Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Alternatif Tedavi > Şifalı Otlar ve Bitkiler

Uyarılar

Şifalı Otlar ve Bitkiler Bitki DÜnyasının Gizli Hazineleri

şifalı bitkiler

Alternatif Tedavi ve Şifalı Otlar ve Bitkiler şifalı bitkiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Lokman Hekim, şifalı bitkiler ve hastalıklarla uğraşmaya onyedi yaşında başlar. Beşyüz altmış sene yaşar. Beşyüz kırküç senelik ömrünü hekimlikle geçirir. İnsanlık sağlık alanında böyle büyük tecrübe abidesinin formülleriyle devrim yaşamıştır. Lokman Suresi Ayet:12 “Yemin ederim ki, biz Lokman’a Allah’a(C.C.) şükret ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şifalı Otlar ve Bitkiler telkin cd indir izle İstanbul Şifalı Otlar ve Bitkiler nerededir kimdir Şifalı Otlar ve Bitkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şifalı Otlar ve Bitkiler hipnoz Şifalı Otlar ve Bitkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şifalı Otlar ve Bitkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şifalı Otlar ve Bitkiler kuantum düşünce kitap haberi

şifalı bitkiler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2008, 11:07 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart şifalı bitkiler



Lokman Hekim, şifalı bitkiler ve hastalıklarla uğraşmaya onyedi yaşında başlar. Beşyüz altmış sene yaşar. Beşyüz kırküç senelik ömrünü hekimlikle geçirir. İnsanlık sağlık alanında böyle büyük tecrübe abidesinin formülleriyle devrim yaşamıştır.

Lokman Suresi Ayet:12

“Yemin ederim ki, biz Lokman’a Allah’a(C.C.) şükret diyerek hikmeti verdik.”

Ayeti kerimede belirtilen hikmet, otların dilinden anlama, hastalıkları görme, nedenini bilme yeteneği demektir.

Kuran-ı Kerim’de herşeyin var olduğu, yaş ve kuru Kitab-ı Mübinde mevcuttur ayetiyle belirtilmiştir. Bunları bulmak için yüksek ilim ve feraset gerekmektedir. Yeryüzünde beşyüzbinden fazla bitki çeşidi vardır. İnsan vücudunda üç kilogram mineral maden bulunmaktadır.

Bitkilerin dillerinden anlayıp onları insan oğluyla tanıştıran bu ilmin yayılmasına vesile olan ecdadı hürmet hizmet saygı ile anıyorum. Tabiatı bir eczane olarak yaratan Allah bir hastalık için binlerce çeşit bitki ve meyve yaratmıştır bir otun bir çok hastalığa şifa olması bir hastalık için binlerce otun mevcut olması yüce Allah'ın bize bir lütfudur.

Allah c.c yer yüzünde olan her şeyi ilk insan ilk elçi ve ilk peygamber olan Hz Adem'e kuran'ın ifadesiyle öğretmiştir. Bu yol göstericilik ve rehberlik bütün peygamberler vasıtasıyla devam etmiştir. Hz Adem'in yetmiş üç dil bildiğini bin adet sanat sahibi olduğunu biliyor muydunuz ?

(ABD) Akbar Kliniğinde yapılan bir araştırma çörek otunun çağımızın vebası olan kansere umut olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bağışıklık sistemleri zayıflamış kişilere dört hafta boyunca günde iki gram çörek otu verilmiş, bu kişilerin kanında Th\TS oranı %55 arttığı gözlenmiştir. İkinci bir araştırma bu oranı %72 arttırmıştır. Aynı zamanda kanser hücrelerinin amansız düşmanı olan “Naturel Killer’in” aktivitesi de %74 oranında artmıştır. Zaten batıda doktorlar tarafından önce bitkisel tedavi tavsiye edilir.

Batılı doktorlardan netice alamayan Mustafa Kemal Atatürk, hastalığından dolayı ateşi geçmeyince Kel Ali’ye sorar, “Annene sor, o şifalı şeyleri bilir. Ne kullanayım.” demiş. Annesi gül sirkesini tavsiye etmiş. Fayda gören Mustafa Kemal, Kel Ali’nin annesine teşekkür etmiştir.

Anason, yatıştırıcı, iltihap kurutucu, ağrı kesici, gaz söktürücü bir şifalı bitki. Çocuklar için en çok başvurulan ilaçtır. Ayrıca yemekleri tatlandırılan baharattır. Piyasada Panoson diye satılan gaz söktürücünün ana maddesi papatya, nane ve anason karışımıdır.

