![]() |
Ynt: üyelerin resimleri . Ehuhe geçer valla geçer:) Benim gibi umutsuz vaka bile düzelip,aynaya bakıp kendini beğenebiliyorsa artık herkes beğenir:) Hem güzellik çirkinlik fln bir yere kadar...Yani güzel olmak yada çirkin olmak insanı kurtarmıyor...Bunlar geçici kavramlar,takılmamak lazım...Ve nasıl ve ne şekilde baktığın çok önemli,gözlerin dünyaya kötü bakıyorsa eğer,istersen en yakışıklı yada güzel ol hiçbir anlamı olmaz...Onun için içimiz güzel olsun gerisi hayli hayli gelir sung66 |
Ynt: üyelerin resimleri . bigciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii n9598 hani vazgeçmiştin...yakışıklısın oğlum..aslanlar gibisin maaşallah...allaha şükürler olsun sakatlığın özürün yok..yapma çocuğum, yakışıklı olmayı bırak bir kenara senin pırlanta gibi yüreğin yeter...birde galiba siz kendinizi bizim yani annelerin gözüyle görmesi lazım..kuzular hepiniz dünya güzelisiniz...müminciğim o resme aldanma küçük tavuk piliç gözükürmüş ya ( gerçi bu nsözün eşş le başlayıp sıpayla biten versiyonuda var) ben her ne kadar piliç denmesede hem zayıf ve minyon olmaktan hemde galiba biraz iyi fotoğraf vermekten öyle genç duruyorum..ama aynaya baktığımda dünya güzeli bir ellilik bayan görüyorum.. |
Ynt: üyelerin resimleri . annem hep ballım der bana :D annelerin gozu farklıdır onlar kalp gözüyle görür dünyayı 25 yasıma giricem 3 ay sonra :D halaaaa bebekmişim gbi davranıyo annem bana :d ya nebiliyim ben kendime hep tipsiz gözüküyom :p http://resimekle.gen.tr/pics/a81bfbd...0272e901f9.jpg |
Ynt: üyelerin resimleri . http://www.resimekle.gen.tr/pics/25a...8807186d55.JPG buda benim y789 y789 |
Ynt: üyelerin resimleri . gözlerine nazarım deymez inş =) |
Ynt: üyelerin resimleri . forumda kullanacgınız link diyor burada...... buradan sonra ilerleyemiyorum..HELPPPP yrl78 |
Ynt: üyelerin resimleri . Alıntı:
|
Ynt: üyelerin resimleri . tesekkür ederim sycoroxs sorma bütün forum seferber olduk benim resimlerimi koymak için girlhaha çok tesekkür ederim karizmatik bigci mümin okan mehmet ve en büyük payı olan shamannic ablama alk78 alk78 buarada hayal abla sen bence kendi güzelliginden de bahsetmelisin senin elli oldugunu duyunca inanamadım masallah yıllara meydan okumussun ablacım sen bizi cebinden çıkarırsın kiss3 |
Ynt: üyelerin resimleri . Acaba başardım mı? |
Ynt: üyelerin resimleri . direkt resim linki demesi lazım bildiğim kadarıyla...eceeeem vurdun beni yüreğimdeen..kırk bir kere maaşallah..bu gün bana gelen resminde neye kızmıştında suratını asmıştın :)))))) hep gülün ve dünyaya gülümseyerek bakın olurmu teyzem..o zaman içsel güzelliğiniz fiziksel güzelliğinizle birleşiyor ve ışıklar saçıyorsunuz..öptüm seni kocaman....bigci eskiler sorarlardı..dilmi güzel? dilbermi güzel ? diye.. hemen eklerlerdi arkadan..güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter...sen YAKIŞIKLISIN ama sende bizim site milletinin dışında kalan insanların çok azında olan bir şey var. sen tatlı dillisin yüreğini söze dökebiliyorsun..işte bu bulunmaz nimetin kıymetini bil ve kendini takdir et, ben seni düşündüğümde öyle yapıyorum...sana takdirlerimi, saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum...bak siteye koyduğun iki resimle, yazdığın bir kaç mesajla, bana kendi hakkında neler düşündürdün, sen kendini doğduğun günden beri tanıyorsun neden kendine haksızlık ediyorsun? saygılı sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM. |