![]() |
açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) selam arkadaşlar, 2008 de açıköğretim işletme fakültesine kaydımı yaptırdım, başka arkadaşlarımız varmı? sevincli |
y789 Ben varım dememe gerek yoktur sanırım .... |
İşletme değil ama, açıköğretim Halkla ilişkiler deyim smileydance Mümin ders çalışmak adına birbirimizi teşvik edelim. seni bilmem ama ben daha kitap açmadım hiç utananadam |
Alıntı:
|
önce ertelemeyi bırak telkinini dinleyip derslerimizin başına oturmamız lazım periliçe y789 biz çalışmadıkça ne dinlersek dinleyelim fayda etmez ders konusunda girlhaha |
bende çalışmaya başlayamadım henüz. perilice58 kamu yönetimi mp3 lerini nerden indirdiğini söylersen çok sevinirim. |
ben çalışıyorum günde iki ünite... toplam 4 dersim var. her gün bir ders, ve günün dersine göre sıradaki iki ünite... |
Alıntı:
Yukardaki açıköğretime fare ile gel e- öğrenme portalı na gir oturumu aça tıkla gelen sayfada tc kimlik numaranı gir hangi fakültede okuyorsan bölümleri hangi dersi istiyorsan onu tıkla içine gir e sesli kitap deneme sınavları kitabın yazılı olarak tv programları hepsi var ben ordan indirdim bilgisayarıma dinliyorum sözellerde baya iyi oluyor.... kitaptan da takip edebilirsin birde o bölümde önceki yıllarda çıkan sınav sorularıda var ... iyi çalişmalar şimdiden .... Evet mumin arkadaşım tembelliği üzerinden atıp çalışmaya başladın sen tebrik ederim darısı bizlerin başina .... Sanemce y789 hiç sorma bir başlasak gerisi gelecek aslında... benim derslerim : iktisada giriş , genel muhasebe , genel matematik üç dersim kaldı bu seneye ...dunk56 |
bende işleme 3. sınıfım sınıfta kaldım bu yıl tekrar edeceğim 3 dersim kaldı ama hala çalışmaya başlamadım. muhasebe çok sıkıcı nasıl olacak bende bilmiyorum. |
bende işletme 3. sınıfa geçtim ama alttan 2 dersim kaldı ve daha hiç başlamadım 8 dersim var vermem gereken. "Nidanem" ablacım artık başlasak ders çalışmaya iyi olacak :) öptüm |
perilice58 teşekkür ederim. kiss3 |
Ben deeeee işletme:):) ;ama çalışmıyorum ara sınavlar yaklaşıyor :D |
bende kamu yönetimi 4.sınıfı okumaktayım ara sınavlar yaklaştı daha kitap açıp bakmadım biledusun2 |
üniden atıldık sanırım :=) (huyumdur gülücük işareti koyuyoz işte) neyse atıldık..açıköğretim,lgs,dgs,öss,uzmanlık,oks,poli slik bütün sınavlara girecem :=) neyse,sanırım açıköğretim okuyacağım ama ne okusam ki..bankacılık var mı? işletme okumak istemiyorum...iktisat olabilir mi? kendimi geliştireceğim bir alana yönelmek istiyorum...askerlikte geldi zaten...şırnağa gidiyor bizim burda herkes...ne yapacam tabi ki en iyisi açıköğretim...bu yolda herkese başarılar... |
Ben de Açıköğretim 2. sınıftayım arkadaşlar.. İktisat bölümü,7 ders bu yıldan 2 ders de geçen yıldan..Toplam 9 ders.. işim zor,günlük bir ünite çalışmaya gayret ediyorum..Yılbaşında alınan kararlardan biriydi bu da:))) Bazı derslere hiç başlamadım bile..Artık sınav tarihine kadar yetiştireceğiz bir şekilde.. Herkese bol zihin açıklığı ve sınavda başarılar diliyorum..Çalışmadan olmuyor ne yazık ki.. |
merhaba arkadaşlar bende işletme 3.sınıftayım bu sene ve (sanırım beni çok inek bulacaksınız )ders çalışmaya eylülde başladım ve hiç aksatmadım. benim önerim eogrenmede bulunan çıkmış soruları çözmeniz belki bir çoğunuz yapıyorsunuzdur ama ben çok faydalandım burdada dile getirmek istedim.sınavlarda da aynı soruların çıktığı oluyor.2000 yılından bu yana çıkmış tüm sorular var. hepimizin çok çok başarılı olmasını diliyorum. |
işletme 2. sınıf offfff daha bitmesine çok var |
açıköğretim okumanın avantajları nedir? dezavantajları nedir? açıköğretim niye okuysounuz sebeb ne? ben askerlikten kaçmak için okuyacam inş..malum örgün eğitim hayatımız bitiyor...ne için okumalıyım...okuduktan sonra bir baltaya sap olabilir miyim?kız veriyolar mı açıköğretim okuyana :=):=9 |
sevgili alen konuya biraz mizah katmak istedin anladığım kadarıyla. askerlikten kaçmak için de olsa oku.. okul bitipte askerden geldiğinde, ne iyi yapmışımda okumuşum diyeceksin.. neden açıköğretim...cevap vereyim..benim örgün öğretimde okumak gibi bir şansım yok. hem iş hayatı hem de öğrencilik başka türlü bir arada yürümüyor. diğer arkadaşlarımında bu sebeple açıköğretimi tercih ettiklerini düşünüyorum.. sana tavsiyem.. sadece askerlikten kaçmış olmak için herhangi bir şey okuma. ilgi alanlarına göre bir bölüm oku ki, iş hayatına basamak olsun.. sevgiler actionsmile |
