Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sınavlara Hazırlık Klubü aöf sınava hazırlık, açıköğretim sınava hazırlık, kpss sınava hazırlık, öss sınava hazırlık, sınava hazırlık soruları, sınava hazırlık sorular, türkçe sınava hazırlık, matematik sınava hazırlık, ingilizce sınava hazırlık, sınava hazırlık testi, sınava hazırlık testleri, sınava hazırlık kitapları, smmm sınava hazırlık, sınava hazırlık siteleri, sınava hazırlık, ehliyet sınava hazırlık, edebiyat sınava hazırlık, sbs sınava hazırlık, sınava hazırlık testler, 6 sınıf ingilizce sınava hazırlık, 2 sınıf sınava hazırlık, 3 sınıf sınava hazırlık, 5 sınıf ingilizce sınava hazırlık

kpss(öğretmen adayları)

Eğitim Öğretim Sınavlar Klubü ve Sınavlara Hazırlık Klubü kpss(öğretmen adayları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ayy doğru mu iyi bari sevindim bak şimdi.Soru çözmediğim için kendimi pek yeterli görmüyodum çünkü. Şİmdi canım benim çalıştığım kaynakta iki örnek var ben şimdilik onları yazdım kafama.Yordama da öss'de, bi çocuk girmiş mesela sınava x okulunu kazanmış.Sonraki dönemde akademik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sınavlara Hazırlık Klubü telkin cd indir izle İstanbul Sınavlara Hazırlık Klubü nerededir kimdir Sınavlara Hazırlık Klubü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sınavlara Hazırlık Klubü hipnoz Sınavlara Hazırlık Klubü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sınavlara Hazırlık Klubü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sınavlara Hazırlık Klubü kuantum düşünce kitap haberi

kpss(öğretmen adayları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2010, 10:38 PM   #29 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: kpss(öğretmen adayları)

Ayy doğru mu iyi bari sevindim bak şimdi.Soru çözmediğim için kendimi pek yeterli görmüyodum çünkü.
Şİmdi canım benim çalıştığım kaynakta iki örnek var ben şimdilik onları yazdım kafama.Yordama da öss'de, bi çocuk girmiş mesela sınava x okulunu kazanmış.Sonraki dönemde akademik başarısı o okula girmek için aldığı puanla uyumlu ise öss'nin yordama gereçerliği yüksek oluyor.Geleceğe yönelik diye düşündüm.Geleceğe yönelik tahmini iyi yapmış yani.
Uygunlukta ise çocuk yapılan deneme sınavlarında 300 puan alıyor mesela, gerçek öss sınavında buna yakın bir puan alırsa deneme sınavlarının uygunluk geçerliği yüksek oluyor.Yani şöyle ki, deneme sınavları öss sınavına gayet uygun şekilde hazırlanmış ve başarılı olarak değerlendirebiliriz.Öss'nin ölçeceği şeyleri ölçmüş gerçekten.
Sorularda nasıl geliyor daha pek bilmediğim için yalnızca bildiğim kadarı ile yazdım canım.
Soru yazarsan bunlarla ilgili yine bakarız beraber:)

Bookmarks

« işinize yarayabilecek siteler | Karabük Üniversitesi Aktüerya ve Risk Yönetimi »