla hazırlanan maskeyle, sivilce ve siyah noktalardan kurtulabilirsiniz.Bir kâse yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın. Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler. Bu maske haftada bir kez uygulanabilir.

Yulaf Ezmesi Maskesi

Yulaf maskesi ile siyah noktalardan kurtulun yulaf ezmesi, cildin derinlemesine temizlenmesi ve siyah noktaların yok edilmesini sağlayan bir maskedir. Bu maske ayrıca cildin içinde dolaşan pislikleri temizleyip, cildin fazla yağlanmasını da engeller. Bu nedenle kuru ciltli kişiler tarafından pek fazla kullanılmamalıdır.

Yulaf ezmesi maskesinin yapımı son derece basittir. Pişirdiğiniz yulafları süzdükten sonra, bunları geniş bir kabın içinde bir kaç dakika ezin. Hazırladığınız bu yulaf ezmesini yüzünüze sürdükten sonra 15 dakika kadar bekleyin. Daha sonra yüzünüzü ılık suyla temizleyin. Bu maskeyi vücudunuza da uygulayarak, şaşırtıcı bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Siyah noktalara elma sirkesi…

SİYAH noktaları elma sirkesi ile yok edebilirsiniz. Su ile karıştırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü temizleyin ve su ile durulayın. Elma sirkesi cildinizi yumuşattığı gibi, akneye yol açan mikropları öldürecektir.

Siyah Noktalar ve SivilcelerÇok gözenekli ve iyi temizlenmeyen ciltlerde siyah nokta oluştuğunu belirten uzmanlar, hem görünüm hem de sağlık açısından siyah noktaların oluşumunun engellenebileceğini kaydetti.
Gözenekler yağ üretip salgıladıkları için cildi alerjiden ve çevre kirliliğinden koruyor. Eğer gözenekler olmasaydı, yağlar derinin altına iner, yüzde kistler oluşur ve deri altında enfeksiyonlar meydana gelirdi. Ancak çok gözenekli ciltlerde, eğer cilt iyi temizlenmiyorsa siyah nokta oluşuyor. Uzmanlara göre hem görünüm hem de sağlık açısından siyah noktanın oluşmasını engellemek gerekiyor.Yağlı ciltlerde gözeneklerin daha açık olduğuna dikkati çeken uzmanlar, herhangi bir sağlık problemi yaşayıp tedavi amaçlı ağır ilaçların kullanılmasıyla da cildin yağlanabildiğini kaydetti. Cildin yağlandığı zaman gözeneklerin açıldığını ifade eden uzmanlar, yapılan araştırmalar sonunda ultraviyole ışınlarının da gözenekleri genişlettiğinin belirlendiğini vurguladılar. İşte uzmanlara göre sivilceyle başa çıkmanın yolları:Gözenekleri daraltmak için

Gözeneklerin açılması için ilk etapta gözenekleri kapatmaya çalışmak yerine, yağ ifrazatını durdurmak ya da dengelemek lazım.

Yağlı ciltler daima su miktarı az olan ciltlerdir. Su miktarı az olduğu zaman ölü hücrelerin doku yüzeyine çıkıp asitli tabaka ile koruma faktörü oluşturması zorlaşır. Bu nedenle cildin yüzeyi dış etkenlerden zarar görür. O halde ciltteki su miktarı arttırılmalıdır. Yağ ifrazatının yavaşlatılması, ciltteki su miktarının artırılmasıyla mümkündür. Bunun için de su bazlı ürünler kullanılması ve doğru ürünün kullanılması şarttır. Cildinize uygun ürünü kullanmak için de bir uzmana danışmanızda fayda var.

35 yaş altı ciltlerde, gözenekler kendiliğinden kapanır. Dengeli bir cildin gözenekleri kendiliğinden kapanır. 35 yaşın altındaki genç ciltlerde gözeneklerin kapanması kolaydır. Eğer cildin su ve yağ dengesi düzelirse gözenekler ya kendiliğinden, ya bakımla ya da maskeyle kapatılabilir. Ama yaşınız 35′in üzerindeyse deri kalınlaşmış, çizgiler kırık çizgi haline gelmişse, bu gözenekleri kapatmak biraz daha zordur. Gözenekleri kapatmak için mücadele vermek yerine, daha fazla büyümemelerini önlemek daha iyi bir çözümdür.

Gözenekleri temizleyen bantlar işe yarıyor mu?

Siyah noktaları azaltmak için uygulanan yöntemlerden biri de bantlardır. Siyah noktaları kimi zaman tümüyle ortadan kaldıran bu bantların kullanımı çok kolaydır. Bantları yapıştırmadan önce uygulayacağınız alanı ıslatıyorsunuz, suyla birlikte yapışkan bir özelliğe kavuşan bandı yapıştırıp kuruyunca çıkartıyorsunuz. Ancak siyah noktaları alan bu bantlar, gözenekteki yağları boşaltamıyor. Oksitlenen bölümü alabilen bantların, dokunun içindeki kanalı kapatan yağ kütlesini alması mümkün değil.

Siyah noktalardan nasıl kurtulursunuz?

Siyah noktalar oluştuktan hemen sonra bir uzmana başvurup temizletilerek, uygun ürünle tekrar oluşmamasını sağlamak gerekir. Oluşmaması için de cildi, sabah akşam temizlemek gerekir. Ancak bunu sabunla yapmamak uygundur.