niye mi okuyorum... 2yıllık elok.hab. bölümünü bitirdim 4yıllık diploma lazım:D |
Arkadaşlar bu sene açıköğretim için sınava gireceğim.. Baya karıştırmışlar işleri,mat 1-2,turkçe 1-2 ,"Edebiyat ve sosyal bilimler" gibi kategoriler var,ben Turkçe-Matematik mezunuyum şimdi 2009 ÖSS için hangi alanlardan sorular yapayım, hangilerinden muafım bir yardımcı olursanız |
Alıntı:
|
bende açıköğretim işletme 3.sınıf oldum bu sene sorunsuz bi şekilde geçtim önlisans diplomamıda aldık ayrıca şimdi öğrenmek istediğim bunun için telkin mi var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz banada ders çalışmaya başladım günde 1 konu bitiriyorum herkese sınavlarında şimdiden başarılar... |
ya tutuştum anlatamam:D ara sınava ne kaldı şurda 2.kez elime alıyorum aylardan sonra kitabı.İnşallah o kadar paraya yazık olmaz:D |
arkadaşlar açıköğretim sınavlarına girecek olanlar siirokul sınav giriş yerleri belli olmuş sınav giriş belgem gelmiş bugün nasıl sevindim anlatamam dl67 bide İstanbul'u daha iyi tanıyayım diye beni düşünerek iki güne de farklı okul vermişler girlhaha sınava girecek olan arkadaşlar; çalışanlara başarılar şimdiden, çalışmayanlara bol şanslar y789 |
evet ya benim sınav kağıdımda geldi çok iyi hazırlandım aslında ama giriş belgemi elime alınca nasıl heyecanlandım anlatamam. bende şimdiden herkese başarılar diliyorum. |
sınavların ne kadar zor ve yorucu olduğunu çok iyi bilenlerdenim...rt67 çok şükür mesleki sınavlarımı atlattım ve geriye sadece kısacık mesleki öğretmenlik eğitimim kaldı... o da işin en rahat kısmı....blissy sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum...f678h bu zor süreci en hafif en rahat bir şekilde başarıyla atlatıcağınızı biliyorum...sevgiler...actionsmile |
İşte bu sanemce iki güne farklı okul. Daha ne istiyosun.Farklı enerjiler :):) benimki de Taksim enerji patlaması yaşancak o gün dur bakalım:) hava güzel olur inşallah çıkışta gezinirim. |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) Mumin abiiii açıköğretimde okuduğunu bilmiyodum bi ara bende kayıt yaptırmayı düşünmüştüm bu sene ama üniversite mezunuyum ya sınavsız girebiliyormuyum onu bilmiyorum işin kolayını tercih ediyorum yani ama öğrenmedim de aslında çok avantajlı bir şey tekrar okumaya karar versem açıköğretimi tercih ederim :D tebrikler :D |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) Ben de aöf kamu yönetimi mezunuyum. Bu sene üniversite sınavına giirp,aöf felsefe okumayı düşünüyorum:)) Felsefe okumayı o kadar istemiştim ki,en sonunda çekim yasası işledi herhalde:)) aöf 'ye felsefe bölümünü açtılar bu yılguitar |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) başvuruları nasıl yapılıyor biliyormusun yağmurcum |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) arkadaslar ben 2000 yilinda kayit yenileme parasini yatirmadigim icin a.o ikinci siniftan atildim ogrenci affi diye birsey var mi bu yil bilgisi olan lutfen yardimci olabilir mi? Ayrica ao de cok guzel bolumler acilmis tekrar okula devam etmek istiyorum.... |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) bu telkinler doğrudan derse yönelik yapılabilirmi ? örneğin 2. sınıf iktisat teorisi dersinin telkinler gibi ? yada biz yapabilirmiyiz böyle bişeyi srs gibi programlarla ? |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) arkadaşlar tasarı.com diye bir site var bütün o zo dersleri kardeşim oradan geçti.sadece işişne geldiği soruları çözüp geçmiş.ama oradaki hazırlık soruları sınavdakilere benziyormuş.umarım işinize yarar. |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) daha yolun başındayım arkadaşlar.olsun yaşımda genç daha.bu yıl nihayet kayıt oldum.bu arada baktımda birçoğunuz okudukça okuyor.imrendim. |
Cevap: açıköğretim okuyacak varmı? benden başka :) Sınava girecek olan herkese başarılar. Ben işletmeden geçen sene mezun oldum ve bu sene ilk sınavsız yılım olacak. Yeni başlayacaklar için tavsiyem Murat açıköğretim in yardımcı kitapları. Sorular çok benzer. Bazıları aynen bile çıkıyor. Konu anlatımı bana hep sıkıcı gelmiştir. Tasarının konu anlatımları duyduğuma göre daha sadeymiş.Başarılar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:13 PM. |