![]() |
Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Sınav Heyecanı için telkin yüklemek için link üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydeti seiçiniz. http://www.hayatimdegisti.net/sinav%...egisti.com.mp3 linkte problem olması durumunda aşağıdaki alternatif linkleri kullanabilirsiniz.. alternatif 1; RapidShare Webhosting + Webspace alternatif 2; http://rapidshare.de/files/48796128/sinav_heyecani_doga_versiyonu.mp3.html |
Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Atakan Bey kendi adıma çok teşekkür ediyorum bunu bekliyordum zaten. 25889 |
Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli teşekkürler Atakan Bey elinize ağzınıza sağlık. sınavalara pek çalışamadığım için pek heyecanlanamıyorum. sad456 o yüzden bu telkin şimdiklik bana göre değil. ama eminim ki sınav heyecanından sınavlarında başarısız olan bir sürü insan var. bu telkin umarım bu tip kişilerin işine yarar. |
Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli sınav heyecanıyla ilgili su sesi mp3 indiremiyorum adres doğrulanmıyor diyor acaba bir sorunmu var? agl34 |
Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli çok özür bir sorun yok hallettim sorun bendenmiş çok özür sevgiler wave |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli bişey sormak istiorum dnlediimz mp3lerdeki telknlerde türkçe dimi :)? |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Alıntı:
|
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli bence çok etkili birşey bunu bizle paylaşanlara çok teşekkür ederim!!! clapping |
|
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli alk78 |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli evet etkisini gördüm 1-1,5 aydır dinliyorum sınav heycanım kalmadı |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli ders çalışma scripti de varmı acaba? |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Ders çalışma scripti kaldırılmış sanırım özel bir sebebi var mı tekrar eklenecek mi? |
Sevgi ve Saygı ile... |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli demek istediğim aylar önce sınav heyecanı yanısıra ders çalışma için ayrıca mp3 vardı sitede ücretliler arasında artık sanırım |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Çok teşekkür ederim. emeği geçenlere saygılar..sağolun.. |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli bad45 BEN NASIL İNDİRCEM BUNU ANLAMADIM DA? |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Link bozuk. |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli linkte birproblem var sanırım sadanim |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli evet malesef şu anda problem var gözüküyor... 4897 ara ara tekrar deneyin olmadı atakan bey online olduğunda linki güncelleyecektir... pc05 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli art56art56 ya bn şifresini unuttum bilen war mı winrar şifresini 88a happy6 |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli merhaba haliba.. hoşgeldin.. actionsmile neyin winrar şifresini istedin... telkinleri indirdiğinde direkt olarak dinleyebiliyorsun.. pc05 şifreye gerek yok.. bir yanlışlık olmasın.. dusun sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli link çalışmıyor yenilermisiniz lütfen blook agl34 agl34 |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Link calismiyor sanirim, indiremedim sad456 |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Arkadaslar bu link hala calismiyor ilgilenen arkadaslar bir zahmet bakarlarsa sevinirim simdiden Tesekkürler 25889 |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Sınav heyecanı linki güncellenmiştir. |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli ya sadece bi su sesi bunu dinleyerek nasıl heycanınızı yeniyorsunuz anlamadım bence psikolojık olarak etkilendiniz kesinlikle soylediklerinizide cok komik buluyorum y789 |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli SELAM fff sadece müzik veya su sesi yok. arka fonda telkimler var ama duyamıyoruz yani bilnçaltımıza iletiliyor. |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli merhabalar fff hoşgeldin... ark5 bende bilinçaltı programlaması ve subliminal kayıt gibi konularda araştırmadan pc05 yorum yapanları çok komik buluyorum.. y789 ilgi alanına girdiği zaman ve öğrenmek istediğin bir şeyler olursa bilgilerimizi istediğin ölçüde sunarız.. b456 sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli sevgili fff farzetki bu düşüncen doğru eğeeeee peki istenilen sonuça sonunda ulaşılıyorsa bunda seni rahatsız eden ne ki? neyi komik buluyorsun ? neden bu ülkede birileri hep iyi birşeyler yapmaya çalışırken birileri hiç bir halt etmediği gibi mal mal oturmakla kalmayıp hep iyi giden birşeyi baltalamaya çalışıyor....AKLINCA güzel olan yapılan birşeye karşı olarak egonumu tatmin ediyorsun.. hımmmmmmm o halde sana suçluluk duygusu ve ego ve sosyal fobi versiyonlarını tavsiyeediyorum aa34 atalakan beye saygılar Bak gördün mü ? birileri tanımadığı insanlara iyi birşey yaptığında o tanımadığı insanlar o kişiyi sanki kenilerine laf söylenmişcesine takdir edip senin gibilere tepki gösteriyor işte kardeşim insanlık bu oluyor... sana hayatta bol bol gülmeler aaaa unutmadan bu hayat üzülecek kadar uzun değil ama senin gibi gerçeklere gülünecek kadar da basit değil DERDİM AMAAAAAAA ANLAYAN NERDEEEEEEEEEEEEEEE hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli hocam bunların hepsi de çok güzel teknikler. ama bu su sesi olayı, tam da bilinçaltının açık olduğu uyku zamanında dinleyince hani diyorum bi sakat olayı olmasın. bir de şu telkinlerin su sesi ile olanlarına "çişini uyanana kadar tutacaksın" tarzı bi telkin daha eklense :)) smil56javascript:void(0);smil56 şaka bir yana türkiyenin en faydalı site ve forumu. crack sitelerinden bile faydalısınız saol saol saol! |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli merhabalar hoşgeldin yanımıza darkteacher... hismiley hiç endişeniz olmasın... yatak ıslatma ile ilgili olarak.. y789 benim bir yılı geçti dinlemeye başlayalı.. bu süre içerisinde hiç bu tarz bir olayla karşılaşmadım.. sevincli üstelik günde enz az 4 lt sıvı tüketirim.. gece uyumadan önceki kapanışım kocaman bir bardak su ile olur.. ve mutlaka başucumdada su bulunur.. çoğu zaman bardak boş uyanırm.. bana bir şey olmadıysa sizlere hiiç bir şey olmaz.. wave keyifli dinlemeler... music45 |
Şimdiden teşekkürler.. |
|
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli link çalışmıyordu bende rapid buldum isteyenler indirsin http://rapidshare.com/files/36133737/sinav.rar.html |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Link güncellenmiştir.. |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli ilk mesajdaki link yenilenebilirmi acaba? rapid linkinden indirilen dosya da şifre istiyor bilen varsa oda iş görür. |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli 1. sayfada ilk mesajın içerisine iki adet alternatif link ekledim.. ana linkimizdeki problem de kısa süre içerisinde çözümlenecektir.. keyifli dinlemeler .. sınavlarınızda başarılar dilerim.. |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli teşekkürler |
Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli bu mp3 ler ucretlımı? dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 AM. |