Bizim hiç önem vermediğimiz, işe yaramaz diyip attığımız kavak ve söğüt gibi ağaçların bile şifa deposu olduğunu görünce Allah’ın lütuf ve ikramının şükrünü eda edemediğimizin idrakı içinde olmalıyız. Söğüt ağacının yaprağı aspirinin ham maddesidir.

Afrika menşeeli baharatlarımızdan olan zencefil, Araba tutmasını önleyen hapların ham maddesi olduğunu biliyor musunuz?

Hindistan ve Arabistanda bulunan bir bitkinin sakızı olan Çadır uşağı; Eczanelerde satılan ağrı kesici yakının ham maddesidir. Kokusu ağırdır ama şifası boldur.

Çoğu bitki ve meyvelerin yan tesirini yine aynı bitkinin kendisinin başka yeriyle telafisi Allah’ın kudret ve azametinin bir delilidir. Sineğin bir kanadı zehir, diğer kanadı panzehirdir. Fındık sivilce ve kaşıntı yapar, yaprağı ise sivilce ve kaşıntıyı önlüyor. Kayısı isal yapar, kayısının çekirdeğinin içi ise isali önlüyor.

Yüce Allah(C.C.) şifa verdiği hastalığın sırrını bitkide belirtmiştir. Bazısını şeklinde, bazen tadında, bazen renginde, bazen kokusunda. Bazı bitkiler koklanınca şifa verir. Bronşları açar, nefes darlığına şifa olur. Cevizi iyice inceleyecek olursak insan kafasıyla karşılaşırız. İçi beyin gibidir, dış kabuğu kafatası, en dıştaki yeşil kabuk kafatasını koruyan saç gibidir.

Beyin şeklindeki ceviz içi, beyin için elzem olan gümüş iyonunu bulunduruyor. Bir insan için gümüş iyonu sadece beyine lazımdır o da cevizde vardır. Vücut için elzem bir gıda olna armuta dikkatle bakılırsa böbreğe benzediğini görürsünüz. Böbrek hastaları için vazgeçilmez şifa ve dermandır. Armudun meyvesi, çöpü ve çekirdekleri de faydalıdır.

İçinde sümüksü madde bulunan bitkiler yara ve iltihap üzerine etkilidir. Cilt temizleme özelliğine sahiptir. Sümüksü oluşu bir merhem özelliğine sahip olduğunun işaretidir. Dikenli bitki familyalarını da ele alırsak, ucu sivri iğne gibidir. Bu bitkiler tıkanık damarları çözücü, idrar yollarını temizleyici, karaciğer tıkanıklığını açandır. Bütün ağaçların sakızı dış iltihap, çıban ve yaralar için eşsiz bir merhemdir.Yapışma özelliği, merhem olma özelliğinin işaretidir.

Yabani hayvanlar Allah’ın ilhamı ve içgüdüleriyle hastalandıklarında kendileri hastalıklarına şifa olan otu bulurlar. Yabani hayvanlar takip edilerek otların şifasını tespit etmek mümkündür. Yılan kış uykusundan uyanınca, gözlerinin açılması için gözlerini rezene otuna sürter ve gözleri iyi görür. Bu anlayış, bu ilham rezene otunun gözün ilacı olduğunun kanıtıdır.

Ayrık otu, genellikle kumlu topraklarda yetişen bir şifa kaynağıdır. Kumda yetişmiş olması böbrek kumları için eşsiz bir ilaçtır. Tadı tiksindirici değildir. Kekikle beraber kaynatılıp tatlandırılarak içilir.

Civan perçemi yirmiden fazla derde devadır. Ayrıca iltihap kurutucu özelliğide vardır. Civan Perçemini Fransızlar Cihan harbinde oksijenli su yerine kullanmışlardır.

Ayva otuzdan fazla derde devadır ayvanın üzerindeki kıllar kanayan yere konulursa kanamayı durdurur. Ayva ağaçları verimli olduğu yıl kışın çetin olacağının habercisidir. Allah Kışın soğuktan meydana gelen hastalıkların şifasını ayva ile kış gelmeden önce veriyor ayrıca ayva kalbinde ilacıdır dikkatlice bakılınca kalbe ne kadar benzediğini göreceksiniz.

Allah(C.C.) yılanı niçin yarattı dersiniz? ,yılan tarlalarda ve ağaçlarda ne kadar zehir varsa topluyor. Onlarda olmasa zehir yemiş oluruz. Pislik böceğini Allah niçin yarattı diye düşünürüz? Pislik böceği tezekleri yer, parçalar ve pisliklerin yığılmasını önler. Solucanlar niçin yarattıldı? Solucanlar toprağın teneffüsünü ve oksijen almasını sağladığını biliyor musunuz? Sülük vücudun neresinde bir pis kan varsa, dedektör gibi o pis kanı bulup emer.

Yarasa kuşu diye bir kuş vardır ki, yaratılışı İsa(A.S.)’ın mucizelerinden biridir. Yani İsa(A.S.)’ın mucizesiyle yaratılmıştır. Gözleri ışıktan ve güneşten rahatsız olduğu için karanlığın dostudur, gece dolaşırlar. Yarasalar gece uçan, güzel kokan çiçeklerin polenlerini yerler ve onların da döllenmesini sağlarlar. Kuş olmasına rağmen memelidir. Yumurtadan çıkmayan tek kuştur. Memeli hayvanlar gibi doğurur. Yarasanın görmeden, gecenin karanlığında avlarını nasıl yakaladıklarını inceleyen bilim adamları, radarı icat etmişlerdir.

Ay’ı, Mars’ı, neredeyse Güneş’i keşfetmeye çıkan insanoğlu; hala insan vücudunu keşfedememiştir. En ince kılcal damarların bir film gibi izlendiği çağımızda, sivilce gibi basit bir hastalığın bile ilacı bulunamamıştır. Modern tıbbın bu görkemli görüntüsüne rağmen, kel, sedef, sivilce, kanser gibi hastalıklarla çaresiz kalması beni bitkilerdeki şifa özelliğini araştırmaya sevk etmiştir.

BİTKİLERLE İLGİLİ AYETLER

Araf Suresi Ayet: 157

“Peygamberler onlara temiz ve faydalı şeyleri helal kılıyor. Pis ve zararlı şeyleri de haram kılıp yasaklıyordu.”

Rum Suresi Ayet: 30

“Allah insanı en güzel fıtrat üzerine yaratmıştır.”

Tin Suresi Ayet: 4 Sayfa 598

''Biz insanı en güzel şekilde ve en güzel biçimde yarattık''

Talak suresi ayet 2 ve 3 Sayfa 559

''Kim Allah'tan korkar takva sahibi olursa Allah ona bir çıkış yolu bir imkan yolu gösterir Onu hiç ummadığı yerden hesapsız bir şekilde rızklandırır''

Bakara Suresi Ayet: 61

“Bize yerin bitirdiği baklasından, acurundan, sarmısağından, mercimeğinden ve soğanından çıkarıversin.”

Nahl Suresi Ayet: 68 ve 69

“Rabbin bal arısına dağlarda, ağaçlarda, insanların hazırladı kovanlarda yuva yap. Sonra her çeşit bitkiden ye. Sonra da bal yapman için Rabbinin gösterip ilham ettiği yollardan, Rabbinin emriyle yürü diye vahyetti. Onun karnındanrenkleri çeşit çeşit bir yenecek çıkar ki, onda insanlar için şifa vardır. Düşünen, öğüt alan millet için ibretler vardır.”

Bakara Suresi Ayet: 57

“Tih Sahrasında güneşten korunmanız için üstünüze buluttan gçlge yaptık ve verdiğimiz güzel nimetlerden yiyiniz. Diye size kudret helvası ve bıldırcın gönderdik.”

Bakara Suresi Ayet: 261

“Mallarını Allah yolunda harcayanların misali her başağında yüz tane olan ve yedi başak bitiren bir tohuma benzer. Allah dilediğine fazlasıyla verir. O lütfu çok geniş olan ve herşeyi bilendir.”

İnsan Suresi Ayet: 5

“Gerçekten iman edenler cennet şarabına kafur karıştırılmış bir kadehten içerler.”

Vakıa Suresi Ayet: 28 ve 29

“Dikensiz kirazlar. Dolgun salkımlı muz ağaçları.”

Enam Suresi Ayet: 99

“Meyvelerin içlerinde çeşitli meyveler, hurma ve nar da var.”

