![]() |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! tebrikler yaşasın sigarasız hayat |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! Alıntı:
|
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! en güzel ayrilik bu olsa gerenk:)) kutluyorum.. |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! madalyayı almak için en az ne kadar içmememk gerekiyor :)) ben dün gece 23.58 'de hayatımın son sigarasını içtim, banada var mı madalya :)) yoksa bekleyecekmiyim biraz.... :)) şaka bi tarafa evet telkinin etkisi var.. tamam daha ilk günüm ama 10 senelik bağımlıyım ve bu cesarete ilk defa sahibim.. daha önceleride bırakma teşebbüslerim olmustu ama 'yok birden bırakılmaz, yok azaltmam lazım, yanımda biri içerken ben nasıl bırakayım'' diye bahaneler sunuyordum... bugün son sigaram dedim ve saatt 00:00 olmadan bıraktım.. paketin bitmesini bile beklemedim.. normal sartlarda bu saate kadar yaklasık yarm paket içecektim.. hiç aklıma gelmiyor diyemem ama çok da zorlanmıyorum... tabi fonda doğa sesleri telkini var iş yerinde ney dinleyemiyorum uykum geliyor :) |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! Öncelikle tebrik ederim :) 21 günün sonunda hala içmiyorsanız madalyanızı alabilirsiniz. Başarılar :) |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! 5. gün bugün... :) gerçi gün saymama gerek yok. ben içmiyorum artık. hiç canım çekmiyor zaten, herhangi bir boşluk da hisetmiyorum.. sigarayla bağımı kopardım... darısı kurtulmak isteyenlerin başına :) |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! cok sevındım genetıkmucıze. bende bırakmak ıstıyorum ama nedense ıcımden bır ses bırakmamı engellıyor sankı hayatımda hersey onun(sigaranin) uzerıne ınsa edılmıs havası yaratıyor ıcımde nedense. onsuz hıcbırseyden zevk alamam gıbıme gelıyo yada ağla2 telkını dınlemeye basladım ınsallah faydası olurda senın gıbı bende kolay bırakırım |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! Alıntı:
arada içsem mi bi tane diyorum ama sonra herseyin bi taneyle başladığı geliyo aklıma.... sigarayla ayrıldık... sende gayet kolay ayrılabilirsin... |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! darısı tüm bırakamayanların başına |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 PM. |