Cildi nasıl temizlemeli?

Cildi, türüne göre temizleme sütü ve tonikle temizlemek en doğrusudur. Ardından sürülecek bir nemlendirici kremle bakım tamamlanabilir. Makyaj yapılmasa bile, gündüz çok kirlenen cildi akşam mutlaka temizlemek gerekir.

Siyah noktalarınızı siz temizlemeyin

Yapılan yanlışlardan biri de siyah noktaları bilinçsizce sıkmak. Böylece kılcal damarlarda ve doku altı hücrelerinde tahribat meydana gelebiliyor. En iyisi bir cilt uzmanına gidip siyah noktaları temizletmek.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2009, 07:20 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart

limon suyu ne kadar faydalı bilemiyorum ama arkadaşım yaptı ve yüzü resmen yandı çok kötü yaralar oldu en mantıklısı kaliteli bir temizleyici alıp onu kullanmak bu tür kolay yöntemler herkeste işe yaramıyor çünkü
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2009, 03:31 PM   #3 (permalink)
Şifalı Bitki Uzmanı
 
_EliF_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: Konya
Mesajlar: 99
Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_EliF_ will become famous soon enough_EliF_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler...

Limon asidik olduğu için yakma özelliği vardır. C vitamini içerir ve bu cilde faydalıdır.
Eğer limonu sulandırmadan kullanırsanız tabi yakar.
İşe yaramıyor değil yanlış kullanılmış demek daha yerinde olur. Artı siyah noktalar için kullanacağınız bir şeyi tüm yüzünüze uygulayamazsınız. Çünkü Siyah nokta açık gözeneklerde birikmiş kir ve yağdır. Yağı çözmesi için kullandığınız bir şey tüm üzünüze uyguladığınız zaman yağ olmayan temiz noktada yağ bulamayınca cildi yakacaktır.
Artı derinin rengi ve yapısıda etkilidir. Beyaz bir cilde limon uyguladığın zaman 2 gün hoplatır adamı.

İşe yarayacak bir ilacı misal günde 2 kere denmiş, rasgele günlerde rasgele saatlerde kullandığında işe yaramaz.
Sizinkide ona benzemiş.

Siyah noktralar için en kesin temizleme çözümü.

Biberiye yağını pamuğa dökün bir kaç damla bununla siyah nokta olan yeri temizleyin.
Hatta cildi yumaşııtığından dolayı büyük gözeneklerin içini sıkıp temizleyebilirsiniz biberiye yağı uygulamasından sonra.
Hassas ciltlerde pamuğu ıslatarak biberiye yağını kullanın.
Bir hafta her gece yaptığınızda tamamen temizler.
Dikkat edilmesi gereken: Siyah nokta derin kirdir cildi sadece yıkama ile geçmez en az haftada bir derinlemesine temizlemek lazım.
Biberiye yağını bir hafta kullandınız diyelim ondan sonra 3 günde bir kullanacaksınız.
Eğer gözeneklerin sıkılaşmasını istiyorsanız biberiyeyi kullandıktan 1 saat sonra çilek yağı sürün tüm cilde. Yine c vitamininden dolayı ilk seferde biraz yanma olacaktır. Ama geceden sürüp yattığınız zaman sabah kalktığınızda kadife gibi bir ciltle karşılaşırsınız.
Hem cildi sıkılaştırır hemde besleyip canlandırır.

Bitkisel yağlarda dikkat edilmesi gereken bir husus:

Özellikle uçucu yağlar gündüz dışarı çıkacağınız zaman kullanılmaz. direk güneş gelmemesi lazım o yüzden akşam ya da gece kullanın.
__________________
Bilmediğimiz sıkıntılar, bildiğimiz sıkıntılardan daha çok korkutur bizi. Ama bilmediklerimizin sonucunda bildiklerimizde iyi olacak gibi bir alternatifi asla düşünmeyiz. Ya da belki bilmediklerimiz bildiklerimizden daha iyi. Risk almak lazım. (Elif Kaya)


Değişim=zor=ama=imkansız değil=yapacak mıyım=evet=bu benim.
_EliF_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2011, 11:32 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 446
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road
Standart Cevap: Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler...

Arkadaşlar dün bir arkadaşım beni bir yere götürdü. Burda çok güzel şeyler satıyorlar siyah noktalarına yardımcı olurlar diye. Bir temizleme köpüğü bir de maske sattılar bana. Maske 90 tl tuttu. Birden şoke oldum ama aldım sonra da arkadaşıma kızdım bir sürü, çok pahalı oldu diye. Sizce de pahalı değil mi. Maskenin markası orlane. Bilmiyorum işe yarayacak mı. Çok canım sıkıldı ona o kadar para verdim diye.
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler...

Cilt ve Deri Sorunları ve Sivilceler Siyah Noktalar İçin Doğal Çözümler... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Siyah Noktalara Yoğurt ve Limon Suyu Cildimizdeki istenmeyen misafirlerden biri de siyah noktalar. Daha temiz bir cilt için evinizde kolaylıkla yapabileceğiniz limon suyu ve yoğurtla hazırlanan maskeyle, sivilce ve siyah noktalardan kurtulabilirsiniz.Bir kâse yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sivilceler telkin cd indir izle İstanbul Sivilceler nerededir kimdir Sivilceler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sivilceler hipnoz Sivilceler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sivilceler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sivilceler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.