![]() |
Ynt: üyelerin resimleri . Alıntı:
ben hariç ablacıgım :D bi ben tipsizim hehehEhEhE =) http://resimekle.gen.tr/pics/50f47c1...d51a9a5475.jpg |
Ynt: üyelerin resimleri . Alıntı:
shamanım...bir sonrakine inşallah..ama ben onu forum üyesi olarak yetiştiriyom şimdiden...mustang ve serpili kıskandım... sevincli bir kaç yıla kalmaz ördek rumuzuyla aramızda görürüz onuda... blissy blissy |
Ynt: üyelerin resimleri . bigci... bak bi daha duymayayım tipsiz mipsiz... dlckrn çakı gibi delikanlısın...kendine haksızlık etme bakem.. bide sen benim kuzenime benziyon yahu... hih33 |
Ynt: üyelerin resimleri . yok suzzicim o duymak istediğini söylemedikçe susmayacak. evet bigci kardeşim tipsizsin Allah millete tip dağıtırken sen neredeydin acaba 789569 duymak istediğin buydu demi heh bende dedim işte rahatlamışındır şimdi 789569 789569 Alıntı:
ben hariç ablacıgım :D bi ben tipsizim hehehEhEhE =) http://resimekle.gen.tr/pics/50f47c1...d51a9a5475.jpg [/quote] |
Ynt: üyelerin resimleri . senemce ablam belkide tam tersini duymak istemiyor mu? sung66 bigci her fotonun altına aynı şeyi yazmışsın yaw biraz güven kendine boy bos maşllh sonuçta buraya koyduğuna göre sende beğeniyorsun kendini az çok bak senemce ablamla biz bi türlü cesaret edemedik edemicezde bu gidişle bence yazma artık fotolarının altına tipsizim diye sapkal89 |
Ynt: üyelerin resimleri . sanem biraz sert bir tepki olmadı mı bigci arkadaşım sen de bir süre ego güçlendirici ve suçluluk duygularını önleyici telkinleri dinlemeye başlasan kendin hakkındaki yersiz düşünceleri değiştirmiş olursun. bu konuda shamanic'e hak veriyorum... Alıntı:
|
Ynt: üyelerin resimleri . evet bigci konuyu toparlıyorum.. khkh56 gördüğüm kadarıyla en tipli tipsizsin.. böylelikle ne senin tipsizim lafını biz kabul etmiş oluyoruz ne sen bizim tipli lafını kabul etmiş oluyorsun.. ama yiğidi öldürmeden hakkını vermiş gibi bişi oluyoruz girlhaha |
Ynt: üyelerin resimleri . kafam karısdı ya :D tek tek gelin :D bu arada suzy ablam kuzeninemi benziyom:D walalhamı insanlar cift yaratılmısdır ama kuzenin yakısıklıdır :d |
Ynt: üyelerin resimleri . teomancım anlamıyor baksana napim tutamadım kendimi.. tipsizim tipsizim deyip tepiniyo oralarda.. hani çocuklara bişeyi yapma dersinde inadına yaparya, bende istediğini söyledimki belki durup bir düşünür diye.. insanı güzel kılan ruh güzelliğidir. kaşı gözü boyu posu tek başına ne anlamı varki.. diimi ama super Alıntı:
|
Ynt: üyelerin resimleri . Fotoğraflarının hepsinde, kendine güvenen bir arkadaş görüyorum ben... Yani, sadece kendine değil; tipine, bakışlarına ve duruşuna bile... 4897 Tipsiz biri nasıl bu kadar kendine güvenen pozlar verebiliyor... dusun Sanemce'ye katılıyorum bu konuda... sung66 Duymak istediğin şeyi söylüyorum arkadaşım... 956k Sen çok yakışıklı ve karizmatik birisin... 25889 Niye tipsiz diyorsun kendine... 25889 Sen tipsiz değil, tersine çok yakışıklı birisin... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 AM. |