![]() |
sigara ve ben ayrıldık! 9 yıllık tiryakilik düzeyindeki bağımlılığım telkin ile son buldu. sakın zor olduğuna inandırmayın kendinizi arkadaşlar, böyle inançlarınız var ise de geçmişten beri yakanızı bırakmayan... önce bu inançlarınızdan vazgeçmelisiniz, telkinler hakikaten işe yarıyor. O kadar kolay bıraktım ki ben bile şaşırıyıorum, tanıyanlar zaten şok geçirdi :) klişe belki ama hakikaten berbat kokuyormuş!! :) |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! küçük bir ayrıntı yazmayı unutmuşum; 3 ayı geçti bırakalı... |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! Tebrik ederiiimmm... 956k Sigarasız yaşama hoşgeldiniz o halde... Eminim aldığınız her nefesin tazeliğini daha net hissediyorsunuz artık. k8908 Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! Alıntı:
Tebrikler |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! evet bu denli bağımlı olup da ayrılmak, üzerine de kutlama yapmak çok keyifli :) |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! bu paylaşamınız kimbilir kimler için umut kaynağı olmuştur bir bilsenizz..iyiki bırakmışsınızz..iyiki varsınızz...iyiki bizimle paylaşmışsınız.. |
Cevap: sigara ve ben ayrıldık! Harikasınız çok tebrik ediyorum ve hemen sigara birakma madalyanizi ekliyorum profilinize :) |
|
onur duyarım! |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |