| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video İstanbul'um Canım Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu şehri seviyorum, çok seviyorum. Şu an gözlerimi kapattım ve ilk aklıma gelen şey Kız Kulesi oldu. ve O'na aşık olan Galata Kulesi.... Hiç kavuşamayan iki aşık... Sonra Boğaz Köprüsü, kusursuz bir güzellikle inci inci dizilmiş güzelim Boğaza.. Sonra Ortaköy ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bu şehri seviyorum, çok seviyorum. Şu an gözlerimi kapattım ve ilk aklıma gelen şey Kız Kulesi oldu. ve O'na aşık olan Galata Kulesi.... Hiç kavuşamayan iki aşık... Sonra Boğaz Köprüsü, kusursuz bir güzellikle inci inci dizilmiş güzelim Boğaza.. Sonra Ortaköy geldi aklıma. Küçük küçük dükkanlar, tezgahlar. Birbirine sarılıp aynı kumpire kaşık sallayan aşıklar :))) Taksim ve İstiklal geldi aklıma. Koskoca metropol'ün rengarenk bir mozaiğe dönüştüğü yer... Saymakla bitmiyor ki, Sultanahmet'in minareleri, Hele Ayasofya'nın ihtişamı, Süleymaniye'nin görkemi... Eminönü'nün balık ekmekçileri :))) Hey gidi İstanbul,,, Paylaşım için teşekkürler...
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video İstanbul'um Canım Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu şehri seviyorum, çok seviyorum. Şu an gözlerimi kapattım ve ilk aklıma gelen şey Kız Kulesi oldu. ve O'na aşık olan Galata Kulesi.... Hiç kavuşamayan iki aşık... Sonra Boğaz Köprüsü, kusursuz bir güzellikle inci inci dizilmiş güzelim Boğaza.. Sonra Ortaköy ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi