![]() |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi slm atakan abi . Telkinleri hemen hemen 1 aydır düzenli dinliyorum. değişimler var. ilk bir haftada olumlu gelişmeler aldım gerçektende.mesela ev arkadaşlarım bana ilk bir haftanın sonunda senin sıkıntın vardı ama atlattın heralde dediler. yada iş arkadaşım bana onceden suratın asıktı şimdi gülüyorsun dediler.Çalışmaların için tebrik ve teşekkür ederim. Yanlız sanırım benden kaynaklanan bir problem var. ben kendimi biraz ezik hissetmeye başladım sanki.bu problemle daha önce karşılaşan oldumu?yoksa bendemi sorun? |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi atakan bey ben sürekli aynı müzikleri dinlemekten çok sıkılıyorum afakanlar basıyor.henüz bi günü tamamladım ego ile suçluluk un 4 versiyonunuda indirdim . ama fenalıklar geliyo hemde daha bir gün oldu. ne tavsiye edersiniz acaba bu bilinç altının red mekanizması yada direnci olabilirmi? şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi SLM sevki beynin bu telkinlere direnç veriyor.onun için o baş agrısı sen 2 sinidinlemeye devam et ego sucluluk:) |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi Alıntı:
bu soruna ben ve bir çok arkadaşım aşağıda anlatacağım yöntemi uygulayarak çare bulduk.. 2 adet media player kullanıyoruz.. birisinde telkinlerin doğa sesi versionlarını dinlerken diğerinde sevdiğimiz müzikleri dinliyoruz.. pc05 ama bu sevdiğimiz müziklerin de çok acıklı arabesk parçalar olmamasına özen göstermemiz gerekir.. telkinleri dinlerken sabırlı olmalıyız.. elbette yeni talimatlara bilinçaltımız eski kalıplarını birden bırakarak alışmak istemeyecektir.. ama kararlı olmamız değişimi istememiz ve sevgi ile yaşamımıza almamız gerekir.. kişisel gelişimimizi destekleyici faliyetler sergileyerek bu süreci daha kolay aşabiliriz.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi scriptler türkçemi ingilizcemi ? |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi merhabalar starmaster hoşgeldiniz yanımıza.. hismiley scriptler türkçedir... ingilizceleri dil bilen arkadaşlarımız için bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.. sevgiler.. |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi hoşbulduk sapkal89 modundan userına emeği geçen herkese teşekkürler kiss3 |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi İşin önemi yapmayı istemek, sabırlı olmak,inanmak. Ben sitenizle olumlamaları araştırıken buldum. Yalnız olmadığı anladım. Sabrın sonu selamettir. Başarmaktır, Kazanmaktır ve ne istediğini bilmektir... Sen ne istediğini bilirsen herkez bilir. Güneş olun herzaman cevrenize |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi atakan bey merhaba.. Öncelikle emekleriniz için size ne kadar teşekkür etsek az olur bunu mutlaka bilin.. Ben bir şey sormak istiyorum.. Rahat araba kullanma scriptinden bahsetmişiniz ilk sayfalarda ama ben bunla ilgili bir telkin bulamadım.. Benim buna çok ihtiyacım var.. böyle bir hazırlığınız var mı ? Eğer telkin hazırlanırsa ne zaman siteye koyarsınız ? |
Ynt: Site Sahibinin Hikayesi merhabalar mcdaniel.. rahat araba kullanımı ile ilgili telkinimiz var hatta forumda kullanarak başarılı olan arkadaşlarımızın yorumlarıda var.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t6712.0.html fakat bu telkin kişiye özel olarak yapılmaktadır.. atakan bey e özel mesaj atarak detayları hakkında bilgi alabilrisin.. sevgiler.. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 AM. |