Nahl Suresi Ayet: 77

“Hurma ve üzüm ağacının meyvalarından güzel rızk, sirke elde edersiniz. Muhakkak ki bunda aklını kullanan toplum ve millet için bir ibret vardır.”

Vakıa Suresi Ayet: 21

“Arzuladıkları kuş etleri.”

Nahl Suresi Ayet: 67

“Hurma ve üzüm meyvalarından da sarhoş edici içki ve güzel rızk edinirsiniz. Şüphesiz bunda akıl eden topluluk için ayet vardır.”

Abese Suresi Ayet: 11

“Allah(C.C.) onunla sizin için ekin, zeytin, hurma ağaçları, üzümler ve meyvelerin hepsinden yetiştirir. Şüphe yok ki, bunda düşünecek olan kavim için elbette bir delil, bir işaret vardır.”

Müminun Suresi Ayet: 20

“Sizin için Tur-i Sina’da yetişen bir ağaç meydana getirdik ki, bu ağaç hem yağ(zeytinyağı) ve hem de yiyenlerin ekmeğine katık edecekleri zeytini verir.”

Yasin Suresi Ayet: 73

“Bu hayvanlarda onlar için içilecek sütler ve daha nice faydalar vardır.”

BİTKİLERLE İLGİLİ HADİSLER

1. Telbineye(Arpa unuyla yapılan çorba) önem veriniz. Hastaya onu yediriniz. Hadis-i Şerif.

2. Sizden biriniz kalbi üzerinde bir ağırlık hissettiği zaman ayva yesin. Hadis-i Şerif.

3. Bir kimse bakla yerse, yemeye devam ederse Hz. Allah(C.C.) o kimsenin yediği baklanın misli kadar hastalığını çıkarır. Hadis-i Şerif.

4. Sizlere iki şifayı tavsiye ederim. Birisi bal, diğeri Kuran okumaktır. Hadis-i Şerif.

5. Sizlere sinameki ve Sennut’u yani tereyağı, bal ve kimyon karışımı tavsiye ederim. Zira bunlar ölümden başka her derde devadır. Hadis-i Şerif.

6. Ekmeğe saygı gösteriniz. Çünkü Yüce Allah onu göklerin bereketinden indirmiştir. Hadis-i Şerif.

7. Bir sahabenin; “Ya Resulullah kardeşim isale yakalandı.” dediğinde Peygamberimiz; “Bal şerbeti içirin. İsale karşı soğuk bal şerbeti çok faydalıdır.” buyurdu. Hadis-i Şerif.

8. Yaylada otlayan genç devenin sütü, sindirim bozukluğu olan kimseler için devadır. Hadis-i Şerif.

9. Hardal ve tere tohumuna kıymet veriniz. Zira Hz. Allah bunları bir çok derde deva kılmıştır. Hadis-i Şerif.

10. İçinde hurma bulunmayan evin halkı açtır. Hadis-i Şerif.

11. Her kim kalbinin düzgün çalışmasını isterse incir yemeye devam etsin. Hadis-i Şerif.

12. Ey Aişe, çorba pişirdiğiniz zaman kabağını çok koyunuz. Zira kabak üzüntülü kimsenin gönlünü güçlendirir. Hadis-i Şerif.

13. Hindibayı silkmeden yeyiniz. Zira cennetten üzerine damla düşmediği bir gün yoktur. Hadis-i Şerif.

14. Hurmanın hararetini karpuzun soğukluğu ile, karpuzun soğukluğunu hurmanın harareti ile gideriniz. Hadis-i Şerif.

15. Yemekten evvel kavun yenirse kanı yıkar, hastalıkları giderir. Hadis-i Şerif.

16. Bağsur hastalığı olan İbni Abbas’a, “Gebere otunun çiçek tohumlarını alıp iyice döv, sonra sulandırıp içersin.” Hadis-i Şerif.

17. “Ayağımız ağrıyor.” diyenlere; “Ayağınıza kına yakın.” buyururlardı. Hadis-i Şerif.

