Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sınavlar Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/)
-   -   açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/226626-acikogretim-okuyacak-varmi-benden-baska.html)

AZARRATH 22-01-2009 06:55 PM

Arkadaşlar bu sene açıköğretim için sınava gireceğim..

Baya karıştırmışlar işleri,mat 1-2,turkçe 1-2 ,"Edebiyat ve sosyal bilimler" gibi kategoriler var,ben Turkçe-Matematik mezunuyum şimdi 2009 ÖSS için hangi alanlardan sorular yapayım, hangilerinden muafım bir yardımcı olursanız

perilice58 22-01-2009 09:22 PM

Alıntı:

AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307262)
Arkadaşlar bu sene açıköğretim için sınava gireceğim..

Baya karıştırmışlar işleri,mat 1-2,turkçe 1-2 ,"Edebiyat ve sosyal bilimler" gibi kategoriler var,ben Turkçe-Matematik mezunuyum şimdi 2009 ÖSS için hangi alanlardan sorular yapayım, hangilerinden muafım bir yardımcı olursanız

Açıkğretime öss de barajı geçtinmi kayıt yaptıra bilirsin

yetonyali 26-01-2009 03:14 PM

bende açıköğretim işletme 3.sınıf oldum bu sene sorunsuz bi şekilde geçtim önlisans diplomamıda aldık ayrıca şimdi öğrenmek istediğim bunun için telkin mi var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz banada ders çalışmaya başladım günde 1 konu bitiriyorum herkese sınavlarında şimdiden başarılar...

YESHAPPY 04-03-2009 10:32 PM

ya tutuştum anlatamam:D ara sınava ne kaldı şurda 2.kez elime alıyorum aylardan sonra kitabı.İnşallah o kadar paraya yazık olmaz:D

sanemce 19-03-2009 08:43 PM

arkadaşlar açıköğretim sınavlarına girecek olanlar siirokul

sınav giriş yerleri belli olmuş sınav giriş belgem gelmiş bugün nasıl sevindim anlatamam dl67

bide İstanbul'u daha iyi tanıyayım diye beni düşünerek iki güne de farklı okul vermişler girlhaha

sınava girecek olan arkadaşlar; çalışanlara başarılar şimdiden, çalışmayanlara bol şanslar y789

alestason 19-03-2009 09:41 PM

evet ya benim sınav kağıdımda geldi çok iyi hazırlandım aslında ama giriş belgemi elime alınca nasıl heyecanlandım anlatamam.
bende şimdiden herkese başarılar diliyorum.

suzzy 19-03-2009 11:06 PM

sınavların ne kadar zor ve yorucu olduğunu çok iyi bilenlerdenim...rt67

çok şükür mesleki sınavlarımı atlattım ve geriye sadece kısacık mesleki öğretmenlik eğitimim kaldı...

o da işin en rahat kısmı....blissy

sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum...f678h

bu zor süreci en hafif en rahat bir şekilde başarıyla atlatıcağınızı biliyorum...sevgiler...actionsmile

YESHAPPY 22-03-2009 02:33 PM

İşte bu sanemce iki güne farklı okul. Daha ne istiyosun.Farklı enerjiler :):) benimki de Taksim enerji patlaması yaşancak o gün dur bakalım:) hava güzel olur inşallah çıkışta gezinirim.

Işıldayan Safir 01-02-2010 08:35 PM

Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :)

Mumin abiiii açıköğretimde okuduğunu bilmiyodum bi ara bende kayıt yaptırmayı düşünmüştüm bu sene ama üniversite mezunuyum ya sınavsız girebiliyormuyum onu bilmiyorum işin kolayını tercih ediyorum yani ama öğrenmedim de aslında çok avantajlı bir şey tekrar okumaya karar versem açıköğretimi tercih ederim :D tebrikler :D

yagmur7 01-02-2010 10:31 PM

Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :)

Ben de aöf kamu yönetimi mezunuyum.

Bu sene üniversite sınavına giirp,aöf felsefe okumayı düşünüyorum:))

Felsefe okumayı o kadar istemiştim ki,en sonunda çekim yasası işledi herhalde:)) aöf 'ye felsefe bölümünü açtılar bu yılguitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 AM.