Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sigara Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/)
-   -   sigara ve ben ayrıldık! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/617224-sigara-ve-ben-ayrildik.html)

asideniz 10-01-2011 04:18 PM

Cevap: sigara ve ben ayrıldık!

tebrikler yaşasın sigarasız hayat

Alice in Wonderland 10-01-2011 04:30 PM

Alıntı:

sweetevil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786210)
ben madalya olduğunu bile bilmiyordum:) cilgin897

bende bilmiordum 956k hayırlı uğurlu olsun madalyan girlhaha

blue jaloon 10-01-2011 04:32 PM

en güzel ayrilik bu olsa gerenk:))
kutluyorum..

genetikmucize 20-01-2011 04:10 PM

madalyayı almak için en az ne kadar içmememk gerekiyor :))

ben dün gece 23.58 'de hayatımın son sigarasını içtim, banada var mı madalya :)) yoksa bekleyecekmiyim biraz.... :))

şaka bi tarafa evet telkinin etkisi var.. tamam daha ilk günüm ama 10 senelik bağımlıyım ve bu cesarete ilk defa sahibim.. daha önceleride bırakma teşebbüslerim olmustu ama 'yok birden bırakılmaz, yok azaltmam lazım, yanımda biri içerken ben nasıl bırakayım'' diye bahaneler sunuyordum... bugün son sigaram dedim ve saatt 00:00 olmadan bıraktım.. paketin bitmesini bile beklemedim.. normal sartlarda bu saate kadar yaklasık yarm paket içecektim.. hiç aklıma gelmiyor diyemem ama çok da zorlanmıyorum... tabi fonda doğa sesleri telkini var iş yerinde ney dinleyemiyorum uykum geliyor :)

Bilge İnan 20-01-2011 05:36 PM

Öncelikle tebrik ederim :) 21 günün sonunda hala içmiyorsanız madalyanızı alabilirsiniz. Başarılar :)

genetikmucize 24-01-2011 09:39 AM

5. gün bugün... :)
gerçi gün saymama gerek yok. ben içmiyorum artık. hiç canım çekmiyor zaten, herhangi bir boşluk da hisetmiyorum.. sigarayla bağımı kopardım...
darısı kurtulmak isteyenlerin başına :)

ufuk35 25-01-2011 12:22 AM

cok sevındım genetıkmucıze. bende bırakmak ıstıyorum ama nedense ıcımden bır ses bırakmamı engellıyor sankı hayatımda hersey onun(sigaranin) uzerıne ınsa edılmıs havası yaratıyor ıcımde nedense. onsuz hıcbırseyden zevk alamam gıbıme gelıyo yada ağla2 telkını dınlemeye basladım ınsallah faydası olurda senın gıbı bende kolay bırakırım

genetikmucize 25-01-2011 12:56 AM

Alıntı:

ufuk35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788190)
cok sevındım genetıkmucıze. bende bırakmak ıstıyorum ama nedense ıcımden bır ses bırakmamı engellıyor sankı hayatımda hersey onun(sigaranin) uzerıne ınsa edılmıs havası yaratıyor ıcımde nedense. onsuz hıcbırseyden zevk alamam gıbıme gelıyo yada ağla2 telkını dınlemeye basladım ınsallah faydası olurda senın gıbı bende kolay bırakırım

ben telkinlerden önce cesaret edemiyordum tamamen bırakmaya.. bi kaç kere azaltarak bırakmaya çalıştım olmadı... yılbaşında başladım ben telkinleri dinlemeye.. sigaradan kurtulma telkinini 12 gündür dinliyorum ve sigara içilen bi evdeyim... yani bana her şey onu hatırlatıyor :)
arada içsem mi bi tane diyorum ama sonra herseyin bi taneyle başladığı geliyo aklıma....
sigarayla ayrıldık...
sende gayet kolay ayrılabilirsin...

kristalkalp 04-03-2011 09:03 AM

darısı tüm bırakamayanların başına

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 PM.