18. Mantar ekip dikmeden yetişen bir bitkidir. Suyu ise göz hastalığına şifadır. Hadis-i Şerif.

19. Yatmadan evvel maydanoz yemek, tatlı bir nefesle uyumaya, diş ağrısını gidermeye şifadır. Hadis-i Şerif.

20. Mercimek yemeye devam ediniz. Mercimeği yetmiş peygamber övmüştür. Hadis-i Şerif.

21. Sizin narlarınızdan bir nar yoktur ki, içinde cennet narından bir tane bulunmasın. Hadis-i Şerif.

22. Gözü ağrıyan Hz. Ali’ye; Kırmızı pancar yemelerini tavsiye etmiştir. Kırmızı pancar, hastalıkların etkisini azaltır. Hadis-i Şerif.

23. Yerden biten her bitkide şifa ve zehir vardır. Pirinç ise öyle değildir. Onda yalnız şifa vardır. Hadis-i Şerif.

24. Sarmısak yiyiniz ve onunla tedavi olunuz. Çünkü sarmısakta yetmiş derde deva vardır. Hadis-i Şerif.

25. Eğer ölüme şifa ve çare olan birşey olsaydı sinameki olurdu. Hadis-i Şerif.

26. Sirke negüzel bir katıktır. Allah’ım sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerinm de katığı idi. Sirke bulunan ev katık sıkıntısı çekmez. Hadis-i Şerif.

27. İnek sütüyle tedavi olunuz. Çünkü sütteHz. Allah’ın şifa yarattığı kanaatindeyim. Zira inek her çeşit ottan otlanmaktadır. Hadis-i Şerif.

28. Hardal ve tere tohumuna kıymet veriniz. Çünkü bir çok derde devadır. Hadis-i Şerif.

29. Udu hindiye kıymet veriniz. Onda yedi hastalık için şifa olduğu muhakkaktır. Boğaz şişliğinde tozunu zeytinyağına karıştırıp buruna damlatılır. Hadis-i Şerif.

30. Üzüm yiyiniz. Yorgunluğu giderir, sinirleri kuvvetlendirir, öfkeyi durdurur. Bir kişi günde yirmibir adet kuru siyah üzüm yerse, cesedinde hoşlanmayacağı bir şey kalmaz. Hadis-i Şerif.

31. Zemzem suyu hangi niyetle içilirse onun içindir. Eğer şifa niyetiyle içilirse şifa bulur, susuzluğu gidermek için içilirse susuzluğu giderir, açlığı gidermek niyetiyle içilirse doyurur. Çünkü o su Cebrail’in(A.S.) ayağını vurarak çıkardığı, ayrıca Allah’ın(C.C.) İsmail’e içirdiği kutsal ve mubarek bir sudur. Hadis-i Şerif.

32. Zeytin yağını yiyiniz ve onunla yağlanınız. Zira o, mubarek, kıymetli ve değerli bir ağaçtan yetişmektedir. Hadis-i Şerif.

33. Sizlere çörek otunu tavsiye ederim. Zira bunda ölümden başka bir çok hastalık için şifa vardır. Hadis-i Şerif.

34. Veba hastalığından, aslandan kaçar gibi kaçınız. Hadis-i Şerif.

Unutkanlıktan şikayet eden bir kişiye; “Size inek sütü tavsiye ederim. İnek sütü kalbi ve dimağı kuvvetlendirir, unutkanlığı da giderir.” Hz. Ali(R.A.)

Günlük yemeye devam edin. O kalbi kuvvetlendirir. Unutkanlığı da giderir. Hz. Ali(R.A.)

Yiyeceklerin efendisi önce et, sonra pirinçtir. Hz. Ali (R.A.)

Halk içinde müteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi. Kanuni Sultan Süleyman

alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


şifalı bitkiler

Alternatif Tedavi ve Şifalı Otlar ve Bitkiler şifalı bitkiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Lokman Hekim, şifalı bitkiler ve hastalıklarla uğraşmaya onyedi yaşında başlar. Beşyüz altmış sene yaşar. Beşyüz kırküç senelik ömrünü hekimlikle geçirir. İnsanlık sağlık alanında böyle büyük tecrübe abidesinin formülleriyle devrim yaşamıştır. Lokman Suresi Ayet:12 “Yemin ederim ki, biz Lokman’a Allah’a(C.C.) şükret ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şifalı Otlar ve Bitkiler telkin cd indir izle İstanbul Şifalı Otlar ve Bitkiler nerededir kimdir Şifalı Otlar ve Bitkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şifalı Otlar ve Bitkiler hipnoz Şifalı Otlar ve Bitkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şifalı Otlar ve Bitkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şifalı Otlar ve Bitkiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.